Spring naar bijdragen

Dutch Grid

Leden
 • Aantal bijdragen

  9
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Profile Information

 • Geslacht
  Niet ingevuld

Recente profielbezoeken

554 profielweergaven
 1. Mijn Garmin GPSMAP 60 C met software version 4.20 geeft de juiste datum en tijd. De GPSMAP 60CSX met software version 4.00 eveneens geen problemen. Met mijn TomTom Start 20 met alle updates (24 maart j.l. de laatste) was alles in orde. Ik kan er weer 157 jaar tegen. Happy caching!
 2. O ja, en die foutieve logs? De foto's die niet aan de opdracht voldoen? Dat is geen kwestie van niet begrijpen, dat is een kwestie van niet lezen. Niks mailen, gewoon verwijderen. Met dat soort cachers moet korte metten gemaakt worden.
 3. Ik heb je cache gedaan. De opdracht was direct duidelijk daar hoefde ik geen twee keer voor te lezen. Voor wat betreft de RD coördinaten: Alles gewoon zo laten zoals het is. Dat is de essentie van deze cache! En meer algemeen: Iedereen die RD coördinaten (of in een willekeurig ander stelsel) niet begrijpt, die begrijpt navigeren met coördinaten niet en moet deze cache maar overslaan. Voor iedereen die met ontoereikende apparatuur werkt zoals smartphones, die hebben gewoon pech bij deze cache en kunnen hem overslaan. Of wellicht naar een andere hobby omzien? Een cache omschrijving in een vreemde taal is altijd een probleem. Ook hiervan vind ik dat als je de opdracht niet begrijpt, gewoon overslaan.
 4. Als ik op de downloadpagina van OpenTopoMap kijk zie ik per land 3 download mogelijkheden. Een ervan is een exe bestand voor Basecamp of Mapsource. Ik heb net even gekeken en het werkt (natuurlijk) prima. Zelf gebruik ik voor mijn 60CSX de Freizeitkarte en voor mijn 60C de (gewone)OSM-kaarten. De 60C geeft de Freizeitkarte namelijk niet goed weer. De grote pré van de Freizeitkarte boven de OSM-kaarten vind ik de hoogtelijnen en -informatie. Ik zie dat de OpenTopoMap de hoogte informatie ook niet heeft. Vreemd trouwens voor een topo-kaart. Verder staan er op de Freizeitkarte minder poi's (met ook nog eens grote pictogrammen) aangegeven. Dat vind ik veel prettiger / rustiger kijken. In grote lijnen is de info qua wegen, (voet)paden e.d. op beide hetzelfde. Freizeitkarte wordt inderdaad niet meer op OSM ondersteund maar de kaarten worden zeer frequent en op dezelfde manier geupdate als de OSM-kaarten. Ik kijk altijd per situatie, per gebied welke kaarten ik het fijnste vind en laad die in mijn 60CSX.
 5. Dutch Grid

  Basecamp

  Ik heb dat in Basecamp ook niet gevonden en ook geen oplossing als vervanging. Behalve dan op geocaching.com een coordinaat invullen (kopiëren/plakken vanuit Basecamp) als zoek-lokatie maar dat is dan weer geen 1-klik oplossing. Ik vond Basecamp zoiezo niks en ben weer heel snel teruggegaan naar Mapsource. groeten, Dutch Grid
 6. Nou, dank je wel. Hier werkt alles weer.
 7. Hier Ziggo niet en ook niet met Vodofone mobiel
 8. Op de FAQ pagina van c:geo staan een paar download mogelijkheden met gedetailleerde kaarten. Openfietsmap staat daar niet tussen. Zelf fiets ik nooit maar ik wandel en gebruik meestal de kaarten van http://freizeitkarte-osm.de/ Voor wat betreft het converteren van .img naar .map daar heb ik geen kijk op. Succes
×
×
 • Nieuwe aanmaken...