Spring naar bijdragen

amigo th 2de

Leden
 • Aantal bijdragen

  13
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over amigo th 2de

 • Rang
  Forum Newby

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPS60CSx en GPSMAP76
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  15 july 2007

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Heel veel sterkte voor de nabestaanden! Ook voor de CO.
 2. Hoi Flet, Jammer dat het rondje gaat stoppen, maar ik kan me er wel iets bij voorstellen. Het moet heel veel tijd hebben gekost om al het onderhoud te doen. We waren met de paasdagen in veghel in een Bed en Breakfast speciaal om het rondje te doen. Nou het was gezellig, echt brabantse gastvrijheid van hier uit het rondje gedaan in 3 dagen op ons gemak. Op hele mooie plekjes geweest, en al met al een hele mooie omgeving gezien. Ook wij troffen een lege cache plaats aan, we hebben hier melding van gemaakt, zie onder. April 9 by Amigo th 2de (560 found) Voor ons ook het zelfde resultaat. De boom was er, de stenen ook, maar geen cache meer helaas. Wij gaan op naar de volgende. April 9 by ghom (376 found) Een boom, een steen maar geen micro. Maar 2 dagen later de dag dat we weer naar huis gingen kwamen we weer langs de zelfde plaats waar we eerder mis grepen. Mijn vrouw moest en zou nog een keer kijken want je wist maar nooit!!!! En ja hoor zie het logje van de 11 hieronder. April 11 by Amigo th 2de (560 found) Op onze weg terug naar huis, toch maar even hier gaan kijken of er inmiddels al weer een cache lag. En ja hoor, flet was al geweest voor herstelwerk. Geweldig, binnen 2 dagen weer online. TFTC #535 Nee petje af voor Flet We hebben van het rondje genoten, en we zijn heel blij dat we hem toch nog hebben kunnen doen op tijd. Ondanks alle positieve en negatieve bijdragen over het rondje. BEDANKT VOOR HET WERK EN HET ONDERHOUDEN HIERVAN.
 3. ja en bij de resolutie 1280x1024 op een 15 inch laptopscherm kan ik er 6 naast mekaar kwijt. Dus hoe ga je hier mee om om te bepalen wat wel kan en niet. ik denk dat je gewoon moet zeggen max 3 of 4 banners en niet meer. Of je laat het vrij, maar ik denk dat als je dit moet gaan monitoren je nog wel een aantal moderators erbij aan mag gaan trekken, want dan is het hek van de dam en heb je een fulltime baan als politieagent. sorry voor de input maar dit is mijn bescheiden mening in deze.
 4. Er staat ergens in de radio wetgeving dat de singnalen die in de ether verspreid worden vrij zijn om er uit te halen. Daarentegen is het verspreiden oftewel zenden aan strikte regelgeving gebonden. dit om te voorkomen dat radio amateurs (ik hoop niemand te beledigen) die met te sterke apparatuur werken storend kunnen werken op andere apparatuur en dan moet je denken aan vliegverkeer enz enz. Je mag uiteraard geen misbruik maken van een onbeschermd netwerksignaal om er spam mee te versturen. Dat gebeurt wel veel helaas. Maar mijn inziens als er gewoon mee gelift wordt op een openstaand signaal en dat niet op basis van 24/7 gebeurt er geen enkele rechter een zaak van kunnen maken mites nogmaals er geen verkeerde dingen mee gebeurt. Vandaar ook dat de politie en andere hulpdiensten overgestapt zijn op het p2000 netwerk , en wel om reden dat er menig scanner rijder eerder te plaatsen was dan de politie.
 5. Hoi heb het ook even geprobeerd voor je, maar krijg ook gelijk een error melding van IE. Kan je helaas niet helpen aan een oplossing, maar goed dan weet je wel dat het niet in jou pc zit.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...