Spring naar bijdragen

rob ottenhof

Leden
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal
 1. rob ottenhof

  Rove

  leuke site die van de podcacher echter niet veel wijzer geworden over de rove. ik had gehoopt dat ze een interview met de makers zouden hebben.
 2. rob ottenhof

  Rove

  j Volgens de info op hun website haalt ROVE enkel de 25 dichtsbijzijnde caches in een straal van 50 km naar je GPSr. het is mij echter niet duidelijk hoe dat gaat, ik begrijp dat het niet via GPX files gaat. ik heb er een besteld omdat ik toch niet van plan ben een nieuwe GPS te kopen. en ik wel in ben voor dit soort kleinschalige initiatieven ze leveren in juni dat is mooi op tijd voor de vakantie, ik laat wel weten hoe het werkt.
 3. rob ottenhof

  Rove

  onderlinge communicatire tussen de garmin systemen lukt goed . echter als in niet thuis ben en mijn pc niet mee heb, dan kan ik een caches van mijn telefoon naar mijn gps sturen. wellicht dat iemand een handigheid heeft om dit wel te kunnen . met mijn tablet lukt het wel om de sd kaart in de garmin te openen daar kan ik dan weer gpx datat in stoppen. maar dan moet ik eerst de gpx data hebben . met de tools van geocaching.com cgeo en locus kan ik de chaches niet als gpx vinden . daarom leek deze hardware oplossing mij wel erg handig. telefoon koppelen en dan de chaches ophalen.
 4. rob ottenhof

  Rove

  Hoi ik kwam het volgende tegen op internet. http://www.gorove.com/ het is een bluetooth coppeling voor garmin en telefoon. hiermee is het mogelijk om caches van geocaching.com te verzenden naar je Garmin. het project loopt via een fund reasing actie. het lijkt mij een handige tool! of weet iemand hoe je caches zonder computer naar je GPS kan zenden/laden. groet Beetlelaaf
×
×
 • Nieuwe aanmaken...