Spring naar bijdragen

De Scheertjes

Leden
 • Aantal bijdragen

  366
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door De Scheertjes geplaatst

 1. De Scheertjes

  Prikbeesten, Nu Ziek

  Ik, Corry, heb dat jaren geleden ook een keer gehad. Als ik ging staan leken de bultjes wel kleine vulkaantjes, er kwam allemaal lichtgele vloeistof uit. De volgende dag had ik allemaal rood/blauwe vlekken, had ik koorts en voelde me echt beroerd. Mijn huisarts wist niet precies wat het was maar adviseerde me het met natte doeken vochtig te houden. Waarschijnlijk was ik door een klein soort vliegje geprikt. Na een paar dagen was het over.
 2. Afgelopen oktober is mijn man met 3 andere cachers de ET-trail in Amerika gaan doen (Las Vegas). Daar liggen inderdaad de caches om de 161 meter voor het grijpen. Als je dan met zijn vieren 24 uur achterelkaar doorgaat kun je inderdaad meer dan 1000 caches op 1 dag vinden. Gekkenwerk? Ja natuurlijk, maar het geeft ook wel een kick. Wat het loggen betreft: GSAK is in deze je grote vriend. Thuisgekomen zijn ze er even mee zoet geweest.
 3. Wij wensen iedereen sterkte toe dit verlies te dragen. Gisterenmiddag waren wij in hetzelfde gebied aan het cachen, wij hadden het leuk en gezellig, ons niet bewust van het leed dat zich hier afspeelde..
 4. Heel veel sterkte voor zijn naasten en dierbaren. Woorden schieten te kort.....gecondoleerd.
 5. Ben even terug gaan lezen en zie dat er inderdaad niet gelogd is op de "originele" logrol. Ik heb niets gezegd.
 6. Misschien mis ik iets of heb ik er overheen gelezen. Heeft "het team" wel gelogd op de logrol? Dat zou je natuurlijk kunnen vragen aan de vorige eigenaar. Blijkbaar heeft de vorige eigenaar geen reden gezien de log te verwijderen. Ik denk dat je als adoptieouder (dan) eigenlijk geen "recht" hebt om de log te verwijderen als de eerdere CO dat niet gedaan heeft. Groeten Corry
 7. De Scheertjes

  Takg

  TAKG zit nog in de pijpleiding.....
 8. De pagina is te breed. Misschien even onderaan het blauwe balkje schuiven, dan krijg je de zijkant te zien. Groeten Corry
 9. Doe het maar gewoon hetzelfde als dat je het de afgelopen 2 keer gedaan hebt. Heel veel gezelligheid is dan gegarandeerd.
 10. Zo laat Frans? Ja ja....ook ik mag wel eens laat naar bed.
 11. Bij het uitkomen van de cache ontstaat er tijdens de goudjacht vaak vanzelf een mini-event. Meestal blijven de eersten hangen om te zien wie er na hen komt. We hebben al vaak meegemaakt dat er bv. rond een uur of 8 's avonds een cache online kwam en dat we dan pas rond een uur of 12 afscheid namen.
 12. Vraag eens aan Dalamot. Hij is loodgieter en maakt prachtige creaties en voor zover ik weet altijd bereid iemand te helpen. Groeten Corry
 13. Wij willen in principe ook komen (alleen even kijken of het in de agenda gaat passen). We komen dan met 2 personen.
 14. De vonken schieten hier ook voorbij. Als ik bij jou ben gaat de dag te snel voorbij. Kon ik dat maar veranderen dan kan ik voor eeuwig bij je zijn. Zucht.......
 15. Wanneer gaat nokko naar Luxemburg?
 16. Wij gaan ieder jaar 2 a 3 keer naar Luxemburg. Errug leuk. Hebben daar al wat caches gedaan. Leuk om te doen: Felsenfeste. Drie keer voor terug geweest en eindelijk gevonden. Oh ja....nog gefeliciteerd met het aanzoek. Wij hebben dat zaterdag net gemist, gingen net op pad voor de multi.
 17. Leuk! Wanneer gaan jullie naar Luxemburg? Wij gaan 16 januari voor een weekendje naar Luxemburg.
 18. We krijgen dus wel te zien wie wie heeft genomineerd en de motivatie daarbij?
 19. Een tijdje terug al gelezen op een site over de Wollebrandcross. Daar stond toen te lezen dat alles al rond was, georganiseerd door de scouting. Ook stond daar bij dat er geen fysieke caches zouden liggen. Gaan ze nu de hele opzet omgooien dan? Het is toch de bedoeling dat cachers maar ook niet cachers de aangeboden caches kunnen lopen?
 20. Heel jammer Bankstel dat je deze beslissing neemt. Wij hebben altijd genoten van je caches. Soms hadden ze een grote afwijking maar het was dan toch leuk om je caches te vinden. Wij gokken dat we bij ongeveer 90% van je caches goud hadden, als ze niet de moeite waard waren waren we er zeker niet op af gegaan. Frans is in Overschie opgegroeid en vond het altijd erg leuk de voor hem zo bekende plekken weer te zien. Laat door een enkele negatieveling het plezier in cachen niet bederven. Je hebt veel meer cachers wel een plezier gedaan. Groeten Frans en Corry Scheerhoorn
 21. Wij hebben geen moeite met voortuincaches, al is het natuurlijk wel handig dat er een duidelijke hint is of een herkenningsteken is aangebracht zodat je weet dat je in de juiste tuin staat te zoeken. Maar wat een gezeur weer. Bij de een is dit niet goed, bij de ander dat weer niet. Tuurlijk vinden wij het leuk als we een traditional doen en deze op een mooi, leuk, interessant plekje ligt. Maar wat is nou een mooi, leuk, interessant plekje? Dat is toch voor iedereen anders? Bij een voortuincache weet je in ieder geval voor bijna 100% zeker dat hij er ligt. Want wat nou als je een lange, mooie multi gelopen hebt en op het prachtige eindpunt blijkt dat de cache geript is? Dan gaat de meerderheid met een onplezierig gevoel naar huis omdat dat ene puntje niet in de pocket zit. En nee dat geldt natuurlijk niet voor jou....alleen voor die ander. Als je, zoals wij, al aardig wat caches gevonden hebt heb je bijna alles toch al gezien. Hoe vaak vind je niet een doosje achter een boom, een vogelhuisje of een potje onder een brug? Moeten die dan ook allemaal verboden worden? Nee hoor, wij vinden alleen het vinden van "iets" al leuk. Want zeg nou eerlijk, hoe vaak kom je nou iets tegen waarvan je zegt: "zo, dat is een leuke verstopmethode"? Groeten Corry
 22. Je zou bijna zeggen: "wat een ei" maar dat is een inkoppertje. Corry
 23. Lees net pas dit topic. Van deze awards hebben wij er inmiddels 2 in de kast staan. Zijn echt prachtig. De eerste hebben wij gekregen van een bevriende cacher toen wij onze 2000ste cache gevonden hadden en de tweede kregen wij van Cobusity toen wij een TTF hadden bij Sitting Art. Ze staan te pronken in onze kast.
 24. Hier heb je een sterk punt. We weten bijvoorbeeld ook niet zeker of jij bovenstaand bericht wel heb gepost. Misschien heeft iemand wel jouw inloggegevens en schrijft hij berichten onder jouw naam! Net zoals bij de buren er geen zekerheid is. Dat 4000 aanwijzingen en pijlen duidelijk 1 kant opwijzen biedt nog geen 100% garantie dat het klopt. Laten we dus a.u.b. geen conclusie's trekken voor het onderzoek is afgerond Hier ligt een schone taak voor de Geopolitie.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...