Spring naar bijdragen

bas & noortje

Leden
 • Aantal bijdragen

  67
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door bas & noortje geplaatst

 1. bas & noortje

  Stations

  Onze cache: http://coord.info/GC3FNZN
 2. Wij hebben de etrex 30, erg fijn apparaat, hadden (en hebben) ook een oude etrex en als je die gewent was, dan zul je deze helemaal fijn gaan vinden. Het verschil tussen de 20 en de 30 is de draadloze overdacht (dus ook het ontvangen van chirps) en een elektronisch kompas. Zelf gebruik ik de draadloze overdracht vaak, geocache zappen van onze oregon naar de etrex. Ik denk dat je aan de 20 een fijn apparaat hebt, ik heb zelf alleen geen ervaring met de 60csx. Succes!
 3. Bedankt! dat was idd waar ik naar op zoek was, ik zal ze zo eens aan gaan passen.
 4. Klopt, maar dat bedoel ik niet, meestal zet ik op mijn eigen pagina`s een tekst code onder de banner zodat bezoekers deze kunnen copy - pasten voor hun eigen profiel. Voorheen kon je met een trucje deze tekst zichtbaar maken; als je de normale html code in zou typen krijg je natuurlijk de banner te zien, maar zoals ik het voor heen deed (die liet ik beginnen met <a title) maar dit gaat dus niet meer, ik vraag me af of iemand een andere truc weet dat de bron code toch nog als tekst zichtbaar wordt.
 5. Kan iemand mij vertellen hoe ik de html code kan laten zien voor de banners van mijn caches? Voorheen gebruikte ik een stukje code die begon met &, maar dit wordt nu omgezet naar de html code en dan laat hij alsnog de banner zien. Bij paginas waar ik dat had en die ik bewerkt heb zet hij het ook opeens om, het lijkt iets nieuws. Kan iemand mij helpen?
 6. Een half jaar wachten of meer op een gelegenheid om een eiland cache te doen is ook wel een T4 waard hoor!
 7. Onze eiland cache is voor iedereen bereikbaar, ijs is op eigen risico, maar het is juist leuk om dit over het ijs heen te doen lijkt me zo! Het moment voor mensen zonder bootje om deze te loggen! http://coord.info/GC2PNWX
 8. bas & noortje

  Commerciele Caches ?

  Tja, niets nieuws, kijk maar eens naar http://coord.info/GC21PTJ , ligt er al bijna 2 jaar en http://coord.info/GC26F15 en http://coord.info/GC2R4WV , weliswaar in tegenspraak, maar soms zijn het wel grappige puzzels...
 9. bas & noortje

  Cordinaties

  Lees voor de grap eens het stukje over de fouten in de gps op wikipedia, http://nl.wikipedia.org/wiki/Global_positioning_system gps system zijn nu eenmaal aan fouten en onnauwkeurigheden onderhevig, 5 meter is niets.
 10. Komt mij ook bekend voor allemaal = generatie ouwe ... denk ik
 11. Lokt Rondje R ook niet gewoon veel beginners die snel veel punten willen scoren?
 12. Hoewel ik me totaal niet kan vinden in deze oproep heb ik het toch gedaan, als mensen niet willen komen dan niet. Ik ben echter dan wel voor een attribute in de trand van "hij ligt waarschijnlijk tussen de rommel, op een waardeloze plek en is nat want ik kijk er niet naar om", zo komen we ook regelmatig caches tegen en daar is nog geen attribute voor...
 13. Soms ligt het ook aan de 'muggle', zo hebben we wel eens netjes een half uur zitten wachten tot de anderen weg gingen, maar die deden het zelfde, wilden ook loggen! Voor de rest vraag ik het soms wel eens netjes als er iemand zit, beetje inschatten en dan heb je vaak de leukste gesprekken en soms nieuwe mensen enthousiast gemaakt!
 14. bas & noortje

  Welk Apparaat?

  Klopt dat het een royale omschrijving is, maar het is wel zo, doe het nu al een jaartje of 10 en ben zo een beetje wel in elk kust land geweest, dan te denken aan alle caches die daar liggen... Maar goed, het probleem is dat ik nooit weet waar ik die reis heen ga. Ik denk dat het idee met een telefoon met bijv gatecacher wel aardig is. Ben overigens al premium member, maar ja, om nu voor de hele wereld pq's te maken is ook niet alles.
 15. bas & noortje

  Welk Apparaat?

  ' Letterlijk alles wat aan zee ligt...
 16. bas & noortje

  Welk Apparaat?

  Bedankt, daar kan ik wat mee, zal het komende reis een gaan proberen!
 17. bas & noortje

  Welk Apparaat?

  Hmm ja, klopt wel een beetje, maar ideaal is het niet, denk toch dat ik de optie met een smartphone eens ga proberen, heb je het zelf een beetje in de hand...
 18. bas & noortje

  Welk Apparaat?

  Da's het probleem, vaak ver daar van weg en / of geen tijd daarvoor...
 19. bas & noortje

  Welk Apparaat?

  En enkel met de iphone cachen, ik meen te begrijpen dat dat niet echt zo een succes is? Veel afwijking en zo?
 20. bas & noortje

  Welk Apparaat?

  Tja, heb je ook het probleem, altijd andere havens... nu geeft dat niet zo heel erg, gaat me alleen om of het werken zou, dus ergens aankomen, caches ophalen met je iphone oid en dan cachen?
 21. bas & noortje

  Welk Apparaat?

  Hmm ja, zijn vrij veel havensteden... heeft iemand ervaring met een iphone oid in het buitenland?
 22. bas & noortje

  Welk Apparaat?

  Dat is idd mogelijk, doe ik nu soms ook wel. Het probleem is dat de emails niet te groot mogen zijn, ze gaan nl via de satteliet... een paar kb is al snel een paar kb te veel.
 23. bas & noortje

  Welk Apparaat?

  Hallo, voor mijn werk zit ik vaak in het buitenland (ik vaar nl op de wilde vaart, betekend dat je nooit weet waar je uitkomt). Nu wil ik graag als ik de tijd heb daar cachen. Aan boord heb ik geen internet, alleen email. Wat zou de eenvoudigste oplossing zijn om lokaal even snel een cache mee te pikken? Meestal heb ik maar weinig tijd. Heb geen ervaringen met de iphone oid, cache zelf met een dakota. Heeft iemand een idee?
 24. Bedankt, dacht al dat ik er overheen keek, ik gebruik die kaart eigenlijk nooit...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...