Spring naar bijdragen

tjarko

Leden
  • Aantal bijdragen

    36
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door tjarko geplaatst

  1. N53 14.358 E6 35.736 voorbeeld van de witte vlekken en het klopt, je ziet ze alleen als kaart detail op het hoogst staat
  2. ik krijg bij versie 1.1 witte stippen op de kaart bij bijvoorbeeld kerken/bepaalde gebouwen. verder vind ik het een zeer leuke aanvulling.
  3. kan je dan de caches niet laden in GSAK en daar filter maken op land?
  4. sorry je hebt gelijk. ik heb over de compact heen gelezen . dacht dat het de t mobile tegenhanger van de tytnII was.
  5. stop maar met het zoeken naar je SirfII chipset , ik bedacht me in eens dat het een heel andere chipset is. http://pdadb.net/index.php?m=pdacomparer&a...791&id4=856 Satellite Navigation Built-in GPS: NMEA 0183 , 20 channels GPS antenna: Internal antenna GPS Chip: Qualcomm MSM7200 gpsOne TMC: Not supported
  6. Op dit moment gebruik ik gps tuner / tracky en beeline voor het zoeken naar de cache maar deze programma's ondersteunen niet de sirf III controller. althans ik krijg hem niet ingesteld...hij staat op static... maar krijg hem met geen mogelijkheid met deze programma;s aan de praat voor dynamisch.. Ik zal eens zoeken naar gps viewer.. hou jullie op de hoogte. _edit_ Na een half uurtje knullen met men PDA is het niet gelukt om het gps te detecteren, helaas. Iemand nog andere bruikbare tips voor mijn Mda van t-mobile? Het moet toch wel kunnen om static navigation uit te zetten? heb je aan de instelling zitten rommelen? als je hem van com4 af hebt gezet op auto detect of iets anders, krijg je het niet weer goed zonder een harde reset. misschien een optie maar je moet het durven, ik begin er nooit aan . unlocken van het toestel en er een rom van de tytn II overheen gooien, via het xda forum daar staan er heel veel goeie, schijnt .
  7. wat voor programma gebruik je op je MDA III, het standaard programma die er bij zit, GPS vieuw? (die zit standaard ook op mijn Tytn II. en ja dat werkt *** . voor PDA en pocket pc zijn wel een aantal programma's te krijgen die het makkelijker maken om de goeie richting op te lopen, met pijl en compas roos. staan hier wel op het forum, weet even niet zo snel hoe het programma heet. succes.
  8. een iets wat gerelateerde vraag aan cache in het buitenland, ik heb een aantal caches gevonden in ierland. die heb ik op GC.com gelogd. hoe krijg ik ze nu bijgewerkt in mijn statistieken van gevonden logs? (de aantallen bedoel ik) dat getal verandere niet als ik ze ingevoerd heb. meen keer gelezen te hebben dat je hier iets anders voor moet doen. maar kan het niet terug vinden met verschillende zoek opdrachten in het forum. tjarko,. laat maar het duurde dus gewoon iets langer dan normaal.
  9. gewoon zorgen dat je een "up-grade" cd krijgt om naar windows XP te gaan en vista er af knallen. vista sucks om het maar zo te zeggen.
  10. als het onder windows draaid zou het toch ook op windows mobile moeten werken? ik weet het zelf niet dus dacht ga het gewoon proberen. maar misschien dat er al mensen zijn met ervaring hiermee. ik gebruik gsak nog maar zeer kort, maar vind het een geweldig programma en krijg er steeds meer uit. vandaar dat ik voor de "echte" gebruikers misschien rare vragen stel of domme dingen zeg . er zijn zo veel fora op verschillende caching sites die ik al aan het lezen ben in alle talen. moet de info nog een beetje tot me door laten dringen nu ik je post nog een keer door las dacht ik dom, je schreef al mobile. sorry.
  11. iemand het al getest met windows mobile 6? Edit: nu ik het even rustig door kijk op de site is het minder dan op het eerste gezicht. kost duur;), en is oud. als ik mijn 6 gig micro SD binnen heb deze week wil ik proberen gsak op mijn TytnII te instaleren. dan heb je ook alles bij je. weet iemand of dat wil?
  12. ik vind het een vrij duur speeltje/loterij als ik het zo lees op die info sites. voor het geld heb je al een GPSr waar je ongelimiteerd caches mee kan zoeken
  13. tjarko

    Advies aanschaf GPS gevraagd

    Wij hebben sinds kort de Garmin 60Csx aangeschaft voor het wandelen en mountainbiken, het cachen is een zeer leuke aanvulling die we erbij hebben gevonden. Ook hebben we topo kaarten op het apparaat wat zeer informatief is. maar bij het cachen eigenlijk nog maar 1 of 2 keer gebruik gemaakt van de topo kaart op onze eerste 60 gevonden caches. En dat was eingelijk puur om te kijken of we aan de goeie kant van het water langs gingen anders zou het een verlenging van de wandeling met een kilometer of 5 worden .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...