Spring naar bijdragen

Appie uit Delft

Leden
 • Aantal bijdragen

  157
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door Appie uit Delft geplaatst

 1. Appie uit Delft

  Adventures app

  Staat duidelijk in de cache, ga eerst eens alles goed lezen en begrijpen. En loop eens met ervaren cacher mee, de wereld gaat voor je open. Groetjes van Appie uit Delft.
 2. Bedankt voor jou inzet, altijd toppie geweest.
 3. Prima opgelost, nemen we een wijntje op met pinda's. [ vanavond ] Groetjes van Appie uit Delft.
 4. Ben het met je eens dat de labcache niet alleen info moet bevatten voor de bonus. Maar eerlijk gezegd ben ik dat ook nog niet tegengekomen. Groetjes van Appie uit Delft.
 5. Begrijp het niet, je vind een bonus onzin, maar je maakt je er wel druk over. Ik vind een bonus juist leuk en zeker bij een Labcache. Groetjes van Appie uit Delft.
 6. Appie uit Delft

  Android App

  We zijn lekker bezig, goed zo. Maar effe gebruik van maken, vraagje: Wie weet een progje die de hoogte voor je meet? Ik heb het gehad, maar ben het kwijt, zelfs de naam. En met de hoogte bedoel ik de hoogte van een boom of flatgebouw enz. Vast bedankt voor het meedenken. Groetjes van Appie uit Delft.
 7. Kees, misschien wel makkelijk, is de datum al bekend. Groetjes van Appie uit Delft.
 8. Hier de 20, alleen recht. Maar maakt toch niks uit. Groetjes van Appie uit Delft.
 9. Appie uit Delft

  Oregon 300

  Sorry, snap niet wat je bedoelt. Maar hij is nog te koop. Groetjes van Appie uit Delft.
 10. Appie uit Delft

  Oregon 300

  Te koop, Wegens aanschaf van de 600, te koop: Onze OREGON 300 voorzien van nieuw scherm, dus krasvrije Touch screen Ong. 3jr oud, voorzien van Topo Nederland en City-map. Originele doos software en kabels.. Prima toestel voor scherpe prijs: € 150- Groetjes van Appie uit Delft. [ team AppieEnJoke] ]
 11. Hij is verkocht, sorry. Hij is nu per postkoets op weg naar Zwolle. Groetjes van Appie uit Delft.
 12. Appie uit Delft

  Etrex 10 Te Koop

  Hallo Allemaal, Ik bied te koop aan, mijn ETREX 10, hij is ong. een half jaar oud. In prima staat en weinig gebruikt. Een ideale GPS voor de beginner of als tweede toestel. Ik vind 60 euro een prima prijs, niet te duur voor kwaliteit. Ben je geintereseert neem dan kontakt op. Via appieoostveen@gmail.com of telnr: 0610120865 Je krijgt er geen spijt van. Groetjes van Appie uit Delft.
 13. Wat een vreselijk bericht! Gecondoleerd en heel veel sterkte de komende tijd. AppieEnJoke, uit Delft.
 14. Phoenix, ook van uit Delft, veel beterschap toegewenst! Groetjes van Appie&Joke, sterkte
 15. Hallo Allemaal, Ook via deze manier, vreselijk bedankt voor julie inzet! Julie zijn kanjers, altijd maar doorgaan, ondanks de mopperaars! Groetjes van AppieEnJoke, uit Delft.
 16. Hallo Allemaal, Wij hebben een nieuwe TomTom XL live iqr eu. Hoe krijg je daar POI bestanden in?? Met de oude TomTom nooit een probleem geweest! Maar nu, je wordt er gek van. Wie weet de oplossing? Alvast bedankt voor het meedenken. Groetjes van Appie uit Delft. [team AppieEnJoke]
 17. Appie uit Delft

  Te Koop

  Oké, heb alle berichtjes nog eens doorgelezen en me gedachten er over laten gaan. Er wordt niemand beledigt of afgezeken of wat anders. Het enige wat ik storend vond, was jou reactie, of mag ik dit niet schrijven hier? Krijg ik nu een waarschuwing of een ban? Kan het me niet voorstellen, maar voor de lieve vrede dicussie gesloten. Groetjes van Appie uit Delft.
 18. Appie uit Delft

  Te Koop

  Sorry, ik vond alle reactie's erg leuk! En deze juist wat minder, waarom doe je dit? Groetjes van Appie uit Delft.
 19. Ook van AppieEnJoke, nogmaals gefeliciteerd! Het was afgelopen zondag een eer om er bij te zijn, bedankt. Groetjes van AppieEnJoke, uit Delft.
 20. Iedereen bedankt voor zijn reactie. Heb het opnieuw geïnstalleerd en het werkt weer perfect. Groetjes van Appie uit Delft. [team AppieEnJoke ]
 21. Bedankt voor je reactie. Heb inderdaad de laatste versie 3.3.3.0 Krijg ook helemaal geen foutmelding ofzo. Groetjes van Appie uit Delft. [team AppieEnJoke]
 22. Hallo Allemaal, Ligt het nu aan mij of hebben meer mensen er last van. De laatste 14 dagen lukt het niet om nieuwe cache's in te laden in Gatecacher. Volgens mij heb ik alles goed staan. Alvast bedankt voor het meedenken. Groetjes van Appie uit Delft. [team AppieEnJoke]
×
×
 • Nieuwe aanmaken...