Spring naar bijdragen

blooper65

Leden
  • Aantal bijdragen

    120
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door blooper65 geplaatst

  1. Te koop een perfecte Explorist 500 Europe voorzien van de laatste firmware versie 2.57. Voorzien van een kleurenscherm en een SD geheugen kaartje met hierop de complete kaart van Nederland. Ideaal apparaat voor het geocachen. Tevens een houder voor in de auto en op de fiets. Schermpje is voorzien van beschermfolie, zodat deze krasvrij is.Is in top conditie.Vraag prijs 250,-.
  2. Hallo, ik woon in de buurt van Hengelo, maar zelf nog nooit een cache uitgelegd. Lijkt me wel leuk om het eens te doen. Dus stuur maar een pm.
  3. Je kunt volgens mij ook in Google maps de coördinaten ingeven en dan vanaf je eigen adres een route laten maken. Let erop dat je het zo in geeft +52° 22' 24.05", +4° 55' 2.68" of 52.141570, 6.191070. Dit zijn maar voorbeelden.
  4. Ik gebruik zelf een MIO navigatie systeem of VDO Dayton navigatie systeem. Hier kan ik gewoon de begin coördinaten invullen en dan er naartoe navigeren. Werkt SUPER! Op mijn Magellan 500 kan ik ook op straat niveau navigeren. Dus coördinaten ingeven en navigeren maar.
  5. Wat een leerzame middag is dit. SUPER!! Allemaal heel erg bedankt voor de uitleg.
  6. blooper65

    Het kiezen van een GPS

    Dit lijkt natuurlijk erg goedkoop, maar minder leuk is het als je weken later ineens een aanslag in de bus krijgt omdat er nog even invoerrechten betaald moeten worden. Is wel zo eerlijk om dit er even bij te vermelden. De kans dat dit gebeurd is aanwezig als je pech hebt. Je ziet zoveel mensen zoveel wensen. Het is voor een ieder persoonlijk. Ik denk dat je geen miskoop maakt bij beide toestellen. Ik heb alleen ervaring met de Explorist 210 en 500. Bevallen beide prima en altijd goed ontvangst. Koop je er Mapsend DirectRoute Europe bij, dan kun je detail kaartjes van een bepaald gebied laden. Hiermee kun je dan ook op adres niveau navigeren met bijvoorbeeld de auto. Ik gebruik dit bijvoorbeeld om naar een start coördinaat te navigeren van een multi cache, alwaar ik dan de auto kan parkeren. Kortom ik ben er heel erg tevreden mee. Tevens is de Explorist denk ik wat compacter, wat misschien ook een punt van overweging kan zijn. Maar nogmaals het hangt af van je eigen wensen en voorkeur. Qua kwaliteit en werking zal er niet veel verschil zijn denk ik . Succes.
  7. blooper65

    Het kiezen van een GPS

    Voor wat minder geld toch een hele goede GPS met prima ontvangst en Europese basemap kom je terecht bij de Magellan Explorist 210. En als je iets meer geld uit wil geven de Explorist 500 met kleuren scherm en de mogelijkheid om kaarten op een SD kaartje te zetten.
  8. Heel erg leuk gedaan. Mijn zoon( ook Jesse) vind het ook prachtig om te doen. En zeg nu zelf, dit is toch ook veel leuker dan een spelletje op de computer? Lekker buiten , genieten van de natuur.
  9. Voor mij is het puur een hobby met een sportief tintje. En wel dat je lekker in beweging bent in een mooie omgeving. Het puntjes scoren vind ik dus niet zo interessant. Gewoon lekker buiten zijn, beetje puzzelen en vooral genieten.
  10. blooper65

    GPS zichzelf laten 'hercalibreren'?

    Stuur hem maar even naar me toe. Kijk ik wel even. p.s. Heb geen vaste woon of verblijf plaats.
  11. blooper65

    GPS zichzelf laten 'hercalibreren'?

    Zijn er nog mensen die mee willen rijden?
  12. Hoi, Om tracks vanuit Google maps om te zetten naar waypoints en te uploaden naar je GPS is dit misschien een handig adres? Wanneer je met Firefox werkt kun je GM2GPX zo naar je werkbalk slepen. Ik heb het geprobeerd en werkt perfect. ik hoop dat je er iets aan hebt. Groeten, blooper65
  13. Hallo, Op dit adres kun je een programma downloaden welke tracks of waypoints opent in Google Maps. Misschien is dit wat je bedoelt?
  14. Heel erg bedankt voor de diverse toelichtingen allemaal. Ik wens iedereen van af deze kant een gezond en goed 2007.
  15. Hallo, ik heb deexplorist 210 net een weekje in mijn bezit. Heb ondertussen ook de update geinstalleerd. kan iemand mij de werking van de nieuwe schermpjes uitleggen? Deze staan namelijk niet in de handleiding. Tevens een vraag op welke manier je i.g.v. een multicache ,meerdere coordinaten die je onderweg vindt, hoe deze op een simpele manier in te voeren? Alvast bedankt. blooper65
×
×
  • Nieuwe aanmaken...