Spring naar bijdragen

Pepertjes

Leden
  • Aantal bijdragen

    18
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Pepertjes geplaatst

  1. Wat is het verschil tussen de 2 programma's? Ik heb Live nu draaiende op mijn Nokia N97 en had ook intresse in geocache navigator. Maar begrijp ik het nu goed uit voorgaande reacties dat navigator eigenlijk niet veel heeft toe te voegen??
  2. Pepertjes

    Geocaching Live

    Ik heb geocaching live op mijn Nokia N 97 draaien en ik vind het SUPER!!!! Een vraag: kun je ook caches loggen met dit programma? Ik heb wel de found optie gevonden maar deze note wordt niet op internet doorgevoerd?? Ik ben Premium member (Trial versie)!
  3. Leuk idee zeg. Heb net vandaag geocaching Live geinstalleerd dus de jacht op vossen en caches kan vanaf nu via de Nokia N97!!!
  4. Ha Flet, Ik hoop dat ik het rondje nog af kan maken!!! Persoonlijk vind ik het heel jammer dat het rondje op deze manier moet sneuvelen. En dan de discussies over de welbekende oppikkertjes ik wordt er gewoon ziek van en vind het jammer dat dit nu WEER naar voren moet komen. Het is al het werk en de energie die jullie er in hebben gestoken niet waard. Persoonlijk wil ik jullie dan ook heel erg bedanken voor deze 50 caches en ik ga zo spoedig mogelijk naar het mooi Bernheze (want dat heeft de tocht toch ook als doel gehad om deze prachtige omgeving te laten zien) om hem af te maken. Ik hoop dat jullie niet ontmoedigd worden en jullie fantastische andere caches zoals Typisch Hollands en Prins op het witte paard (moeten we ook nog afmaken) niet archiveren!!!!!!! Bedankt voor deze mooie serie en fantastische creativiteit Groeten Irene team Pepertjes
  5. Leuk filmpje zeg. Het lijkt me idd wel onhandig om de labtop steeds mee te sjouwen!!! Misschien dat ff googlen je verder helpt?? Succes in iedergeval!
  6. Ik heb een probleem met de kaart niet gevonden caches op geocaching.nl. Als ik een cache gevonden heb en ik log hem verdwijnt hij niet op de persoonlijke kaart met niet gevonden caches en een logcorrectie lukt ook niet omdat er een wachtlijst is?? Is dit probleem misschien te wijten aan Vista. Mijn labtop draait daar op???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...