Jump to content

Team Krabbegat

Leden
 • Content Count

  156
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Team Krabbegat

 • Rank
  Normale Poster
 • Birthday 04/17/2006

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Als Perke: Google Maps (en af en toe een geleende gps)
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  Vanaf maart 2006

Contact Methods

 • Website URL
  http://krabbegat.blogspot.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Woonplaats
  Bergen op Zoom, the Netherlands
 • Interesse
  Geocaching natuurlijk! Verder zijn wij allemaal actief als leiding bij onze scoutinggroep Petrus en Paulus in Bergen op Zoom zie ook http://www.petrusenpaulusgroep.nl
 1. Hoe is jouw ervaring met die site? Ik heb er onlangs wat magneten besteld. Geen verzendkosten. Hopelijk komen ze volgende week binnen. Geweldige site! Heb al regelmatig bestellingen gedaan. Hebben hele goede magneten (en een hele hoop andere rotzooi die nooit iemand nodig heeft). Vaak is de prijs zo laag dat als het product tegen valt dat het je dan ook niet veel geld in de portemonnee scheelt. Het duurt vaak wel ff voor je het binnen hebt. Maar ach het word dan ook voor niks verzonden. Ook al kost het 0.50 dollar cent.
 2. Afgelopen zondag kwamen we tijdens het zoeken naar een nieuwe multi langs de plek waar twee ammo boxes lagen van ondertussen 2 gearchiveerde caches. Wij ware benieuwd of die er nog zouden liggen omdat we wisten dat de eigenaar weinig tot niks meer aan geocachen doet. En ja hoor er lagen twee nog mooie kisten. Deze plus de aangebrachte nabije tags verweiderd en ze zullen natuurlijk reincarneren als nieuwe caches in de toekomst. Opgeruimd staat netjes.
 3. Even een vraagje. Stel het is geen fake mail. Is er al iemand die geantwoord heeft dat "we" niet dol zijn op de publiciteit?
 4. Helaas werkt dit script alleen als je dit altijd gebruikt. Als je een keer vergeet hierop te klikken of je logt op een pc waar geen GM scrits op staan moet je de teller weer aanpassen. Het zou dus fijn zijn als er automatisch word gekeken hoeveel founds er al zijn op .com en dat hij daarop de teller baseerd. Heb dit script idd al wel maar werkt niet effectief. Ik ben benieuwd naar je nieuwe scripts!
 5. Wauw helemaal geweldig! Binnen een aantal weken heb ik ook een iPhone(is helaas niet op vorraad en zelfs meer dan een maand wachten....). Stond ik tot juni nog bekend als Perke de GPS loze heb ik straks een Colorado en iPhone.... Kan ik de colorado bijna weer door verkopen :-P Ziet er erg goed uit die software. En de prijs is het zeker waard!!! Ben benieuwd! Nu nog een notifi options voor waar je je ook bevind op aarde. Dus een notify option die zich aanpast aan waar je bent. Kan je meteen de nieuweste caches mee pakken. :-D
 6. Nog een nadeel de greasemonkey scrips werken niet (allemaal) meer. Hopelijk komt daar een update op...
 7. Het was mij ook opgevallen. Was vanmiddag heel even zo en toen weer normaal. De wijzigingen die ik zo snel zag was dat de naam rechtsboven in het grijs werd weergegeven en dat de hele pagina opnieuw geladen werd bij het decrypten van de hint. Verder niets kunnen ontdekken. Het is nu ook weer. Alles is nu wat strak getrokken My Inventory staat nog steeds helemaal onderaan. Ik hoop dat die gewoon weer terug gaat. Verder is er nu ook een vakje boven de profile Badge gekomen met Hello 'team naam' en je profile foto met de gegevens hoeveel je er hebt gevonden en neergelegd en hoe lang je al member bent.
 8. Tja over 500 jaar word de schat gedoneerd aan het Nederlandse Rode Kruis. Dus erg veel voldoening geeft mij dat dan ook niet als ik hem eerder zou vinden... sterker nog zou er dan eerder geld aan toevoegen
 9. Dit komt door een "fout" in de html code van de tb eigenaar. Zij hebben het lettertype in Comic Sans gezet met de code: <font face="Comic Sans MS" color="#FF0000" size="4"> Aan het einde van de code moet je deze afsluiten met </font> doe je dat niet dan kan de rest van de pagina die er onder staat ook in het zelfde lettertype belanden.
 10. Jammer van het gebied. Hopelijk heeft de cache Mastbos geen schade opgelopen. Dit artilkel bracht mij aan het denken over de vele geocaches die er verstopt liggen met de carotte methode. Op vele plekken een goede oplossing maar misschien moeten om deze reden geen glazen potten in bossen en heides worden verstopt?
 11. Er worden een aantal mail adressen geweerd door geocaching.com geloof ik. Misschien de provider die jij gebruikte ook.
 12. Ik heb ze inderdaad geregistreerd en ze staan bij "mine travelbugs". Dit is dan ook de enige manier dat ik ze terug kan vinden. Ik krijg wel iedere week de groundspeak notification. Hmm dan zou je de mailtjes gewoon binnen moeten krijgen.... Misschien weet er iemand anders wat er mis is???
 13. Dat zou wel moeten. Van al de door jou geactiveerde tb's zou je automatisch mailtjes moeten krijgen als ze rond reizen. Heb je de tb's geregistreerd? Zie je ze staan bij Travel Bugs "mine"? Krijg je wel de wekelijkse mail van nieuwe caches in de buurt? Als je hier op bent ingeschreven?
 14. Met 5 sterren voor het terrein.... Hoezo? Het terrein kan best mee vallen!(ligt ook een beetje aan de diepte van de kuil natuurlijk....) Eerder voor difficulty een berg sterren omdat je die leeuwen te slim af moet zijn...Stukje vlees kope...verdovings pistool mee..... dat word geen goedkope cache hehehe
×
×
 • Create New...