Spring naar bijdragen

nokki

Leden
  • Aantal bijdragen

    18
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over nokki

  • Verjaardag 03-09-1948

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Dakota 20
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    2009

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Interesse
    snelle motoren

Recente profielbezoeken

890 profielweergaven
  1. nokki

    Banners Kwijt

    Hallo Dagwacht, fijn dat je mee wilt denken. Bij mijn profiel info zie ik op de pagina wijzigen, in het vakje Bio wel een aantal HTML codes staan. Echter op de profielpagina is niets te zien. Ik zou grofweg zo'n 60-70 banners moeten zien. Helaas zie ik niets !
  2. nokki

    Banners Kwijt

    Er is niet ene banner meer te zien in mijn profiel. zoals gezeg zijn deze al zo'n 6 maanden weg en ook nieuw opgevoerde banners zijn niet meer te zien. De profielpagina blijft dus leeg.
  3. Sinds enkele weken ben ik ook slachtoffer van dit probleem. Alle banners; en dat waren er wel wat; zijn verdwenen. Ook de recent toegevoegde nieuwe banners zijn niet zichtbaar. Geen idee waar de oorzaak ligt, maar het is wel balen ! Groet opa Nokki
  4. nokki

    Banners Kwijt

    Tot voor kort had ik tientallen banners in mijn profiel. Nu niets meer, en ook de nieuwe banners die ik toevoeg zijn niet zichtbaar. Het enige wat vermeld wordt is " Profielinformatie" in de onderste balk bij " Profiel wijzigen"
  5. nokki

    Banners Kwijt

    Hallo geo-vrienden, Recent kan ik op mijn profiel mijn banners niet meer zien. Eerst had ik een foutmelding 403 en nu alleen een balk met "Profielinformatie" Alles al geprobeerd, maar ben al mijn banners kwijt ! Help!
  6. nokki

    Premium Member

    Hi, voor de zoveelste keer gaat het verlengen van mijn Premium membership weer verkeerd! Na meldingen dat dit per 23 mei automatisch zou gebeuren, ben ik na inloggen op 28 mei slechts alleen nog basismember! Ondanks de meldingen dat de financiële kant ook automatisch zou gaan, is er van beide dus kennelijk niets van terecht gekomen!!!!!!!! Nu kan ik natuurlijk wel via de button "opwaarderen naar Premium" dit weer realiseren, maar betekent dit dat het volgend jaar weer dezelfde problemen oplevert? Of wordt de fout alsnog hersteld en betaal ik dan 2 keer voor het nieuwe jaar? Hoor graag van jullie! Groet Nokki
  7. geocaching en vliegvissen

  8. geocaching en vliegvissen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...