Spring naar bijdragen

snuffel1309

Leden
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    MIO
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    1 maand
  1. De applicaties voor android (zoals GczII voor WM) gebruiken die de interne GPS of is dit bij alle applicaties zo ?
  2. Ik heb tot nu toe gewerkt met een PDA HTC Touch 2 met windows mobile, daar had ik de applicatie GczII voor de caches en PCGT voor de tools (bv. coordinaten + aantal graden + meter -> nieuw WP). Kan iemand mij vertellen of er zulke gratis aplicaties bestaat voor het android platform ?
  3. Ik vind gczII ook een fantatisch programma, maar ik zit hier met een probleem. Wanneer ik in het veld ben, gaat hij de spoilers via 3G halen op het internet. Is hier een oplossing voor ? Bij sommige caches komt er een melding 'cache not found' is dit een cache voor premium member ? Een laatste punt is dat wanneer ik wil navigeren naar dit punt, de GPS connectie maakt met google maps (via 3G). Is hier misschien ook de mogelijkheid om dit af te zetten en de kaarten (zoals bij garmin software) op mijn SD kaart te plaatsen (bv door mapsource)
  4. snuffel1309

    Geocacher

    Het probleem begint zich stilaan op te lossen, alleen moet ik geconnecteerd zijn voor het bekijken van de spoilers. Ik heb bij sommige caches ook nog de foutmelding "cache not found". Heeft dit te maken dat ik geen premium member ben? Iemand voor dit een oplossing?
  5. snuffel1309

    Geocacher

    Ik heb GCzII geïnstalleerd dit werkt goed tot de lijst met caches verschijnt. Wanneer ik op een cache klik wordt er een venster weergegeven "Cache not found". Wanneer ik uit het menu selecteer download all caches, begint hij te downloaden bv. 20 caches en daarna zegt hij 0 cache in ... mb. Ik ben geconnecteerd via wifi met internet of heeft het misschien te maken met dat ik geen premium user ben op geocaching.com. Kan je me hierbij helpen?
  6. snuffel1309

    Geocacher

    Ik heb op mijn PDA (HTC Touch 2) geocacher geïnstalleerd. Nu heb ik 2 problemen, men zegt dat ik de caches kan opslaan voor offline gebruik maar wanneer ik deze in het veld gebruik dan gaat hij via 3G contectie maken met het internet. Het 2de probleem is wanneer ik thuis via mijn Wifi de caches importeer komen ze perfect in een lijst, maar wanneer ik de foto's wil raadplegen dan komt er een kader te staan met een klein rood kruis in (ik krijg wel een lijst van de foto's, maar de foto's kan ik niet bekijken). Kan iemand mij met deze problemen of probleem helpen?
  7. snuffel1309

    Geoscout

    Ik heb geoscout op mijn PDA (HTC touch 2) geïnstalleerd. Nu importeer ik via mijn laptop op GC code. Wanneer ik dit bekijk staan er geen logs, hints, etc op. Kan iemand mij hierbij helpen?
  8. snuffel1309

    Geocacher

    Ik heb momenteel een PPC HTC touch 2 met interne GPS. Is het mogelijk om bij het programma geocacher kaarten te installeren op een opslagkaart (16gB) en deze te gebruiken ipv googlemaps of dergerlijke (deze gaan allemaal via 3G en dan beginnen de kosten op te lopen). Kan iemand mij hierbij helpen?
  9. Kan iemand mij helpen? Ik ben op zoek naar een GPS die geschikt is voor geocaching (met kompas bv. het aantal meters onder zoveel graden lopen, projecteren en coördinaten ingeven) en welke ik daarnaast ook kan gebruiken in de auto. Ik ben al opzoek geweest maar geraak hier niet wijs uit. Ik ben wel een beginneling en als ik een GPS heb, wil ik wel al de functies leren dat is geen probleem.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...