Spring naar bijdragen

Martijn&Martine

Leden
 • Aantal bijdragen

  255
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Martijn&Martine geplaatst

 1. Martijn&Martine

  Vakantietips?

  In de Elzas zijn er weer veel nieuwe caches bijgekomen dit jaar. Nogal wat series van tradi's, maar wel vaak in de natuur. Als je toch deze kanten uitgaat, dan vind je ook veel lost places caches in Moselle (tussen Luxembourg en Metz) op je route naar de Elzas. geocaching bij Thionville, Moselle geocaching in het noorden van de Elzas Wij wonen in Drenthe en rijden dus vanuit Duitsland via Strasbourg Frankrijk binnen. Onderweg stoppen om te Geocachen doen we niet meer, dat is met caravan en meereizende peuter ook niet heel makkelijk. Voor de vakantie heb ik al een aantal leuke wandelingen op het oog, Je verhaal over Thionville ga ik even onthouden!
 2. Martijn&Martine

  Vakantietips?

  Wij gaan net als verleden jaar naar de Elzas in Frankrijk, prijzen voor het dagelijks leven zijn net als hier. Verblijf op een camping hoeft ook niet veel te kosten gewoon op zoek gaan een Muncipal. Verder is het heerlijk cachen, lekker de bergen in en ruines van kastelen bezoeken! En dat op maar 10 uur rijden (met caravan).
 3. Martijn&Martine

  Titanium Prikstok

  60 euro, dat is een typevout neem ik aan? Of zit er ook een GPS in?
 4. Ach ik gebruik nu alleen mijn premium membership om zo nu en dan een PQ te maken. Notificaties staan al geruime tijd uit en voor de PM caches hoef je het al helemaal niet te doen. Eerst maar eens een nachtje over slapen en kijken wat GS doet met de kritiek.
 5. Vreemde keuze van Groundspeak. Hoe bepalen ze je lokatie? Aan de hand van de door je zelf aangegeven home coordinaten? Dan zou je dat dus eenvoudig even kunnen aanpassen.
 6. Martijn&Martine

  Rove

  Het is mij alleen niet duidelijk of je straks complete PQ naar je GPS kan sturen. Daar gaat mijn voorkeur toch wel een beetje naar uit. Voor een enkele cache vindt ik het niet de moeite waard, die voer je net zo snel handmatig in.
 7. Martijn&Martine

  Downloaden Caches

  Alles eerst in Mapsource of GSAK zetten, dan kun je daarna alles in één keer in je GPS zetten.
 8. Martijn&Martine

  Rove

  Gaaf! Dat ga ik even in de gaten houden!
 9. Filmpjes op youtube geven niet echt een goed beeld van Geocaching in Nederland, daarvoor kun je beter Google streetview gebruiken. Edit: Spelvout
 10. Je slaat met je laatste zin de spijker op zijn kop, wij gaan wel een mooie cache zoeken!
 11. Kan GDAK ook op een iPhone worden geinstalleerd?
 12. Martijn&Martine

  Rare Dingen

  Er zijn gewoon problemen, waarom kan ik wel met mijn eigen account normaal gebruik maken van dit forum en niet als ik gebruik maak van het account van Antarctica/PN? Dat ligt dus echt niet aan de gebruikte hardware!
 13. Martijn&Martine

  Rare Dingen

  Ik heb zojuist met zijn accounts ingelogd, inloggen willen topics lezen of posten niet.
 14. Martijn&Martine

  Rare Dingen

  Even een reactie namens PN, hij kan nu ook met dat account hier niet meer lezen of posten.
 15. Versie 1.63, het gaat hier om de versie op DVD. Mag weg voor 30 euro.
 16. Versie 1.63, het gaat hier om de versie op DVD.
 17. Martijn&Martine

  Naam Veranderen

  Laat je dochters dat maar niet lezen!
 18. Martijn&Martine

  Onbekende Cache

  Kan van een nabij gelegen recreatiecentrum zijn, zij hebben in de omgeving ook GPS-routes uit gezet.
 19. Martijn&Martine

  Etrex H

  Pb gestuurd
 20. Aangeboden: Originele ongeactiveerde Onroute fietskaart Nederland op cd. Meer informatie vindt je hier: >>Hier<< Vraagprijs 60 euro, kan opgestuurd worden of afgehaald in het mooiste dorp van Drenthe.
 21. Dan kun je beter de kaart van Geocaching.com er bij pakken: KLIK
 22. Blijf dan gewoon een half uur in de buurt van de cache, dan kun je als nog ruilen of het geruilde item weer omwisselen!
 23. Is voor ons ook een onvergetelijke cache, in 2008 onder begeleiding van Siegurd van team GPSearching de toen nog fysieke cache gelogd. De dag er voor hebben we geleerd om te abseilen en te klimmen in de nabij gelegen Salamander Cave, was dus een behoorlijk pittige kennismaking met klimmen en abseilen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...