Spring naar bijdragen

Mobiele Versie Forum


Casteel

Aanbevolen berichten

Ik krijg de mobiele versie van dit forum niet meer te zien sinds ik Windows Phone 8 gebruik. Alleen de volledige versie is zichtbaar. Weet iemand hoe ik dit kan fixen? Volgens mij wordt op Windows Phone 8, Internet Explorer 10 gebruikt.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

Hmz... ik zie dat linkje nu ook niet op m'n computer. Ik meende dat ik eerder wel kon kiezen voor mobiele versie ook op m'n desktop.

Heb je in de browser op je telefoon een optie om te kiezen tussen mobiele weergave of desktop weergave? Zou bij instellingen kunnen staan. Of heb je keuze voor een andere browser die een dergelijke keuze biedt? (Bijvoorbeeld Firefox met een plugin als User Agent Overrider)

bewerkt door Fotogravinnetje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Probeer eens UC browser

 

Of als je per se IE wilt blijven gebruiken: http://www.windowsphone.com/en-in/store/app/user-agent-switcher/65783cf3-4a4f-4a89-a315-7998fe1ced6e en dan de user agent aanpassen zodat IPBoard je telefoon wel ziet als mobiel apparaat

 

En nee, ik heb zelf geen WP, ook geen WP8, maar ik heb deze dingen gevonden met een simpele google zoekactie

bewerkt door Fotogravinnetje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Als jij niet vertelt dat je die dingen al geprobeerd hebt een beweert dat je geen andere browser kunt gebruiken op je telefoon, hoe moet ik dan weten dat je andere browsers uitgeprobeerd hebt?

Welke user agents heb je allemaal geprobeerd?

En wat heb je zelf allemaal aan oplossingen gevonden die bij jou niet werken maar wel als oplossing gegeven worden op het internet?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Sorry Fotogravinnetje, ik vatte je laatste woorden ('maar ik heb deze dingen gevonden met een simpele google zoekactie') op als een sneer. Een dit-staat-bovenaan-de-zoekresultaten-bij-Google-dus-het-zal-dan-ook-wel-moeten-werken-en-waarom-heb-je-dat-zelf-niet-gevonden?-opmerking. Temeer omdat je me in post #2 op een linkje wees linksonder die er helemaal niet is, kreeg ik het dat-is-zo-iemand-die-zonder-verstand-van-zaken-te-hebben-graag-advies-geeft-gevoel. Ik had die woorden anders moeten lezen. Excuses. Je bent wel degelijk bereid te helpen denken.

 

Buiten Internet Explorer is er op WP8 geen browser die fatsoenlijk werkt en die dezelfde functionaliteit biedt. Dit kun je niet weten als je geen WP8 hebt.

Via WP8 kun je geen User Agents instellen en User Agent Switcher is een slechte app. Ik heb alle User Agents geprobeerd: allen geven de volledige website. Dit kun je ook niet weten als je geen WP8 hebt.

 

WP8 is een vrij gesloten systeem dus de oplossing moet, denk ik, daarbuiten gevonden worden.

 

Vraag aan beheerder, of computertechnici: is het mogelijk om in (de) forumsoftware Internet Explorer 10 voor WP8 als mobiele browser toe te voegen? Of moet Microsoft dit zelf toch doen in een update van hun browser?

bewerkt door Casteel
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...