Spring naar bijdragen

razor151987

Leden
 • Aantal bijdragen

  20
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over razor151987

 • Rang
  Forum Newby
 • Verjaardag 18-08-1987

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Samsung S3
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  6 maanden
 • Skype
  razor151987
 • Twitter
  michel_romijn

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Scheveningen
 • Interesse
  Geocaching, computers, techniek, leren, natuur, enz enz...
 1. Zou ik eerlijk gezegd ook wel willen weten. Heb precies dezelfde vraagstelling. Of dat er een programma voor android is die POI's ondersteunt.
 2. Lekker geocachend Overijssel door...

 3. Lekker paardgereden vandaag.

 4. hehe Ja dat is moeilijk puzzelen dan he vandaag met de pda. maar goed ik heb nog steeds niet bereikt wat ik wilde bereiken. Helaas. Inmiddels al een bluetooth muis besteld en hopelijk werkt het daarmee beter.
 5. Ik vind het jammer om je tegen te spreken, maar het is toch wel degelijk de mda compact III maar ik zal het straks wel ff proberen met een os van tytn.. ik hou jullie op de hoogte! http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=574 Satellite Navigation Built-in GPS: SiRF Star III , 20 channels _edit_ Ik zie dat er meerdere roms zijn zoals blackdiamon... welke kan ik het beste proberen volgens jullie?
 6. Op dit moment gebruik ik gps tuner / tracky en beeline voor het zoeken naar de cache maar deze programma's ondersteunen niet de sirf III controller. althans ik krijg hem niet ingesteld...hij staat op static... maar krijg hem met geen mogelijkheid met deze programma;s aan de praat voor dynamisch.. Ik zal eens zoeken naar gps viewer.. hou jullie op de hoogte. GPS tuner ondersteund op de E-ten X500 wel de Sirf III chip. En deze Sirf III chip heb ik "static navigation" van uit gezet d.m.v. het sirftech tooltje. Ik weet niet of die ook voor jouw apparaat werkt... maar hier vind je info: http://w5.nuinternet.com/s660100031/SirfTech.htm Wees wel voorzichtig met dit tooltje want het kan je GPS ook plat leggen als je hem fout gebruikt!!! Jullie menen dat sirftech het zou moeten doen, ik zal het vanavond even proberen. Zal dat tytn II ook een beetje hetzelfde werken als wm6? dus met automatische installer? in iedergeval bedankt voor alle reacties hier en het zou vanzelf wel goed moeten komen toch? Groetjes, Michel
 7. Op dit moment gebruik ik gps tuner / tracky en beeline voor het zoeken naar de cache maar deze programma's ondersteunen niet de sirf III controller. althans ik krijg hem niet ingesteld...hij staat op static... maar krijg hem met geen mogelijkheid met deze programma;s aan de praat voor dynamisch.. Ik zal eens zoeken naar gps viewer.. hou jullie op de hoogte. _edit_ Na een half uurtje knullen met men PDA is het niet gelukt om het gps te detecteren, helaas. Iemand nog andere bruikbare tips voor mijn Mda van t-mobile? Het moet toch wel kunnen om static navigation uit te zetten?
 8. Ik zit hier met een klein probleempje, Ik ben van de week gaan geocachen in scheveningen en tijdens het cachen kwam ik erachter dat mijn update tijd van de ingebouwde gps die in mijn mda compact III zit niet zo snel update. Pas als ik continu met een hoog tempo wandel vind ik meer coordinaten.. Nou rest mij de vraag die ik ook al eerder in dit forum tegenkwam maar mij niet heeft verder geholpen; Is er een manier om de MDA compact III in te stellen voor continu gps singaal? Ik heb al verschillende artikelen door gelezen maar kwam niet heel erg ver. De sirf demo doet niks en t-mobile heeft er geen patch voor (volgens mijn weten), ik zag wel van de duitse tmobile dat er een duitse patch is voor de mda compact III maar of die werkt in samen werking met de nederlandse software? ik weet het niet. Mischien zijn er gebruikers met hetzelfde probleem. Ik kom er niet uit. Groetjes Michel. (zou met static navigation te maken moeten hebben)
 9. razor151987

  welke soort

  Dat is zeker waar maar niet alle caches hebben goede hints. Maar goed een cache verstoppen is een vak apart. Maar goed ik vind een mooie plek priro 10 hebben. De cache grote is afhankelijk van de plek. Zo kan je een munitiekist moeilijker verstoppen ( voor rippers) dan een micro. Maar ik heb toch liever een mooie regular...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...