Spring naar bijdragen

GPS Moggies

Leden
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal
  1. Opzich zijn die puzzelcaches niet zo onaardig, wij hebben het gewoon heel simpel opgelost. De 1ste en 3de dinsdag van de maand gaan we samen met een ander cache team lekker een avondje puzzelen. De ene Dinsdag bij ons de volgende bij hun, is echt gezellig hoor.
  2. Oke dan ik had dit topic geopend om te kijken of er iemand was die nog iets mist in zijn cache koffer maar dat het een hele rel ging worden was ik eigenlijk niet vanuit gegaan. Maar goed om op het onderwerp terug te komen ik denk dat het niet onverstandig in om een aparte toic te openen met daarin evt. links naar sites waar ze dus spiegeltjes, rolmaatjes enz verkopen en dan ieder voor zich bepalen of hij het nodig heeft ja of te nee. Ikzelf koop er gewoon 1tje omdat ik het dan bij heb mocht ik het nodig hebben. De leeftijd van iemand staat daar verder helemaal los van ikzelf (24) lijkt het me gewoon handig zo'n ding en als je het niet wilt dan koop je het niet. Ik denk dat ieder die zich zo opwind hier op het forum zijn / haar energie beter in een puzzelcache kan steken.
  3. Hallo, Ik vroeg mezelf af of er geocachers zijn die nog bepaalde dingen missen tijdens het geocachen. Ik mis bijvoorbeeld een spiegeltje, nou is het wel zo prettig om er 1 te hebben maar zie die maar eens te vinden (na goed zoeken heb ik er 1 gevonden die nog telescopisch is ook). Dus is de vraag wie wat mist en of daar misschien een webwinkeltje voor moet komen niet om geld mee te verdienen maar meer om spullen te verkopen die je niet zo snel in winkels aantreft. Wachtend op jullie antwoord, Ben.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...