Spring naar bijdragen

The Snoopy Family

Leden
 • Aantal bijdragen

  60
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over The Snoopy Family

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2006
 • Lengtegraad
  5.34580
 • Breedtegraad
  51.16406

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  N 51° 16.406 E 005° 34.580
 1. hahaha ja die heb ik er maar even afgehaald maar die heb jij toch al???
 2. Een vriendin van mij heeft ook wat moois gemaakt op de boruurmachine. Mijn cache logo samen met teamnaam/eigen(nick)naam en tb trackingnummer, geborduurd op een blouse. ma_snoopy Ma_Snoopy
 3. Wij hebben gewoon een extra gmailadres aangemaakt. Blijven we lekker anoniem voor de korte vragen.
 4. Vlkgs kruimeldief kan een door de eigenaar gearchiveerde cache niet meer online worden gezet. Moet je een nieuwe maken. Met een nieuw gc nummer de rest mag wel hetzelfde blijven.
 5. Ik vind het erg jammer dat het niet meer mag want ook die andere publicatie twits lijken te stagneren. Ik vond het erg leuk om te kijken in welke plaats er een cache uitkwam en wie eropaf racete. Ik ben zelf PM dus voordeel zit er verder niet in en iedereen is vrij om een twitaccout te maken al is het alleen voor deze twits. Op de pagina van .com staan vaak verkeerde data (door de eigenaar niet aangepast bv.) waardoor de nieuwe cache niet bovenaan het lijstje komt en bovendien moet je daar de cache eerst aanklikken om er achter te komen waar hij vandaankomt. Ook voor kruimeldief zelf is het erg jammer want het maakt voor hem het revieuwen ook veel leuker want ook hij beleefde er erg veel plezier aan. Het maakt het revieuwen een stuk levendiger en spannender nu zit hij maar droog achter de pc op knopjes te duwen.
 6. Ik heb een map60cs, met een kaart erin zodat hij me ook over de weg kan navigeren. Als ik daarlangs echter de nuvi aanzet merk ik dat de gps mij vaak een rare route laat rijden onhandig om en over rare weggetjes. Niet zo handig dus. Het KAN wel in de auto maar echt effectief vind ik het niet. Wij rijden dan soms ook met dubbele navigatie (en dan nog fout rijden hihi) Mijn volgende gps gaat hiervandaan http://www.gps.nl/over_waypoint.html komen.
 7. Hier al 2 keer een cachefeestje gehouden. Met wat geleende gps-en en die van ons zelf kwamen we een heel eind. De eerst keer hebben we de kids een nieuw bestaande cache laten doen die we zelf hadden gemaakt. De tweede keer is alles alleen voor het feestje gemaakt en was het themapokemon. In het bos liepen ze de kompaspijl achterna waar ze dan een pokemon knuffel vonden die een opdravht bij zich had wat weer toto de volgende coordinaten leidde. Eigenlijk niet meer dan een opgepimpte speurtocht dus maar door de gps wel veel spannender. Het lijkt me niet handig om een cache met kids te gaan lopen die je zelf nog niet hebt gedaan. Je wilt toch wel zeker zijn van een found en leuke goodies in de schat is ook wel leuk als je met zo'n grope op pad bent en daar ben je anders ook niet echt van verzekerd. En dan heb ik het nog niet over muggle en ripgevaar.
 8. Mijn broer Magneet en zijn vrouw hebben mij aan mijn nieuwe veslaving gebracht dat is al weer een paar jaar geleden in 2006. Daarna een paar keer met hem mee gegaan tot we in het voorjaar van 2008 een eigen tweedehansgps hebben gekocht een 60cs. En toen van tijd tot tijd af en toe een cache gevonden met name mooie multi's. Het heeft ons aan het wandelen gebracht alhoewel de kinderen niet altijd zin hebben om mee te gaan. Een jaartje geleden ben ik aan mijn eigen serie begonnen de Smokkelroute en zo ook steeds meer met andere cachers in aanraking gekomen. Het werd steeds leuker en leuker en dus ook de verslaving werd steeds sterker. Het laatste jaar probeer ik geregeld op pad te gaan en leer ook steeds meer technieken op de pc en met mijn gps. Zo wil ik binnenkort een nieuwe gps een oregon gaan kopen om weer andere mogenlijkheden te krijgen. Het allerleukste is op die prachtige plekjes te komen waar ik zonder het cachen echt nooit was gekomen en natuurlijk niet te vergeten de nieuwe contacten die ik heb opgedaan terplaatse in het bos op events of gezellig op de twitter waar ik berucht ben als Ma_Snoopy. Maar echt genieten kan ik ook van de leuke logs die geregeld geschreven worden bij mijn caches ik probeer nu ook zelf steeds een aardig logje te schrijven al valt dat niet altijd mee.
 9. Aha, is dat alzo vanaf het begin ? heb nl al wel eens heen en weer getwittert met hem Dat weet ik niet ik heb dit ervaren in september. En er pas laat achter gekomen waarom ik maar geen antwoord kreeg.
 10. MatsRetep ik kan je wel het antwoord geven waarom kruimel niet antwoord op je tweet. Je hebt hem beveiligd met een slotje en dan kan je alleen een @ of dm sturen naar iemand die jou vogt. Kruimel ziet jouw tweets helemaal niet daarvoor moet je het slotje eraf halen. Dat probleem heb ik ook gehad. En door schade en schande wijzer geworden.
 11. Hoi ik heb het ok vaak over een speurtocht als mensen raar kijken al swe met papier en gps langs wandelen. Maar deze http://www.geocaching.com/articles/Brochur...nline_color.pdf heb ik ook altijd bij me om zn een en ander uit te leggen>
 12. Als je bij ons profiel kijjkt zie je al een kaart die je kan kopieren
 13. Misschien was hij een nieuwe cache aan het plaatsen?
 14. Leuke pol waar al veel over gezegd is. Dan zal ik mijn mening ook nog even geven. Ik vind het dus echt not-done om een FTF al weg te geven MI zijn er andere manieren om (in dit geval) de jarige) een grote kans op een FTF te geven. Maar in ieder geval zal de persoon in questie er toch zeker moeite voor moeten doen om de FTF te scoren.
 15. Regelmatig deze link bezoeken. mmm als je die link gebruikt en de cache is al vee langer geleden aangemaakt dan komt de nieuwe cache op pagina 2,3 of soms nog wel veel verder te staan. het is in dit geval dus niet handig.. ik volg het via twitter maar als je dat niet via twitter wil volgen kan je nog beter via cache Kaart en nieuw volgen. met een extra cirkeltje erom heen zijn caches die nog niet gelogd zijn ! nieuwe caches kaart Op die kaart heb ik eens gekeken de eerste 3 die ik aanklikte waar een cirkel omheen staat waren wel al found-it logs geschreven?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...