Spring naar bijdragen

robenada

Leden
  • Aantal bijdragen

    105
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door robenada geplaatst

  1. Basecamp werkt met GPX versie 1.00 en Geocaching.com met 1.0.1 Misschien gaat het goed als je de GPX versie in geocaching.com terugzet naar 1.00 en de caches daarna opnieuw in Basecamp inlaadt en vervolgens in je GPS
  2. robenada

    Munitiekistje

    Heel erg bedankt voor de moeite, maar ik heb er inmiddels al vier aangeboden gekregen. Ik je naam onthouden voor de toekomst, als ik er weer eentje nodig heb!
  3. robenada

    Munitiekistje

    Ik ben op zoek naar een klein smal model munitiekist ter vervanging van eentje die is geript. Weet iemand waar ze die nog verkopen? Ik kocht ze altijd in de dumpwinkel in Overloon maar ze blijken er bij de groothandel niet aan te kunnen komen.
  4. Of, en welke gevolgen deze verandering gaat hebben? Kortere lijnen? Inderdaad. Sailtron is bijna failliet.....
  5. Informatie naar de politie sturen in niet nodig. Voor het plaatsen van een cache moet er toestemming worden verleend door de eigenaar van de grond. Aangezien de politie vragen stelde kun je er dus vanuit gaan dat de grond eigendom van de gemeente is. In dat geval heeft de gemeente toestemming verleend. De gemeente kan dit dus zelf intern communiceren met de politie. Het is natuurlijk wel de vraag of er voor deze cache wel toestemming is gevraagd aan de gemeente. In de gemeente Boxmeer bijvoorbeeld, wordt door de gemeente altijd de politie, en indien van toepassing, de boswachter geïnformeerd.
  6. Inderdaad. Volgens mij is dat ook de beste keuze! Daarom gebruik ik GSAK én PGCT, want wat GSAK níet doet, is je helpen met allerlei opdrachtjes onderweg. Dat doet PGCT dan weer, vandaar mijn keuze voor die combinatie...
  7. Eigenlijk heb je al die softwarepakketjes niet nodig als je gsak gebruikt. Je kunt dan een export van de html files van de caches die wilt zoeken op je pda zetten. Je hoeft dan ook geen papieren uitdraai van de caches meer mee te nemen.
  8. Wat is de reden dat die pagina weg is?
  9. Ik bedoel eigenlijk dat ik geen cacheranking pagina meer zie
  10. Eeeeh, ik zie geen cacherating pagina meer. Heb ik iets gemist?
  11. Ik ben inmiddels al flink opgeschoten met de goedkeuring. Ik heb gebeld met het betreffende wijkbureau. Nadat ik had uitgelegd wat Geocachen was en dat ik een cache wou plaatsen werd ik 6 minuten in de wacht gezet. Vervolgens kreeg ik te horen dat er vandaag bijna niemand aanwezig was en dat ik morgen maar weer opnieuw moest bellen. Tevens heb ik een mailtje gestuurd naar de gemeente Utrecht. Ik heb inmiddels antwoord op mijn mailtje gekregen. De aanvraag was in behandeling genomen en ik krijg binnen 3 weken antwoord. Maar als ik binnen drie weken geen antwoord krijg kan ik altijd bellen naar het bovengenoemde wijkbureau. Wordt vervolgd....
  12. Dat is een goede tip, ik zal het direct doen! Mij lijkt het beter om contact op te nemen met het wijkbureau waar je de Cache wil plaatsen (bijv.http://www.utrecht.nl/smartsite.dws?id=49753)
  13. Natuurlijk kan ik zelf op de website van de gemeente zelf kijken, een formulier downloaden en aan een schriftelijke aanvraag indienen. Maar de ervaring leert dat het meestal een paar weken duurt voor je antwoord krijgt. Daarom is het veel handiger om een naam of een telefoonnummer van iemand binnen de gemeente te hebben. Meestal is het dan met één telefoontje geregeld. Gewoon een naam of een telefoonnummer. Dat is de vraag.... pffff ik bedoelde op het berichtje van Mama, hoe moeilijk is het om te gogelen op utrecht http://www.utrecht.nl/ en een paar muisklikken verder kom je op een heel hoop info anders gewoon de gemeente bellen 030 - 286 00 00 een beetje zelfonderzoek zal niet mistaan en je krijgt meesteal ook een hele hoop info van de gemeente moet nu echt alles voorgekauwt worden tegenwoordig @ motjes, sorry voor deze reaktie als het jullie niet aanstaan haal het maar weg,ik ben het in iedergeval even kwijt........ Barny
  14. Hier heb ik dus helemaal niets aan. Ik ben alleen benieuwd of iemand weet bij wie je bij de gemeente Utrecht toestemming moet vragen voor het plaatsen van een cache. Graag een naam of een telefoonnummer van iemand bij de gemeente dus.
  15. Wij zijn van plan een cache te gaan plaatsen in de gemeente Utrecht. Weet iemand ook bij wie ik bij de gemeente Utrecht moet zijn voor het vragen van toestemming?
  16. Ziet er toch mooi uit met die Nederlandse provincies
  17. Ik heb het even geprobeerd maar als ik [size=3][font=comic sans ms][blue][i]Team [/blue][red]robenada[/i][/red][/font] [/size] gebruik komt in de tekst Team robenada[/font] te staan. Als ik de tag [/font] weglaat gaat het wel goed. Raar maar waar...
  18. Het werkt inderdaad! Bedankt Kruimeldief!
  19. Zo simpel is het volgens mij niet. HTML code wordt namelijk gefilterd. Ik heb je aanwijzingen geprobeerd maar dat werkt niet.
  20. Bij een Duitse cacher kwam ik logjes tegen met gekleurde en schuingedrukte tekst. Ik heb het team al een mailtje gestuurd hoe ze dit voor elkaar hebben gekregen, maar ze antwoorden niet. Heeft iemand een idee hoe je dit voor elkaar krijgt (lijkt me een leuke uitdaging). Zie bijvoorbeeld: http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LU...31-a5cb1e8d9358
  21. robenada

    Geocaching.com ligt plat

    Toch is het wel mogelijk om caches op je scherm te krijgen via http://www.geocaching.com Alleen de pagina my account schijnt niet te werken.
  22. Wij hebben het altijd omschreven als een wandelroute en dat werd altijd geaccepteerd zonder dat er moeilijk over werd gedaan. Kunnen ze zelf uitmaken in welk vakje ze het willen stoppen, sport of hobby of iets anders.
  23. Voor ons is het wel degelijk sporten, of nog beter een conditietraining. Na vier jaren met chemokuren en een beenmergtransplantatie heeft het geocachen ervoor gezorgd dat ik iedere keer weer terug kon komen en mijn conditie weer kon opbouwen. Zelf een traditional waarbij je maar 100 meter hoeft te lopen is dan al een grote uitdaging. Inmiddels lopen we al weer multicaches van 10 km wat jullie misschien niet zo ver vinden, maar wat voor ons een geweldige prestatie is. Iedere multicache is voor ons weer een uitdaging om onze grenzen te verleggen.
  24. Die donkere achtergrond bij de foto's is werkelijk afschuwelijk. Hoe heeft iemand zoiets kunnen bedenken!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...