Jump to content

maatje old joesie

Leden
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About maatje old joesie

 • Rank
  Forum Newby
 1. Ik begrijp niet waarom Barny zonodig zijn visie op het plaatsen van een checker moet geven. Daar heb ik niet om gevraagd. Ieder moet zelf weten of hij bij een mysterie al of geen checker wil plaatsen en ik vind het fijn als er bij een lastige mysterie een checker staat. Hoe kun je nu toch beweren dat het plaatsen van een mysterie vervuiling van het geochecken is en dat iemand een mysterie plaatst om zijn supeoriteit te kietelen. Als je niet van mysteries houdt dan doe je ze toch gewoon niet. Ik vind mysteries gewoon de leukste geocaches die er zijn. Dan kun je nog wat leren over onderwerpen waar je anders nooit mee in contact gekomen zou zijn. Vreemd alleen het tweede deel van mijn reactie wordt geplaatst. In het eerste deel heb ik gezegd dat ik inmiddels zelf het antwoord op mijn vraag gevonden heb. Je moet gewoon de Link Code code van de checker achter de tekst van je geocache zetten. Zo simpel kan het zijn maar je moet het wel weten
 2. Bij mijn eerste twee geocaches "Windturbinetheorie" en "Windturbinepraktijk" heeft een nichtje mij geholpen met het plaatsen van de checker. Bij mijn derde geocache "Geen mollen en kruizen" zou ik dit graag zelf willen kunnen omdat zij het erg druk heeft. Ik ben al een heel eind. Ik heb een account geopend bij www.geocheck.org onder een bepaalde naam, e-mail adres en wachtwoord. Ik heb de checker aangemaakt voor de GC-code van de plaats waar de nieuwe cache ligt. Als ik de aangemaakte checker aanklik dan krijg ik drie opties hoe ik de checker op de pagina van de geocache kan plaatsen. Ik kies voor de middelste optie waarbij een veld hoort dat in groen en rood het aantal juiste en onjuiste pogingen weergeeft. Bij deze optie hoort een hele lange link die ik ergens op de pagina van mijn geocache moet plakken. Waar moet ik deze link plakken?
 3. Punt 7 van mijn vorige post klopt niet. Onderaan de hoofdpagina staat een link naar de foto met de gegeven naam. Het kan zijn dat het even geduurd heeft voordat deze link verschenen is waardoor ik hem in eerste instantie niet gezien heb. Als je deze link aanklikt dan opent de foto zich. De URL staat dan bovenaan deze pagina met de geopende foto. Deze URL werd gekopieerd. Daarna werd weer naar de pagina "Bewerk cache" gegaan en daar werd de URL op de juiste plaats geplakt en zowaar, de achtergrondfoto verschijnt in meervoud. Hoera, het is gelukt! Bedankt voor de adviezen.
 4. Ik heb geprobeerd om de aanwijzingen van Technetium op te volgen en heb het volgende gedaan: 1) Ga naar de pagina van mijn nieuwe geocache "Geen mollen en kruizen". Op deze pagina staat geen link. 2) Druk op "Bewerk cache". Je komt nu op een andere pagina en bijna onderaan staat het kopje "Cache images". In de zin hieronder staat de link "add images" 3) Klik op deze link. 4) Klik op "Bestand kiezen" en zoek op je eigen computer todat je het gewenste bestand hebt gevonden. Open het gewenste bestand. 5) Geef het bestand een naam. 6) Druk op "Upload". 7) Druk op "Ga naar cachepagina". De foto blijkt nu toegevoegd te zijn aan de fotogallerij maar er is nergens op beide pagina's een URL te vinden. Als de foto aangeklikt wordt, wordt wel de link van de foto op het Internet gegeven maar dit is niet de URL en het werkt niet om deze link in te voeren op de plaats waar de URL ingevoerd moet worden. Waar staat nu toch de URL van de foto? De wijziging die uitgevoerd is aan de cache pagina heeft de zaak wat betreft het toevoegen van een achtergrondfoto voor een beginner wel erg ingewikkeld gemaakt.
 5. Ongeveer twee maanden geleden heb ik mijn tweede geocache de mysterie "Windturbinepraktijk" gemaakt en daarbij lukte het plaatsen van een achtergrondfoto maar nu ben ik bezig met mijn derde geocache de mysterie "Geen mollen en kruizen" en daarbij lukt het niet omdat het window "Beheerderstools" veranderd is. Bij de tweede geocache ontstond er aan het einde een window "Beheerderstools" met daarin de vier buttons "Wijzigen", "Uploaden foto's", "Archiveren" en "Deactiveren". De foto werd ingevoerd bij "Uploaden foto's" en de URL van de foto verscheen onderaan de pagina. Na het invoeren van deze URL op de juiste plaats ontstond de achtergrondfoto in veelvoud. Bij mijn derde geocache staan er in de window "Beheerderstools" alleen de buttons "Plaats een reviewernota" en "Archiveren" en de button "Uploaden foto's" ontbreekt dus. Als "Plaats een reviewernota" wordt aangeklikt kan daar wel een foto ingevoerd worden. Deze foto verschijnt in de window "Bekijk fotogalerij" als een boodschap naar de reviewer gestuurd wordt. Ik heb als boodschap gestuurd dat het plaatsen van een achtergrondfoto niet lukt maar ik krijg daarop tot nu toe geen reactie op. Als ik de foto aanklik krijg ik wel een link naar de website waar de foto staat maar dit is blijkbaar niet de URL want als ik deze link invoer dan komt er geen achtergrondfoto. Het lijkt erop dat er recentelijk iets veranderd is waardoor het eenvoudig plaatsen van een achtergrondfoto niet meer lukt. Hoe plaats ik een achtergrondfoto bij mijn nieuwe derde geocache?
×
×
 • Create New...