Spring naar bijdragen

Team Krabbegat

Leden
  • Aantal bijdragen

    156
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Team Krabbegat geplaatst

  1. Hoe is jouw ervaring met die site? Ik heb er onlangs wat magneten besteld. Geen verzendkosten. Hopelijk komen ze volgende week binnen. Geweldige site! Heb al regelmatig bestellingen gedaan. Hebben hele goede magneten (en een hele hoop andere rotzooi die nooit iemand nodig heeft). Vaak is de prijs zo laag dat als het product tegen valt dat het je dan ook niet veel geld in de portemonnee scheelt. Het duurt vaak wel ff voor je het binnen hebt. Maar ach het word dan ook voor niks verzonden. Ook al kost het 0.50 dollar cent.
  2. Afgelopen zondag kwamen we tijdens het zoeken naar een nieuwe multi langs de plek waar twee ammo boxes lagen van ondertussen 2 gearchiveerde caches. Wij ware benieuwd of die er nog zouden liggen omdat we wisten dat de eigenaar weinig tot niks meer aan geocachen doet. En ja hoor er lagen twee nog mooie kisten. Deze plus de aangebrachte nabije tags verweiderd en ze zullen natuurlijk reincarneren als nieuwe caches in de toekomst. Opgeruimd staat netjes.
  3. Even een vraagje. Stel het is geen fake mail. Is er al iemand die geantwoord heeft dat "we" niet dol zijn op de publiciteit?
  4. Helaas werkt dit script alleen als je dit altijd gebruikt. Als je een keer vergeet hierop te klikken of je logt op een pc waar geen GM scrits op staan moet je de teller weer aanpassen. Het zou dus fijn zijn als er automatisch word gekeken hoeveel founds er al zijn op .com en dat hij daarop de teller baseerd. Heb dit script idd al wel maar werkt niet effectief. Ik ben benieuwd naar je nieuwe scripts!
  5. Wauw helemaal geweldig! Binnen een aantal weken heb ik ook een iPhone(is helaas niet op vorraad en zelfs meer dan een maand wachten....). Stond ik tot juni nog bekend als Perke de GPS loze heb ik straks een Colorado en iPhone.... Kan ik de colorado bijna weer door verkopen :-P Ziet er erg goed uit die software. En de prijs is het zeker waard!!! Ben benieuwd! Nu nog een notifi options voor waar je je ook bevind op aarde. Dus een notify option die zich aanpast aan waar je bent. Kan je meteen de nieuweste caches mee pakken. :-D
  6. Nog een nadeel de greasemonkey scrips werken niet (allemaal) meer. Hopelijk komt daar een update op...
  7. Het was mij ook opgevallen. Was vanmiddag heel even zo en toen weer normaal. De wijzigingen die ik zo snel zag was dat de naam rechtsboven in het grijs werd weergegeven en dat de hele pagina opnieuw geladen werd bij het decrypten van de hint. Verder niets kunnen ontdekken. Het is nu ook weer. Alles is nu wat strak getrokken My Inventory staat nog steeds helemaal onderaan. Ik hoop dat die gewoon weer terug gaat. Verder is er nu ook een vakje boven de profile Badge gekomen met Hello 'team naam' en je profile foto met de gegevens hoeveel je er hebt gevonden en neergelegd en hoe lang je al member bent.
  8. Tja over 500 jaar word de schat gedoneerd aan het Nederlandse Rode Kruis. Dus erg veel voldoening geeft mij dat dan ook niet als ik hem eerder zou vinden... sterker nog zou er dan eerder geld aan toevoegen
  9. Dit komt door een "fout" in de html code van de tb eigenaar. Zij hebben het lettertype in Comic Sans gezet met de code: <font face="Comic Sans MS" color="#FF0000" size="4"> Aan het einde van de code moet je deze afsluiten met </font> doe je dat niet dan kan de rest van de pagina die er onder staat ook in het zelfde lettertype belanden.
  10. Mist je gps goed genoeg is natuurlijk.
  11. Jammer van het gebied. Hopelijk heeft de cache Mastbos geen schade opgelopen. Dit artilkel bracht mij aan het denken over de vele geocaches die er verstopt liggen met de carotte methode. Op vele plekken een goede oplossing maar misschien moeten om deze reden geen glazen potten in bossen en heides worden verstopt?
  12. Er worden een aantal mail adressen geweerd door geocaching.com geloof ik. Misschien de provider die jij gebruikte ook.
  13. Ik heb ze inderdaad geregistreerd en ze staan bij "mine travelbugs". Dit is dan ook de enige manier dat ik ze terug kan vinden. Ik krijg wel iedere week de groundspeak notification. Hmm dan zou je de mailtjes gewoon binnen moeten krijgen.... Misschien weet er iemand anders wat er mis is???
  14. Dat zou wel moeten. Van al de door jou geactiveerde tb's zou je automatisch mailtjes moeten krijgen als ze rond reizen. Heb je de tb's geregistreerd? Zie je ze staan bij Travel Bugs "mine"? Krijg je wel de wekelijkse mail van nieuwe caches in de buurt? Als je hier op bent ingeschreven?
  15. Met 5 sterren voor het terrein.... Hoezo? Het terrein kan best mee vallen!(ligt ook een beetje aan de diepte van de kuil natuurlijk....) Eerder voor difficulty een berg sterren omdat je die leeuwen te slim af moet zijn...Stukje vlees kope...verdovings pistool mee..... dat word geen goedkope cache hehehe
  16. Hele simpele oplossing. Het woord geocachen niet gebruiken en ook niet vertellen dat er over heel de wereld nog meer kistjes verstopt liggen. De ervaringen, tocht en de technieken zijn natuurlijk wel heel leerzaam. Samenwerking is natuurlijk ook goed als er iemand de papieren heeft en een ander het apparaat. Maar helaas ik begrijp no-name ook goed dat het een risico is om tieners in die leeftijd echte caches te laten zien/er op te wijzen.
  17. Leuk scriptje kan nog meer mee lijkt mij. Ik heb boven aan mij log altijd staan de hoeveelste cache het is en de titel van de cache. Dat is vooral voor mijn eigen boekhouding. Dit moet lijkt mij ook best automatisch kunnen met dit script. Heeft er iemand meer kennis om daar een regel voor te maken?
  18. Dat is heel fijn! Ik weet zeker dat er ergens een mooi plekje moet zijn om de cache opnieuw neer te leggen. Misschien een goed idee om dat iets minder in het zicht van de haven en de ingang van het info centrum te doen.
  19. Dat is erg jammer! Wij hebben de drie caches toen alle drie op 1 mooie dag gedaan wat erg leuk was! Kan bijna niet geloven dat er nergens anders een mooie plek te vinden is. Kan je niet ists met het bezoekers entrum regelen bijvoorbeeld?
  20. Heb je aandelen of zo? Dit gaat wel erg ver en kan nooit de bedoeling zijn van een forum over geocaching. Geopatra. Neehoor helemaal niet. Gewoon wat info die ik vond op internet over die camera.
  21. Mijn zus heeft de volgende camera, dat is echt de ideale geocache camera. Hij is stootvast(tot val van 1,5m) en tot 5m waterdicht!!! Prima ding! Niet al te veel zoom maar wel snel mooie foto's nemen! Kijk maar in de gallery van het profiel van Kaatje de Krab: http://www.geocaching.com/profile/Default....b1-867e5baa8e1d Als je op youtube zoekt op perkejanssen vind je misschien nog wel een fimpje dat ik met die camera in zwembad achterin de tuin heb gemaakt []. Informatie over de camera: Olympus Mju 725 SW : Wie veel tijd besteed aan actieve sporten en andere drukke bezigheden weet dat het leven veel uitdagingen kan bieden. En daarom is het goed om te weten dat Olympus duidelijk rekening houdt met mensen met een actieve levensstijl die weigeren om met minder genoegen te nemen. Met de water- en schokbestendige Olympus Mju 725 SW profiteren ze altijd en overal van een volledige creatieve vrijheid. De nieuwe Olympus 725 SW, dat waterdicht is tot een diepte van 5 m en bestand is tegen een val vanaf 1,5 m, is een waardige opvolger voor de uiterst succesvolle Mju 720 SW die een nieuw tijdperk inluidde voor draagbare digitale fotografie. De Olympus Mju 725 SW met een stijlvolle metalen behuizing is sterk en robuust. Meer info kijk hier.
  22. Gelukkig geeft cachestats mooi aan of je caches dubbel hebt gelogt. Daardoor kon ik pas geleden, een per ongeluk dubbel gelogte cache(een van rondje Bernheze) deleten.
  23. Sinds wij eigen caches hebben begrijp ik ook steeds meer dat een logje ook een bedankje naar de cache legger is. Voor mij geld ook wel vooral dat als een cache leuk was dat er dan een leuk en lange log bij komt en als het een oprapertje is dan kan je dat vaak ook aan de log lezen/zien.
  24. Ik moet zeggen de ranking bekijk ik eigenlijk weinig... Vind vooral de jacht op het plekje leuk. Zeker als het zonder gps is...(geen eigen gps, dus die heb ik niet altijd tot mijn beschikking) dan blijft het meestal nog meer gokken. Wat hierboven al stond dan is de adrealine de drijfveer. Dat maakt een jacht op FTF leuk. Leuk is ook dat je dan vaak andere cachers ontmoet. Maakt het ook weer gezellig! Al keek die mevrouw bij deze log toch even raar dat er 2 mannan in de bosjes stonden op dat tijdstip . Maar ik begin er alleen aan als ik tijd genoeg als ik het toevallig zie. En ga echt niet midden in de nacht nog speciaal kijken of er nieuwe online zijn.
  25. Die magneet versie heb ik ooit ook eens vast gehad, we waren toen nog maar net bezig met geocachen en kenden nog geen nano's. Dacht ik eerst heej leuk een koelkast-magneetje hier en weer terug geplakt... Na verder zoeken niks gevonden natuurlijk en toen begon het in eens te dagen bij 1 van de andere leden...dat magneetje he.... toch nog maar een bekenen en jahoor hij kan open
×
×
  • Nieuwe aanmaken...