Spring naar bijdragen

elmasj

Leden
  • Aantal bijdragen

    69
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door elmasj geplaatst

  1. elmasj

    Done Of Not Done

    Het is wellicht al eens ter sprake geweest, maar ik vraag me af hoe iedereen er over denkt Dus is het done of is het not done Een cache meenemen van de locatie (met of zonder toestemming van de eigenaar) om hem op een andere locatie door andere cachers te laten loggen? Een aantal voorbeelden: - Amsterdam Urban 1 cache meegenomen door de eigenaar om op een event in Hardenberg door de deelnemers te laten loggen - Drenthepad hitchhiker die door een cachers is meegenomen naar een event in Noord Holland om daar door iedereen te laten loggen Ik ben benieuwd naar de meningen Bedankt!
  2. Hoi hoi,

    Ik heb je afgelopen week een mail gestuurd maar daar nog geen reactie op gehad.

    De Snoopy coin is ondertussen naar nederland verzonden naar mijn adres omdat ik je adres niet had :-)

    Graag mail contact hoe we het verder afhandelen.

    Mail mij ven via mijn priveadres:

    marvanherpen@tiscali.nl

    Groeten, Marjon

  3. elmasj

    Challenges

    Om goed te kunnen beoordelen of er leuke en interessante challenges tussen zitten, is er een overzicht en/of kaartje waarop bijvoorbeeld alle challenges in Nederland zichtbaar zijn?
  4. Ik heb ook even gekeken wat er nog in de buurt lag en de eigenaren meerdere keren gemaild. Na geen antwoord de caches bezocht en van deze 2 de resten opgeruimd! GCQY21 en GCQXY5 de eigenaar doet zijn naam wel eer aan: 'bende' ...........
  5. elmasj

    Digitaal TB logo

    Dus we moeten binnenkort jullie auto in de gaten gaan houden??
  6. Vandaag twee emailtjes gekregen onder het kopje: contacting De mail leek direkt van een dating site afkomstig. Zijn er meer mensen die dergelijke ongewenste email krijgen via geocaching.com Ik heb direkt een bericht gestuurd aan GC.com om het op te lossen en eventueel het account te verwijderen. Dacht ik toch van alle spam verschoond te blijven, krijg je dit! java script:emoticon('', 'smid_5')
  7. Soms wordt een cache ook te snel gearchiveerd. Laatst was ik in Italie en heb daar een cache gevonden met 3 munten erin. Thuis geprobeerd te loggen, maar bleek gearchiveerd. Na contact met de eigenaar bleek de cache 3 keer niet gevonden waarna hij maar werd gearchiveerd. Uiteindelijk was de eigenaar wel blij dat ik hem had gevonden dat hij direkt daarna uit het archief is gehaald. (waarom de eigenaar na 2 'not found's niet zelf is gaan kijken is mij een raadsel) Toen alsnog kunnen loggen als een FTF!
  8. Ook ELMASJ wenst de familie den (geo) vrienden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Moge het duidelijk zijn aan het aantal logs, dat zijn afwezigheid een puur gemis is!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...