Spring naar bijdragen

JOLIKIDS

Leden
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  iPhone 8
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  08-08-2013

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Thxs guys, Ik ben blij dat het uiteindelijk goed is gekomen. Wist even niet wat me overkwam. Zie je ineens een post met al je GC's in beeld met alle uitleg erbij... Eind goed, al goed!
 2. Zojuist contact gehad met de GC, hij heeft de Instapost verwijderd en de logs opnieuw geplaatst en me plechtig beloofd geen Insta posts meer te plaatsen, time will learn.
 3. De vraag om de posts te verwijderen is al gedaan maar daar komt geen reactie op. Ook met een link naar de spelregels van Geocaching op de Geocaching site NL, maar ook daar wordt niet op gereageerd.
 4. Het gaat om deze pagina: (link verwijderd i.v.m. regel 7 guidelines)
 5. Beste allemaal, Als geocacher sinds 08-08-2013 actief, als forumlid sinds vanavond . Vandaag geconfronteerd met een nogal vreemde gewaarwording. Mijn 3 GC's (Premium) zijn gisteren gelogd door een lid. In alle logs die hij plaatst verwijst hij ook naar z'n Instagram pagina waar hij alle GC met locatie, naam en gedetailleerde foto's plaatst. Ik heb alle 3 logs verwijderd en ben benieuwd wat z'n reactie is. Hebben jullie ervaring met deze manier van spoileren en wat denken jullie wat hieraan te doen is? Hoor het graag.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...