Jump to content

belbor

Leden
 • Content Count

  113
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About belbor

 • Rank
  Normale Poster
 • Birthday 11/02/1968

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Toen Garmin GPS12, nu Garmin 60CSx en HTC diamond
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2000

Contact Methods

 • MSN
  frb_68@yahoo.com
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Tabakstad
 1. Niet alleen deze log van Pyne vind ik fantastisch, ook alle andere die ik van hem heb mogen lezen. Pyne (een beetje badmuts): gefeliciteerd!
 2. Kreeg ook het verzoek om gearchiveerde cache's rap weer online te brengen...
 3. Wij hebben een oude skistok gebommerdeerd tot prikstok...
 4. Idd, Kesk, we moeten hier eens over brainen. Je leest, ik heb de bel gehoord, maar waar was die klepel ....
 5. Irritaties die opborrelen heeft naar mijn idee allemaal te maken met rankings. Of het nu gaat om de aantal founds, de FTF's, geo D'ors, aantal watchers.... Op de vraag of we door moeten gaan met die rankings (zie vele andere draadjes): I don't care. Al die rankings kunnen aan me r**t roesten. Ik kijk er niet naar. Ik weet niet eens waar ik ze kan vinden. Dit spelletje speel ik op mijn manier en heb daar lol in. Vind je al die rankings wel belangrijk? Speel dan wel eerlijk. Ik kan me niet voorstellen dat je er een fijn gevoel bij/over hebt als je 'vals speelt', De geplaatste logs zegt vaak genoeg by the way...
 6. Ik ontvang wel mailtjes. Het zijn er wel wat minder dan "gebruikelijk" voor een weekend... Ik ga er van uit dat het weer de schuldige is.
 7. En dat is de beste reclame naar mijn idee.. Want we zijn op dat moment in Schoonhoven geraakt omdat er erg positief gesproken werd over die cache en omdat deze hoog stond in de geodo'r ranking. Ik ben eigenlijk een regio cacher; Zuid-Holland en Brabant en af en toe een uitstapje. Ik zal dan stemmen op een cache uit deze regio's, en dat is niet fair. Misschien zijn er mooiere creatie's in het noorden/zuiden die de beker verdienen, alleen daar kom ik (nog) niet. Wat wordt de volgende stap na geodo'rs en een wisselbeker? Een oeuvre prijs voor de plaatser met de mooiste creatie's? Geodo'r is voor mij genoeg.
 8. Regelmatig een rugdrager geleend. Alleen deze was bestemd voor kids tot 15kg, maar zat/liep lekker. En aangezien mini-belbor al 13+kg weegt (zonder gips ), twijfelden wij om er een aan te schaffen. Na het lezen van dit draadje (Deuter Kidcomfort III tot 22kg?) toch weer gaan googlen. Eerst iemand gezocht die de DKC III eventueel wilde overnemen als deze mij niet zou bevallen. Gister, de eerste proefloop door de straat gedaan. Het afstellen duurt ff, maar dan zit tie perfect. Nu snel een 'offtheroad' multi zoeken voor dit weekend... maar ik denk dat we hem zelf houden. (sorry zus ) Malibri: dank voor de suggestie.
 9. Check: Winst verlies gelijk Duitsland Frankrijk Rusland Portugal Portugal 111
 10. Om 10:00pm heb ik de laatste voorspellingen opgehaald. Totaal heb ik 30 formulieren ontvangen in EK pool cache Westland. Bedankt voor invullen van de pooltjes. Deze cache wordt hernoemd naar Bb's benenstrekker #1.
 11. Nog zo'n 36 uur voordat de inschrijving sluit! Dus... wil je nog meedoen. EK Westland blijft bestaan. Maar gaat verder onder een andere naam: Bb's benenstrekker #1.
 12. Weer wat inschrijvingen veilig gesteld. Tot nu toe 15 formulieren ontvangen in EK cache Westland
 13. Even wat formulieren veilig gesteld uit de EK-Pool Westland cache.... Er is dus weer plek zat voor nieuwe inschrijvingen. (tot nu toe 8 formulieren ontvangen)
×
×
 • Create New...