Spring naar bijdragen

Stonehorse

Leden
 • Aantal bijdragen

  51
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Stonehorse geplaatst

 1. Gisteren geinstalleerd en uitgeprobeerd op de Samsung Omnia. Werkt prima !!! Erg handig als je een keer de GPS niet mee mag nemen want de telefoon mag altijd mee.
 2. Dat is de fout van Geocaching.com, kijk maar eens bij een puzzel, daar staat:"A unknown cache in Netherlands", precies dezelfde drie fouten dus.
 3. A lo mejor una traducción en español? Hier in huis spreken / schrijven we 4 vreemde talen (EN/DU/FR/SP).
 4. In de december 2007 uitgave van "Wat anders", het magazine met een eigenzinnige blik op Deventer, is een artikel geplaatst over geocaching. Drie geocaching teams uit Deventer (Zuurtje, Eef13 en Stonehorse) hebben meegewerkt aan de totstandkoming van het artikel. In het artikel wordt verwezen naar de volgende caches: De Bannink van Eef13 De BEUK erin van Zuurtje Vogeleiland (Deventer Stadsparken I) van Stonehorse. De meeste foto's van het artikel zijn op en bij het Vogeleiland in het centrum van Deventer genomen. Klik hier voor het volledige artikel.
 5. Ik verwacht een XXL nodig te hebben maar die is niet beschikbaar. Kan nu dus niet mee doen.
 6. Hier ook interesse in 1 stuks (fleece trui).
 7. Leuk idee en informatieve eerste uitzending. Wij zijn al benieuwd naar de volgende. Succes met de voorbereidingen! P.S. Van welk programma is die eindtune ook alweer?
 8. Stonehorse

  Politie aan de lijn

  Het kan ook anders Zie de volgende log met de ontmoeting met belgische agenten: http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LU...e6-7df90173bc1f Op de website van Geocaching.be was (want het is helaas niet actueel bijgehouden) aan dit soort avonturen zelfs een extra pagina gewijd (http://www.geocaching.be/web/nl/geomegabangelijk.php). Misschien iets voor geocaching.nl? Cacheowners kunnen dan bijzondere logs aanmelden. Uiteraard voel je je soms bekeken, gelukkig liepen wij in het Orderbos bij Apeldoorn als grote groep met twee spades, anders zou het er toch wel wat verdachter uitgezien hebben .....
 9. Hartstikke leuk, zeker omdat wij vorig jaar in de meivakantie in Hattem door onze eerste cache van deze Roode Loper op landgoed Molecaten te vinden aangestoken zijn door het cache-virus. Nu weten we van wie we het virus gekregen hebben. Groet uit cacheparadijs Deventer.
 10. Nog een paar nieuwe: COCA - Coöperatief cachen (ergens in het forum gelezen) Zelf bedacht: Duo-cache: cache uit te voeren met twee personen / teams (een aanal beschikbaar, zie onder) Trio-cache: cache uit te voeren met twee personen / teams (sinds deze week bij Arnhem) Ik heb een bookmarklist gemaakt, zijn er nog aanvullende caches in dit genre bekend? http://www.geocaching.com/bookmarks/view.a...ec-be146dd9fad0.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...