Jump to content

barny

Leden
 • Content Count

  4,126
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  163

Everything posted by barny

 1. anderen mogen wel beweren dat wat ik zeg niet goed is (zonder er bij te zeggen wat dat "niet goed" inhoud) maar ik mag niet zeggen dat wat er beweert word, helemaal niet op dit forum van toepassing is Oke, ik snap het, maar begrijpen doe ik het niet Barny (die nooit met 2 maten meet)
 2. gefeliciteerd Tuur, jij bent de eerste die hier weet waarom die cache niet aan de richtlijnen voldoet (de rest had werkelijk geen idee, tot zo ver hun interesse) volgens mij is het in 2009 verandert, maar nagel mij daar niet op vast GS heeft het bedelen om de cache,(gelukkig) verandert en ze hebben de cacheeigenaren een paar jaar de tijd gegeven om hun cache te veranderen nu staat er 5.6. indoor geocaches de co heeft niets aan de opzet verandert dus deze cache is voor die enkele cacher die wel interesse heeft in het spelletje, archief waardig Barny (die blij is dat er tenminste toch nog eentje is die het opvalt)
 3. maar juist door mensen met hun GPS naar het bos te sturen terwijl ze dat zonder mijn hulp niet konden, noem ik helpen heb je mijn hulp niet nodig, dan ga je bij het avontuurlijke outdoor hobby lekker achter een beeldscherm zitten ipv naar buiten gaan spelen als jij achter een beeldscherm zitten "geocachen" vind, heb je mij zegen, maar laat een ander gewoon buiten zijn, op avontuur met zijn GPS Barny (die vaak niet snugger genoeg is, en blij is met alle hulp om buiten te kunnen spelen)
 4. geen idee, misschien een idee om het nu te doen, zo moeilijk zal het toch niet zijn om te vertellen wat ik anders moet doen? Barny (die fouten maakt maar daarin ook verbetering ziet)
 5. dus jij heb een idee dat ik het niet goed doe vertel me wat dat is, en geef mij daardoor een kans om mij te verbeteren Barny (altijd leergierig en benieuwd wat een ander kan beteken)
 6. en zo de nieuwelingen die nog wel oprecht interesse hebben in het spelletje geocachen, de kans ontnemen om zelf te beslissen wat voor een spelletje geocachen voor hun is laat die mensen tenminste hier wel de kans hebben om het verhaal van twee kanten te horen en daarop zelf de beslissing nemen of ze het spel geocachen met een geocache willen spelen of niet daar is dit prachtige forum toch ook voor? of mag en wil men alleen maar dat de hele handel van 1 kant belicht word waardoor de nieuwelingen die wel oprecht geïnteresseerd is van beidde info verstokt blijft Barny (die het wel normaal vind om andere mensen te helpen)
 7. de kip is in alle jaren niet verandert, het ei ook niet geocachen ook niet, De mensen veranderen, de interesse in het spel is weg, net als het zelfrespect, het egoïsme is er voor in de plaats gekomen Barny (Liever ongeliefd dan onoprecht)
 8. ik neem graag de consequentie dat mijn logs en account door GS elke keer weer worden verwijdert, omdat vrijheid van meningsuiting mij lief is, ik me dus niet door GS laat bepalen wat ik als geocacher op Facebook en twitter schrijf de wereld verandert, maar iedereen bepaalt of hij de veranderingen volgt of niet, als iemand denkt dat bij het bezoeken van enkel lucht, dan meent een geocache gevonden te hebben, dan weet die iemand gewoonweg niet wat een geocache is, maar van mij mag die dat gerust denken, als iemand, een Amerikaan in Seattle laat bepalen wat hij mag en moet denken, en zich er naar gedraagt, is die (wat mij betreft) niet helemaal lekker in zijn bovenkamer, maar van mij heeft hij die vrijheid, maar ik ga niet mee in die fake geocache beleving laat mij mensen maar dwaas vinden die zich zo laten besturen dan ga ik gewoon door geocachen volgens de geocache beginselen en behoud mij zelfrespect idd te treurig voor woorden, de desinteresse die men tegenwoordig in het hele simpele spelletje geocaching heeft Barny (de wereld verandert, maar een kip blijft een kip, een ei blijft een ei, een geocache blijft een geocache)
 9. geloof ik meteen, maar daar gaat het niet over deze Gast in Groningen cache voldoet gewoonweg niet aan hetgeen waar wij met z'n alle (vrijwillig) mee akkoord zijn gegaan, en geen 1 van de 1200 bezoekers doen wat ze moeten doen dat vind ik raar Barny (geocachen is leuk, maar niet alles wat leuk is, is geocachen)
 10. ook een cache waarbij er een geocacher langskomt, en dus wel verstand van zaken heeft, een needs archief opschrijft en de cache ook word gearchiveerd omdat hij niet aan de richtlijnen voldoet met geocachen mooie plekjes laten zien is wat anders dan "reclame cache" voor wat voor een erfgoed dan ook Barny (die zo af en toe het idee heeft dat niemand weet waarmee men mee bezig is)
 11. daar is geocachen niet voor, en als er een beetje serieuze reviuwer naar kijkt zal zo een cache ook nooit door de aproef komen even doorgelezen, en weer afgesloten, staat voor een geocacher niets interessants in Barny (geocachend zonder ongein)
 12. barny

  nummerplan

  PeeTee, het is niet flauw ten opzichte van de cacheeigenaar, die is juist de veroorzaker van dat dit soort vragen gesteld worden, had hij een tradi geocache of een gewone multy geplaatst dan hoefde deze vraag niet gesteld te worden het bedelen en geven om oplossingen mag M puntje A puntje G puntje (MAG) gewoonweg hier niet, omdat jullie vinden dat mensen niet geholpen mogen worden om buiten te spelen, (de essentie van het spel) dus die passage in de forumregels hebben ingekrast, het staat trouwens heel duidelijk op de cachepagina hoe je die cache moet oplossen, als je dat niet begrijpt zal je je ook kunnen neerleggen dat die cache niets voor jou is en gewoon doorgaan met tradie rapen 500 keer bezocht in 15 jaar tijd (iets wat een fantasieloze in de grond getrapte kokertrail in 2 weekenden te verwerken krijgt) zegt ook al genoeg als je de foto's op de pagina bekijkt, de hint leest weet je trouwens ook wel waar de cache zich bevind Barny (die niet om de hete brij heendraagt)
 13. barny

  nummerplan

  2 klikken en je weet over welke koker het gaat dus door hier te vragen ga je al de mist in en laat zien dat je de richtlijnen niet heb gelezen Barny (die als geocacher al die nonsens niet nodig heeft om lekker buiten te spelen)
 14. barny

  nummerplan

  HELP WEER IEMAND DIE NOOIT REGEL 7 HEEFT GELEZEN,DAT HIER GEEN PUSSELS WORDEN OPGELOST Barny (die echt niet snapt dat mensen die die ongein "geocachen" Vinden
 15. het ontsnappen is op zich niet strafbaar maar er zitten weldegelijk consequenties aan waardoor hij/zij langer in het gevang zit Barny (ontsnapt dagelijkse aan een portie idioterie van een spelletje)
 16. nu is het veel beter, je hoeft maar naar en plek te kijken waarvan jij denkt daar de "schat" moet zijn, en je heb hem gevonden (de koker was er gewoon) https://coord.info/GL103AZAT Barny (geocachend om te geocachen)
 17. lijkt mij een nuttige aanpassing #DuimpjeOmhoog
 18. misschien gewoon beginnen met een mooie tradie cache in een bos, voordat je aan deze slecht gemaakte cache, dus (onzin*) begint HOOGGEACHTE01 Barny *(die dit niet mag zeggen)
 19. wat was te verwachten https://coord.info/GL104861P Barny (verguist, verfoeide, volhardende geocacher volgens de oorsprong )
 20. leuk een event in de buurt je kan eventueel de lijst van de onvolprezen Wilxlii gebruiken, die is vrij te printen https://www.wilxlii.nl/carrottelogs/index.php/geocaching er zijn 2 serieuze webshops in Nederland https://www.geocachingshop.nl https://www.gcwebwinkel.nl helemaal zelf gevonden in (1,23 seconden) in Google Barny (die nieuwsgierig is naar het event)
 21. omdat ik het belangrijk vind dat alle geocachers ook de mogelijkheid hebben om alle geocache's te bezoeken, heb ik voor dat doel ook een Pm account aangeschaft maar niets geen verbetering ziet in de nieuwe mogelijkheden die nu met luid tromgeroffel word gepresenteerd Barny (die geocached in gedachte dat elkaar helpen belangrijker is dan mensen uitsluiten)
 22. helemaal geen Pm cache geplaatst en je wel beschuldigt voelen als het daar over gaat Barny (die het helemaal niet meer snapt) Ow ja Sorry Peetee
 23. oke Peetee, ik berust me in de vals en dus onjuiste beschuldiging, zal me niet verdedigen Barny (die al zo vaak onjuist beschuldigt is dat hij de tel kwijt is)
 24. natuurlijk staat het niet ergens geschreven, dat weet jij ook, dat is geschreven uit ervaring maar ik ben helemaal niet anoniem, ik kom namelijk op veel geocache events en men weet zeker wel wie ik ben, daar praat ik dan ook met veel mensen, en daarvanuit kan ik zeggen dat de Pmmers het niet veel uitmaakt dat geocachers zonder PM hun cache niet bezoekt ( ze kunnen toch geen favo geven) dat deze site mij niet verbannen heef, heeft te maken dat deze site zich wel aan hun/ons eigen opgemaakte regels houd, dat in tegensteling van die ene enkele (al teloorgaande) site ik daar me gewoon aan de geldende regels houd, (en niet zoals jij in het bericht hierboven Regel 3: Flamebait/flaming het op de man spelen) is er ook geen reden om mij daar zorgen over te makken Barny (die openheid en eerlijkheid belangrijker vind dan "aardig" gevonden te worden)
×
×
 • Create New...