Spring naar bijdragen

Plaatsen Achtergrondfoto Lukt Niet


maatje old joesie

Aanbevolen berichten

Ongeveer twee maanden geleden heb ik mijn tweede geocache de mysterie "Windturbinepraktijk" gemaakt en daarbij lukte het plaatsen van een achtergrondfoto maar nu ben ik bezig met mijn derde geocache de mysterie "Geen mollen en kruizen" en daarbij lukt het niet omdat het window "Beheerderstools" veranderd is.

 

Bij de tweede geocache ontstond er aan het einde een window "Beheerderstools" met daarin de vier buttons "Wijzigen", "Uploaden foto's", "Archiveren" en "Deactiveren". De foto werd ingevoerd bij "Uploaden foto's" en de URL van de foto verscheen onderaan de pagina. Na het invoeren van deze URL op de juiste plaats ontstond de achtergrondfoto in veelvoud.

 

Bij mijn derde geocache staan er in de window "Beheerderstools" alleen de buttons "Plaats een reviewernota" en "Archiveren" en de button "Uploaden foto's" ontbreekt dus. Als "Plaats een reviewernota" wordt aangeklikt kan daar wel een foto ingevoerd worden. Deze foto verschijnt in de window "Bekijk fotogalerij" als een boodschap naar de reviewer gestuurd wordt. Ik heb als boodschap gestuurd dat het plaatsen van een achtergrondfoto niet lukt maar ik krijg daarop tot nu toe geen reactie op. Als ik de foto aanklik krijg ik wel een link naar de website waar de foto staat maar dit is blijkbaar niet de URL want als ik deze link invoer dan komt er geen achtergrondfoto. Het lijkt erop dat er recentelijk iets veranderd is waardoor het eenvoudig plaatsen van een achtergrondfoto niet meer lukt. Hoe plaats ik een achtergrondfoto bij mijn nieuwe derde geocache?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

De pagina war Ringeling naar verwijst is nog niet aangepast aan de "verbeteringen" die grondpraat aan de cache pagina heeft gemaakt.

 

Nu moet je ergens ongeveer onder aan die pagina (ik moet ook nog steeds zoeken) een linkje vinden waar je de foto's kunt uploaden. Voordeel is dat veel geocachers van zoeken houden, dus veel plezier met het zoeken naar dat linkje.

 

Tc

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb geprobeerd om de aanwijzingen van Technetium op te volgen en heb het volgende gedaan:

1) Ga naar de pagina van mijn nieuwe geocache "Geen mollen en kruizen". Op deze pagina staat geen link.

2) Druk op "Bewerk cache". Je komt nu op een andere pagina en bijna onderaan staat het kopje "Cache images". In de zin hieronder staat de link "add images"

3) Klik op deze link.

4) Klik op "Bestand kiezen" en zoek op je eigen computer todat je het gewenste bestand hebt gevonden. Open het gewenste bestand.

5) Geef het bestand een naam.

6) Druk op "Upload".

7) Druk op "Ga naar cachepagina". De foto blijkt nu toegevoegd te zijn aan de fotogallerij maar er is nergens op beide pagina's een URL te vinden. Als de foto aangeklikt wordt, wordt wel de link van de foto op het Internet gegeven maar dit is niet de URL en het werkt niet om deze link in te voeren op de plaats waar de URL ingevoerd moet worden. Waar staat nu toch de URL van de foto?

 

De wijziging die uitgevoerd is aan de cache pagina heeft de zaak wat betreft het toevoegen van een achtergrondfoto voor een beginner wel erg ingewikkeld gemaakt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Punt 7 van mijn vorige post klopt niet. Onderaan de hoofdpagina staat een link naar de foto met de gegeven naam. Het kan zijn dat het even geduurd heeft voordat deze link verschenen is waardoor ik hem in eerste instantie niet gezien heb. Als je deze link aanklikt dan opent de foto zich. De URL staat dan bovenaan deze pagina met de geopende foto. Deze URL werd gekopieerd. Daarna werd weer naar de pagina "Bewerk cache" gegaan en daar werd de URL op de juiste plaats geplakt en zowaar, de achtergrondfoto verschijnt in meervoud. Hoera, het is gelukt! Bedankt voor de adviezen.

bewerkt door maatje old joesie
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat ik meestal doe is: Als de foto op het scherm staat met de rechtermuisknop op de foto klikken. Dan krijg je een menutje en een van die opties is iets van: "Locatie van afbeelding copieren" De exacte tekst hangt van je browser af. Als je dat selecteert, kun je daarna de URL van het plaatje plakken.

 

Succes.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...