Spring naar bijdragen

De Mol

Leden
 • Aantal bijdragen

  45
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door De Mol geplaatst

 1. De Mol

  Geocaching Live

  Hmmm. Dan ligt het in elk geval niet aan het toestel, want ik heb ook een TyTN II. Raar dat ik verder met geen enkele applicatie moeite heb om mobiel verbinding te maken. In Geocaching Live zie ik verder geen instellingsmogelijkheden staan. Misschien ligt het dan toch aan de provider instellingen (iemand een suggestie?). Daar heb ik echter geen kaas van gegeten. Feit is wel dat ik een andere provider heb: Vodofone. Van techniek heb ik ook niet al te veel verstand. Ik heb het draaien op een HTC Touch P4350 met WM6 en als provider Vodafone. Ik ondervind geen problemen.... Het zal wel te maken hebben met de provider. Ik zit bij Telfort (KPN netwerk), en die gebruiken een proxy-server. Vodafone heeft dat niet. Waarschijnlijk moet er in de applicatie nog een stukje worden bijgebouwd om een proxyserver te ondersteunen. Bij GCz was dat ook zo, die deed het pas nadat dit erbij was gebouwd in de nieuwste update.
 2. De Mol

  Geocaching Live

  Ja hoor, het werkt hier ook. Op een Palm Treo Pro met WM6.1 Alleen met de wifi verbinding lukt het, met de UMTS verbinding werkt het niet Hopelijk wordt dat snel in orde gemaakt.
 3. De Mol

  Fotowedstrijd

  Is dit nu een MICRO of NANO?... Deze vonden we eerder dan de cache...
 4. Hey Keske27, ouwe molenaar, ik denk dat ik nu weet waar jouw huis woont!!
 5. De Mol

  Prikstok verkrijgbaar

  Nou maak je me toch nieuwsgierig wat je daar mee bedoelt... toch geen mollen hoop ik
 6. De Mol

  Review

  Nou GensNet, als je cache van een beetje kwaliteit is (en dat mag ik toch wel aannemen?), dan ga je nog heel lang van de logjes van je cache genieten, toch zeker wel een paar jaar... Wat maakt die twee weken dan uit op een paar jaar? Mollengezegde: Het wachten op het publiceren van een kwaliteitscache ben je sneller vergeten dan de voortdurende ergernis die je hebt van een te snel gepubliceerde flutcache.
 7. Ach, alles went. Het geeft wel heel veel leuke logjes. Even een paar quotes uit het logje van Wilxli Carotte: "Wat een stinkende Mollenstreek! Geogeklaagd zo’n verstopwijze. Toch dank voor deze ellende natuurlijk."
 8. Ik ken een cache, die is zo groot als een vrachtcontainer...echt waar
 9. Maar weer even on topic: Mollengezegde:"Beter één kwaliteitscache in de hand, dan tien flutcaches in de statistieken."
 10. tsss heb ik eindelijk een originele verstopmethode gevonden, plaatst kruimel een spoiler..... Dat zet me aan het denken..... Niets is wat het lijkt.....
 11. tsss heb ik eindelijk een originele verstopmethode gevonden, plaatst kruimel een spoiler.....
 12. De Mol

  Spoiler

  Jaja, leuk programma Nu weet je gelijk waar mijn geocaching teamnaam vandaan komt. Waarom is er nog geen mollensmiley?
 13. De Mol

  Spoiler

  Wat een leuk initiatief!! Ik ga hem zeker lezen. Staan er ook mollenstreken in??
 14. De Mol

  FF offline

  Ik ben heel wat gewend , maar de geocaching website hacken, dat is wel een heel foute 'mollenstreek'
 15. De Mol

  Pas op!

  Nu wordt alles in één keer duidelijk! Die F16 is natuurlijk ook neergehaald door die UFO's! Zoals ik altijd zeg: "niets is wat het lijkt..."
×
×
 • Nieuwe aanmaken...