Spring naar bijdragen

Tovenaartje

Leden
 • Aantal bijdragen

  453
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

6 Neutraal

Over Tovenaartje

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSMap 60CSX
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2008

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Niet ingevuld

Recente profielbezoeken

2,825 profielweergaven
 1. Tovenaartje

  Het eerste rondje!

  Zojuist de laatste britse cache (van precies een week geleden) online gelogd. We zijn sinds woensdag weer terug. Was wel een verschil hoor. Dinsdag bij vertrek in Newcastle 14 graden en dan woensdag bij aankomst in IJmuiden alweer ruim 24. En donderdag direct weer aan het werk (plannen we volgende keer toch weer wat ruimer). Komende woensdag maar eens kijken of ik de verhuizing van het café ook handig in mijn desktop kan verwerken.
 2. Tovenaartje

  Het eerste rondje!

  Ja hoor gevonden. Nog geen last van warmte die het huis uit moet (komt mogelijk over een week als we weer thuis zijn). Het is hier in Wales steeds rond de 22 graden geweest. Vorige week 1 keer gehad dat er een hoop regen verwacht werd (3 dagen met code geel ivm regen), er is echter maar 1 bui van ongeveer een uur geweest. Daarna weer lekker droog. Vandaag nemen we het advies van Geoman maar ter harte en gaan voor een stoomtrein. Boekelo-Haaksbergen is alleen wat ver weg op het moment dus wij gaan voor de Talyllyn railway (tussen Tywyn en Abergynolwyn). Die heeft een paar mooi uitziende wandelingen vanaf het station, dus is mooi te combineren. Sterkte met de warmte en het water voor degenen die daar last van hebben.
 3. Tovenaartje

  64sc ervaringen

  Na veel en lang plezier te hebben (gehad) van mijn GPSmap 60csx merk ik toch dat ik langzaamaan toe ben aan een wat sneller model. Ik twijfel nog tussen de 64s en de 64sc (met camera). Die laatste heeft als grote nadeel dat hij niet is gemaakt voor de Europese markt en ik ga er dan ook vanuit dat ik de taal niet in het Nederlands in kan stellen. Is er iemand die dit model over laten komen en kan bevestigen/onkrachten dat de taal niet in Nederlands kan? En ervaringen met het gebruik van de camera zijn ook welkom. Het trekt me vooral dat je al in het veld foto's kunt koppelen aan de juiste cache en dat ik maar 1 ding om mijn nek heb hangen (nu vaak GPS en fototoestel).
 4. Tovenaartje

  Oei Dat Is Schrikken

  Caches overnieuw doen, doe ik ook zonder dat de teller op 0 komt te staan. Een paar voorbeelden: Jeroen Bosch in 's Hertogenbosch: Dit was een hele leuke wandeling die wij gedaan hebben toen het erg druk was in de stad. Die hebben we later nog een keertje gelopen zonder de cache te loggen. Gewoon omdat we het gevoel hadden hier nog meer van te kunnen genieten als het minder druk zou zijn. En ons idee daarover klopte. Herculean Track en Still Growing in Chirk: Twee traditionals van Chirk National Trust die een duidelijke reden hebben waarom ze op die locatie liggen en die uitleg zit in de cache. Toen we voor een 2e keer in Chirk op vakantie waren, zijn we bij beiden nogmaals langsgeweest zonder de cache te loggen, maar puur voor de locatie. Als de teller om wat voor reden dan ook op 0 zou komen: Dan zal ik waarschijnlijk caches opnieuw loggen waarvan ik vergeten ben dat ik ze al gedaan heb. Zo nu en dan los ik een puzzel op, om er vervolgens achter te komen dat ik de gecorrigeerde coördinaten al heb toegevoegd voor ik aan de puzzel begonnen was. Oftwel dat ik de cache dus al eerder van een oplossing heb voorzien. Dit zal ook met het cachen gebeuren verwacht ik.
 5. Tovenaartje

  Premium Cadeau

  Dat kan ook via andere webshops, maar het komt in feite op hetzelfde neer. Ook hierbij koop je een giftcard. Bijvoorbeeld: http://www.geocachingshop.nl/nl/groundspeak-premium-membership/8616-groundspeak-premium-giftcard-1-jaar.html http://www.geocoinshop.de/Groundspeak/Premium-Mitgliedschaft-Geocaching-com-1-Jahr::1160.html
 6. Tovenaartje

  Magellan Explorist 110

  Waarschijnlijk gaat het hier om een waypoint dat je onderweg moet vinden of berekenen. Geocaching.com maakt er dan N00 00.000 E000 00.000 van. Ligt dus niet aan het apparaat, maar aan .com
 7. Tovenaartje

  93X Dubbel 5* Te Loggen

  Ontario staat nog steeds op 0. Dus nee, er is niemand die ze allemaal gelogt heeft Edit: even beter kijken leert dat er meerdere zonder logs zijn. En de 93 is inmiddels opgelopen naar 102
 8. Tovenaartje

  93X Dubbel 5* Te Loggen

  Als je de juiste cache kiest, kun je nog FTF scoren ook
 9. Tovenaartje

  Rare Dingen

  Ja, het klinkt als een ban. Maar niemand heeft enig bericht of enig idee waarom. Sommigen kunnen wel inloggen, maar zodra ze op een draadje klikken krijgen ze een wit scherm. Ticket aanmaken heeft niet veel zin. Degenen met "ban" kunnen er niet in, dus geen ticket aanmaken. Ik als derde kan een ticket aanmaken maar neem aan dat als het een ban is ik als derde niets te horen krijg. De melding is via de chat geweest (ben ik zelf niet bij geweest alleen via via gehoord). Het meest kwalijke vind ik zelf overigens het geval van hele account overhevelen naar andere persoon (inclusief privé berichten). Wat mij betreft wacht ik op reactie van Geoman (al dan niet via het forum maar in ieder geval de personen in kwestie). Het blijft een rare sitiuatie.
 10. Tovenaartje

  Rare Dingen

  De melding dat de update moet komen is van gisteren! Blijkbaar is er alweer een nieuwe update op komst.
 11. Tovenaartje

  Rare Dingen

  Al een tijdje kunnen meerder mensen geen berichten lezen hier op het forum (ik hoor hier zelf gelukkig niet bij). Ik heb begrepen via via dat dit over is als er een update van het forum komt. Is er al duidelijkheid wanneer dit gaat gebeuren? Of anders: is het toch mogelijk om te zorgen dat mensen weer berichten kunnen lezen. Sommigen kunnen niet inloggen, anderen kunnen wel inloggen maar niets lezen. Van Jiejie is zo te zien de account om een of andere reden overgeplaatst naar Helmine. Dit inclusief privé berichten. En nee, het gaat hier niet om een zogenaamde dubbel account. Het zijn echt 2 verschillende personen!
 12. Er gebeuren rare dingen hier.

 13. Tovenaartje

  Huh, 8 Finds Maar Op Geocaching.nl?

  Kleine aanvulling: sinds de (laatste) update is iedereen volgens .nl weer bij 0 founds begonnen. Als je de geo d'Or stats van mij bekijkt zul je zien dat ik meer geo d'Ors heb uitgedeeld dan dat ik finds heb Als je PM bent, zou je een favo kunnen geven. Die is wat minder exclusief (je mag er 2 keer zoveel geven) maar geeft ook een blijk van waardering.
 14. Tovenaartje

  Coorperatieve Caches Vraag

  Op die manier weet ik ze niet, maar als je zoekt op CoCa kom je er vast de nodige tegen met hetzelfde begin en eindpunt, maar 2 verschillende routes die gelopen moeten worden.
 15. Tovenaartje

  Samen Werken Aan Niet Gepubliceerde Cache

  Als je hem niet je inloggegevens wilt geven, kun je ook een nieuw account aanmaken en daaronder de cache maken. Vlak voor publicatie, als alles is gecontroleerd adopteer je met je eigen account van de nieuwe account. De nieuwe account kun je dan verder ongebruikt laten of bij een eventuele andere cache gebruiken.
×