Spring naar bijdragen

shakewallet

Leden
 • Aantal bijdragen

  26
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Magellan explorist 100/Garmin GPSMAP 76Cx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  mei 2006

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Woonplaats
  51 45. N 3 55' E
 1. Ik blijf de PROF ook trouw. Het is vertrouwd. Op events kom je hem tegen en kun je hem aanschieten, als dat nodig is. Duurder dan anderen kan hij niet zijn en bereid om zijn assortiment te veranderen is hij ook. Kortom geen reden om ergens anders naar toe te gaan.
 2. Bestelling is onderweg via goodies shop
 3. Met plezier het verhaal gelezen. Dat is pas een "FIND".
 4. shakewallet

  Garmin GPS met bluetooth?

  Ik heb inmiddels van Garmin bericht gehad, dat er geen telefoons zijn, die dat kunnen. Ze stuurden mij wel naar een link, waarin ze een navigatie programma op de telefoon aanbieden. Commerciële jongens, dat wel. Ik heb er alleen niets aan, want ik ben niet op zoek naar een navigatie programma. Wordt vervolgd. Gerlof
 5. shakewallet

  Politie aan de lijn

  Goed oplettend werk van de polite Kunnen ze, naar mijn mening, niet vaak genoeg doen. Gerlof
 6. shakewallet

  Garmin GPS met bluetooth?

  De vraag, waar ik mee zit is eigenlijk het omgekeerde. Ik heb al een GPSr (GPSMAP76Cx) en wil deze gebruiken om NMEA signaalen door te geven aan mijn telefoon, die ze dan weer via GPRS naar een website doorstuurt.Hier(www.trackr.eu) bij voorbeeld. Op deze site kan dan iemand anders zien waar ik mij op dat moment bevind. Nu gaat hem om de verbinding tussen GPS en (doet er niet toe welk merk) telefoon. Het zou toch jammer zijn, dat ik mijn GPS daar niet voor kan gebruiken en ik een nieuwe (draadloze) muisGPS zou moeten aan schaffen. Ik stel mij dit misschien heel simpel voor, maar heeft iemand daar ervaring mee. Ik heb Garmin ook al benaderd met dezelfde vraag. Ik hoop, dat iemand mijn verder kan helpen.
 7. De cache heeft zelfs twee Geo d'Or. Jammer.
 8. shakewallet

  Statistieken

  Voor statistieken moet je ook eens kijken op www.logicweave.com. Stafkaarten zijn heel gedetailleerde kaarten, die je dan weer in Ozie-explorer kan gebruiken. Als je nog verdere vragen hebt....... altijd welkom.
 9. Bedankt voor de link. Ook IK kende hem nog niet. Staat gelijk in mijn favorieten
 10. Gelijk een besteld. Mooi initiatief. Heb het niet zo gevolgd, dus dit is een goeie manier om het nog eens bekend temaken. Gerlof
 11. Een aantal jaren ergens gelezen, dat zoiets in U.S. bestond. Ik vond de combinatie van onbekende plekjes, zoeken aan de hand van coordinaten en het vinden van een schat interessant. Voor mij was dat nog in het computerloze tijdperk thuis. Bijna drie jaar geleden hebben we er een aangeschaft en nadat ik een beetje wist hoe ik moest surfen heb ik gelijk op internet gekeken naar gc.com. Twee jaar later was er een aanbieding bij Radio Correct in Rotterdam voor een eXplorist 100 en heb ik mij over laten halen om deze te kopen om te kijken of het een leuke bezigheid was. Ik was gelijk verslaafd!! Nu is het zover, dat ik op vakantie niets anders wil dan geocachen.
 12. Ik vind hem hardstikke leuk en voor de klagers onder ons: het duurt maar tot de kerst.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...