Spring naar bijdragen

Flevofrog

Leden
  • Aantal bijdragen

    44
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over Flevofrog

  • Verjaardag 16-04-1962

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin map60cx
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    19 maart 2007

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw
  • Woonplaats
    Lelystad
  1. Flevofrog

    Wat is het?

    Ik heb de foto van de vleermuis voorgelegd aan de deskundigen en het is een ruige dwergvleermuis of Pipistrellus nathusii.
  2. Onderstaand artikel zag ik vanmorgen bij ons op het intranet, misschien zijn er cachers onder ons die het leuk vinden hier een bijdrage aan te leveren. Geinteresseerd? Klik op onderstaande link. info zandraket verzamelen
  3. Heel heel erg jammer dat deze serie, om begrijpelijke redenen, gaat verdwijnen. Ik had net vorige week de serie geprint om deze in de zomervakantie, wanneer de kinderen 4 dagen niet thuis zijn, te gaan doen. Toch vervelend dat de goede onder de kwaden moeten lijden. Team Flet toch bedankt voor het idee er zijn nu vele rondjes.
  4. Flevofrog

    uv pen

    Ik heb net een zaklamp en een hoofdband aangeschaft voor een nachtcache bij mij in de buurt. Nu ben ik nog op zoek naar een niet te duur UV (zak)lampje. Het lichtbundeltje van de pen is, denk ik, niet groot genoeg. Wie geeft me een tip?
  5. Vorig jaar ben ik aan de Dedemsvaart serie begonnen, ik beschik niet over heel veel tijd omdat ik sportende kinderen heb, hulpbehoevende ouders die nu niet direct in de buurt wonen en ook nog eens een baan, die eerder 50 dan 40 uur per week van mijn tijd in beslag neemt. Op dit moment vind ik mijn ouders en kinderen belangrijker dan mijn eigen hobby. Zelf gebruik ik nooit copy/paste maar een schrijver ben ik ook niet. Over het algemeen zijn mijn logjes dan ook niet al te lang, maar dat neemt niet weg dat ik er niet van geniet en blij ben met mensen die een cache willen/kunnen plaatsen. Jammer genoeg moeten de "goede" cachers weer onder de "kwade" lijden. Ik vind het erg jammer dat ik de serie nu niet kan afmaken maar heb, uiteraard, begrip voor de keuze van de cache serie eigenaar.
  6. Een multi vind ik het leukste, mijn top 3 1. (FPE2007)Ontsssnapping van Gloria de Gladde Glibber 2. "Kerkepad" 3. Waterloopbos Maar dat wil niet zeggen dat ik andere caches links laat liggen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...