Spring naar bijdragen

sukor

Leden
 • Aantal bijdragen

  338
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door sukor geplaatst

 1. Via twitter al bedankt maar nogmaals bedankt voor jullie tomeloze inzet
 2. Ben blij dat het goed geregeld is. Je zal toch geen toestemming hebben dan had je wel een probleem gehad
 3. Hoeveel beheerders zijn er. Maar waar jij toestemming van heb dat is toch de enige echte beheerder?
 4. Adresgegevens?? Je hebt toch toestemming?
 5. Dat is mi de kern van het spel. Loggen op internet is bijzaak. Soms lijkt het wel of het de hoofdzaak is. Go and have fun Nee integendeel! Wie wil nu de caches als Waardeloos, Raiders, Zwarte Schuur etc. loggen zonder de route gelopen te hebben? Het zal altijd mogelijk zijn om coordinaten te ruilen/weggeven. De manier voor cache owners om daar iets tegen te doen is er voor te zorgen dat de route zo mooi is dat niemand de cache wil loggen zonder de route gedaan te hebben. Leve het ruilen van coordinaten en de mooie routes en cacheplaatsen en -containers! Tc We bellen wel als we vastlopen in de route.
 6. Ik kan me de reactie van Heuv wel inkomen. Gaat niet zozeer om de waarde van iets maar veel meer om het feit dat je ergens energie in stopt en een ander dit verpest. Als iemand de moeite neemt om de spulletjes netjes in een tupperware doosje te doen dan lijkt mij op het minst dat die in het logboekje er iets van zegt.....bekruipt me toch sterk het gevoel dat hij het kistje graag wilde hebben.
 7. sukor

  Nut Van Bewaren Topics

  "Deze vraag is vast al eerder gesteld, maar ik kon met de zoekfunctie helaas de juiste info niet vinden. Toch maar een nieuw draadje dus." Met enige regelmaat kom ik deze opmerking tegen. Bij mij reist dan ook de vraag op wat is het nut van bewaren van de reeds gevoerde topics. Welke info gaat er verloren als we deze bv na een halfjaar "stilstand" gewoon laten verdwijnen uit het systeem. Dus heb je een vraag stel hem gewoon, actieve gewoon bewaren en geen actieve gwoon laten verdwijnen. Misschien is deze topic al eens gesteld......maar ja heb niet de moeite genomen om even te kijken. De vraag leeft nu bij mij dus wil ik graag nu antwoord en niet wat hier in 2005 al eens is over gezegt. Met name de "onzinnige", hier bedoel ik mee, de niets aan info toevoegende waarde.
 8. sukor

  Team Opsplitsen

  Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Juist een mooie aangelegenheid om je jeugd thuis te laten en de grote stap te maken in de grote wereld. Het gaat toch niet om de puntjes?
 9. Toch niet meegedaan met het programma"Help mijn man heeft een hobby"? Bedankt voor alles wat je voor.nl gedaan heb en succes met je drukke baan
 10. sukor

  Cache - Servers

  Wil je een eerlijk of liev antwoord euh... normaal zou ik zeggen, doe het eerlijke, maar ik weet niet of ik dat wil horen.... dit vind ik nu een eerlijk antwooord. .
 11. sukor

  Cache - Servers

  lijkt mij al een aardige opsomming
 12. sukor

  Cache - Servers

  zoals je ziet heel veel kleine databases. De database in amerika is de grootste en voor Nederland de meest gebruikte. Deze database wordt gebruikt door .nl en global.
 13. sukor

  Cache - Servers

  jullie weten niet wie jullie concullegas zijn en hoe zij georganiseert zijn? Lijkt mij toch wel enigzins sterk.
 14. sukor

  Cache - Servers

  atari je kan toch gewoon antwoordt geven.
 15. Ik vind het wel een eerbetoon. Gewoon lekker verzamelen
 16. Nieuwe topic "Wie is de Trol".
 17. Prima suggestie atari. Laat het initiatief voor terugkeer maar van de persoon zelf komen.
 18. Precies, hang naar een forum is toch allang achterhaald. Maar laten we dan ophouden om door een persoon gelijkluidende draadjes op de verschillende fora toe te voegen. Maak een keus zou ik zeggen. En maak positief gebruik van de verschillende podia
 19. sukor

  Oregon 450 Of 60csx?

  Succes ermee
 20. sukor

  Oregon 450 Of 60csx?

  Ik heb uiteindelijk de 450T gekozen. Tot nu toe geen spijt gehad. Mijn reden was: de 450T is gebaseerd op nieuwe technieken. dus in mijn ogen langer geschikt voor toekomstige ontwikkelingen. Daarnaast is de 450 een mooi model. Het oog wil ook wat.
 21. sukor

  Zwerver Bij Cache

  Mooi verhaal keske. Zo had ik het nog niet bekeken.
 22. sukor

  Zwerver Bij Cache

  Ik zou maar uitkijken straks gaan ze ruilhandel doen met de zwerver.
 23. Hoe kom je aan de foto's. Pyromanen zijn vaak als eerste ter plaatse ....met een fototoestel
×
×
 • Nieuwe aanmaken...