Spring naar bijdragen

Appie uit Delft

Leden
  • Aantal bijdragen

    176
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    7

Alles door Appie uit Delft geplaatst

  1. Is dat al van het begin dat je toestel in gebruik is? Tip: breng je GPS terug naar fabrieksinstellingen en kijk of dat een verbetering geeft. Gebruik o.a. JaVaWa Manager . Heb je wel goede batterijen? [ IKEA oplaadbare zijn prima. ] Succes ermee en de groetjes van Appie uit Delft. Manager
  2. Sinds 3 dagen zie ik geen nieuwe berichten meer verschijnen. Ben ik de enige of is er iets anders aan de hand? Vast bedankt voor het meedenken. Groetjes van Appie uit Delft.
  3. Goeden Middag, heb je daar een voorbeeld van? Snap de helft niet, bij voorbaat dank. Groetjes van Appie uit Delft.
  4. Houd er rekening mee, als die cache's erg ver weg zijn, zie je ze ook niet. Groetjes van Appie uit Delft.
  5. Leuk gevonden, maar is zeker geen onderdeel van de cache. Je kan het boek wel gebruiken bij de cache, dat wel. Groetjes van AppieEnJoke, uit Delft.
  6. Leuk, wij hebben de De Drie Zusjes ook uitgeleend, ook nooit terug gehad. Leuke ervaring, Groetjes van AppieEnJoke, uit Delft.
  7. Appie uit Delft

    Adventures app

    Staat duidelijk in de cache, ga eerst eens alles goed lezen en begrijpen. En loop eens met ervaren cacher mee, de wereld gaat voor je open. Groetjes van Appie uit Delft.
  8. Bedankt voor jou inzet, altijd toppie geweest.
  9. Prima opgelost, nemen we een wijntje op met pinda's. [ vanavond ] Groetjes van Appie uit Delft.
  10. Ben het met je eens dat de labcache niet alleen info moet bevatten voor de bonus. Maar eerlijk gezegd ben ik dat ook nog niet tegengekomen. Groetjes van Appie uit Delft.
  11. Begrijp het niet, je vind een bonus onzin, maar je maakt je er wel druk over. Ik vind een bonus juist leuk en zeker bij een Labcache. Groetjes van Appie uit Delft.
  12. Appie uit Delft

    Android App

    We zijn lekker bezig, goed zo. Maar effe gebruik van maken, vraagje: Wie weet een progje die de hoogte voor je meet? Ik heb het gehad, maar ben het kwijt, zelfs de naam. En met de hoogte bedoel ik de hoogte van een boom of flatgebouw enz. Vast bedankt voor het meedenken. Groetjes van Appie uit Delft.
  13. Kees, misschien wel makkelijk, is de datum al bekend. Groetjes van Appie uit Delft.
  14. Hier de 20, alleen recht. Maar maakt toch niks uit. Groetjes van Appie uit Delft.
  15. Appie uit Delft

    Oregon 300

    Sorry, snap niet wat je bedoelt. Maar hij is nog te koop. Groetjes van Appie uit Delft.
  16. Appie uit Delft

    Oregon 300

    Te koop, Wegens aanschaf van de 600, te koop: Onze OREGON 300 voorzien van nieuw scherm, dus krasvrije Touch screen Ong. 3jr oud, voorzien van Topo Nederland en City-map. Originele doos software en kabels.. Prima toestel voor scherpe prijs: € 150- Groetjes van Appie uit Delft. [ team AppieEnJoke] ]
  17. Hij is verkocht, sorry. Hij is nu per postkoets op weg naar Zwolle. Groetjes van Appie uit Delft.
  18. Appie uit Delft

    Etrex 10 Te Koop

    Hallo Allemaal, Ik bied te koop aan, mijn ETREX 10, hij is ong. een half jaar oud. In prima staat en weinig gebruikt. Een ideale GPS voor de beginner of als tweede toestel. Ik vind 60 euro een prima prijs, niet te duur voor kwaliteit. Ben je geintereseert neem dan kontakt op. Via appieoostveen@gmail.com of telnr: 0610120865 Je krijgt er geen spijt van. Groetjes van Appie uit Delft.
  19. Wat een vreselijk bericht! Gecondoleerd en heel veel sterkte de komende tijd. AppieEnJoke, uit Delft.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...