Spring naar bijdragen

belbor

Leden
  • Aantal bijdragen

    113
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door belbor geplaatst

  1. Niet alleen deze log van Pyne vind ik fantastisch, ook alle andere die ik van hem heb mogen lezen. Pyne (een beetje badmuts): gefeliciteerd!
  2. Kreeg ook het verzoek om gearchiveerde cache's rap weer online te brengen...
  3. belbor

    prikstok gezocht

    Wij hebben een oude skistok gebommerdeerd tot prikstok...
  4. belbor

    Weer eens wat anders

    Idd, Kesk, we moeten hier eens over brainen. Je leest, ik heb de bel gehoord, maar waar was die klepel ....
  5. belbor

    Diskwalifikatie?

    Irritaties die opborrelen heeft naar mijn idee allemaal te maken met rankings. Of het nu gaat om de aantal founds, de FTF's, geo D'ors, aantal watchers.... Op de vraag of we door moeten gaan met die rankings (zie vele andere draadjes): I don't care. Al die rankings kunnen aan me r**t roesten. Ik kijk er niet naar. Ik weet niet eens waar ik ze kan vinden. Dit spelletje speel ik op mijn manier en heb daar lol in. Vind je al die rankings wel belangrijk? Speel dan wel eerlijk. Ik kan me niet voorstellen dat je er een fijn gevoel bij/over hebt als je 'vals speelt', De geplaatste logs zegt vaak genoeg by the way...
  6. belbor

    Geen mail meer founds

    Ik ontvang wel mailtjes. Het zijn er wel wat minder dan "gebruikelijk" voor een weekend... Ik ga er van uit dat het weer de schuldige is.
  7. En dat is de beste reclame naar mijn idee.. Want we zijn op dat moment in Schoonhoven geraakt omdat er erg positief gesproken werd over die cache en omdat deze hoog stond in de geodo'r ranking. Ik ben eigenlijk een regio cacher; Zuid-Holland en Brabant en af en toe een uitstapje. Ik zal dan stemmen op een cache uit deze regio's, en dat is niet fair. Misschien zijn er mooiere creatie's in het noorden/zuiden die de beker verdienen, alleen daar kom ik (nog) niet. Wat wordt de volgende stap na geodo'rs en een wisselbeker? Een oeuvre prijs voor de plaatser met de mooiste creatie's? Geodo'r is voor mij genoeg.
  8. belbor

    Baby rugdrager

    Regelmatig een rugdrager geleend. Alleen deze was bestemd voor kids tot 15kg, maar zat/liep lekker. En aangezien mini-belbor al 13+kg weegt (zonder gips ), twijfelden wij om er een aan te schaffen. Na het lezen van dit draadje (Deuter Kidcomfort III tot 22kg?) toch weer gaan googlen. Eerst iemand gezocht die de DKC III eventueel wilde overnemen als deze mij niet zou bevallen. Gister, de eerste proefloop door de straat gedaan. Het afstellen duurt ff, maar dan zit tie perfect. Nu snel een 'offtheroad' multi zoeken voor dit weekend... maar ik denk dat we hem zelf houden. (sorry zus ) Malibri: dank voor de suggestie.
  9. Zie bericht #52: hier.
  10. Check: Winst verlies gelijk Duitsland Frankrijk Rusland Portugal Portugal 111
  11. Om 10:00pm heb ik de laatste voorspellingen opgehaald. Totaal heb ik 30 formulieren ontvangen in EK pool cache Westland. Bedankt voor invullen van de pooltjes. Deze cache wordt hernoemd naar Bb's benenstrekker #1.
  12. Nog zo'n 36 uur voordat de inschrijving sluit! Dus... wil je nog meedoen. EK Westland blijft bestaan. Maar gaat verder onder een andere naam: Bb's benenstrekker #1.
  13. Weer wat inschrijvingen veilig gesteld. Tot nu toe 15 formulieren ontvangen in EK cache Westland
  14. Even wat formulieren veilig gesteld uit de EK-Pool Westland cache.... Er is dus weer plek zat voor nieuwe inschrijvingen. (tot nu toe 8 formulieren ontvangen)
  15. Ik denk dat ieder dit spelletje op zijn manier speelt met misschien zijn eigen regeltjes (lees: belbor wil graag mystery als meeste gevonden hebben), een ander wil graag kwantiteit. Nou dat kan ook, die afslag naar die Mac. En kwaliteits caches.. welke zijn dat? Daar is Geo d'Or toch voor verzonnen?
  16. belbor

    aantal caches

    GWL, xaa en SS (via mail) dank voor jullie reactie. Idd, niet voor iedereen belangrijk. Ik heb deze info nodig. Dus... men merkt het wel...
  17. belbor

    aantal caches

    Beste Ik zie dat er vandaag, 6 maart 2008, 5064 caches zijn. Kan iemand mij vertellen, of dit alle caches zijn, dus inclusief de gearchiveerde caches? Of zijn dit de caches die daadwerkelijk online zijn? Is het mogelijk om bijvoorbeeld de 5000ste cache te bepalen die online is gekomen? Want volgens mij kan je niet op de WP-naam zoeken. Deze komen volgens mij niet op volgorde online... toch? Dank voor reactie. Frans (belbor)
  18. Als ik de weg van de hint volg, dan schiet ik al aardig op met de coord! Volgens mij blijft er dan weinig googlewerk over.... En het veldwerk.... tja daar kan ik (nog) niet over spreken. Kan natuurlijk dat deze al geript is...
  19. Uit betrouwbare bron weet ik dat een GSM-mobiel op 5 meter nauwkeurig bepaald kan worden. Alleen is dit niet met 1 druk op de knop te zeggen. Dan heb je ook nog de privacy wetgeving..... Dus.... ik denk dat er nog wat stappen gemaakt moet worden....
  20. belbor

    Help,cant unlock maps!!

    Misschien nog niet geregistreerd bij de SW leverancier? Volgens mij wordt je SW gekoppeld aan je GPS-serie nummer. Zo wordt voorkomen dat SW op meerdere GPS's wordt gezet. Maar sta je al geregistreerd en je hebt een nieuwe GPS? ff leverancier mailen met nieuwe serie nummer.... Dat was mijn ervaring tenminste
  21. IE wordt afgesloten. Pagina kan ik niet bekijken....
  22. Zie hier in een ander draadje, in bericht 150.
  23. Tuurlijk, vooral doen! Tijdens een Maar om het in een blad te vermelden.....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...