Spring naar bijdragen

GEO BEAR

Leden
 • Aantal bijdragen

  76
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over GEO BEAR

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 17-09-1970

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSMap 62s / Garmin Oregon 300
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  28/aug/2005

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.akatak.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Amersfoort, Utrecht
 1. Wegens overstap naar een ander GPS horloge bied ik mijn Garmin Fēnix 2 te koop aan. Met veel plezier gebruik van gemaakt, snelle fix, en robuust horloge. Iedere dag omgehad, dus ja hij heeft gebruikssporen, maar functioneert nog voor 100%. Glas is krasvrij. Kosten € 150,-. Voor meer informatie over het horloge: https://buy.garmin.com/nl-NL/NL/wearables/wearables/fenix-2/prod159116.html Aanschaf 18/04/2014 bij Waypoint in Hilversum. Factuur aanwezig.
 2. Hallo Allemaal, hierbij bied ik mijn Garmin Montana 650 te koop aan (op 07/Mar/2012 gekocht en geregistreerd bij Garmin.com). Nu wegens overstap naar een nieuwe Garmin Nuvi gaat ie er uit. Het zou toch zonde zijn om deze Garmin Montana 650 niet meer te laten gebruiken door een andere enthousiaste GeoCacher e/o Outdoor freak. De Garmin Montana 650 wordt zeer compleet geleverd. - Garmin Montana 650 Unit (de versie met Camera, maar zonder pre-installed topo kaarten) - De originele doos, met oplader (wereld) en USB kabel - Autohouder met speaker, 12 V, zuignap Door deze autohouder en 12V lader gedraagt de Montana zich in de auto als volwaardige GPS (bij gebruik van routeerbare kaarten). - Garmin Draagtas - Draagtas voor aan de Rugzak - 2 Gb Micro SD kaart - Screen Protector De Garmin Montana 650 is uiteraard gebruikt maar in goede staat. Hij heeft wel lichte gebruikssporen (maar welke GPS heeft dat niet). Foto's zijn te vinden via deze link. De Garmin Montana 650 is voorzien van de meest recente Firmware V5.00 (30/05/2013). De Garmin Montana 650 heeft een master reset gehad, waardoor alle instellingen terug zijn naar de fabrieksinstellingen. Verder is het interne geheugen is voorzien van de laatste versie van de Google Open Fiets Map - Topo Kaart (07/06/2013). De registratie bij Garmin.com die nu op mijn naam staat zal worden verwijderd na de overname, zodat de GPS kan worden aangemeld bij Garmin.com. De kosten voor de complete set is € 350,-. Voor meer informatie, stuur maar een PM.
 3. Heb het vandaag geprobeerd met GSAK V8.0 en de macro Garmin GPS Export. En jawel, de optie werkt naar behoren. De personal notes komen mee in de beschrijving (Dr. Explain thanks!). Voor het uitvoeren van de macro: - Selecteer de optie: Include User Note. - Ook kunnen favorites worden meegezonden. Succes, GEO BEAR.
 4. GEO BEAR

  Oregon Beta Firmware 3.82

  Nieuwere firmware is zeker beschikbaar voor de Oregon 300. Voor een handig overzicht kijk op de volgende link: http://garminoregon.wikispaces.com/Versions 3.90 is de laatste officiele versie, en 4.17 is de meest recente beta versie... keuze genoeg!
 5. Als je de cluster wilt lopen, dan zijn er vast wel mensen bij wie je kunt meekijken tijdens het event! De Dakota 10/20 en de GPSMAP 60/62 serie hebben niet de mogelijkheid om de Wherigo te doen. De Oregon / Colorado wel, ook een PDA met GPS kan dit type aan. Het is niet moeilijk, cartridge laden en opdrachten volgen... hoe simpel kan het zijn. Het schrijven van een cartridge daarentegen wel. Ik heb het dit jaar weer gedaan, maar ik denk dat het mijn laatste is. Ik snap de logica wel van het maken, maar ik ben geen programmeur... Groeten en tot Zaterdag. PS als je me tegenkomt en ik heb mijn Orgon bij mij... hij is wel ff te leen!
 6. GEO BEAR

  Te Koop

  Als langzaam hem wil, dan kan het topic worden gesloten.
 7. GEO BEAR

  Te Koop

  Ik ben er zondag niet bij. En even voor het idee, hij is helemaal nieuw... Er zitten niet eens batterijen in! Ik kan hem voor je apart houden...laat maar weten! je hebt m'n 06...
 8. GEO BEAR

  Te Koop

  Ik weet niet helemaal of het de juiste plek is om deze melding te posten, maar ik heb een Oregon 450 te koop. Mijn Oregon 300 had het begeven, en ik had al een nieuwe besteld... alleen Garmin is zo vriendelijk geweest mijn Oregon 300 te vervangen (en dat buiten de garantie)! Mooie deal. De Oregon 450 was al besteld, maar is nu niet meer nodig. Iemand interesse, de prijs is E 300,- (ex. verzendkosten, maar ophalen kan ook) en de bon kan bijgeleverd worden. Ik hoor het wel. Groeten, GEO BEAR
 9. GEO BEAR

  Wat is het?

  Dan heb ik ook een vraagje... tijdens avatarren kwamen we op de spoorlijn een pootloze oversteker tegen. Is dit ook een hazelworm variant? Gele rand rond de kop.
 10. GEO BEAR

  Balloon Coin

  PM is verstuurd...
 11. GEO BEAR

  Balloon Coin

  Een zwarte of een rooie? Heb ze ooit aangeschaft, maar nooit geactiveerd. Denk ook niet dat ik dat nog ga doen, dus zeg het maar...
 12. En voor mij is het nummer 8. Dubbele reden.. de eerste is: het gaat om een log bij een van mijn caches... altijd leuk. De tweede reden, het is een goeie band... oja, dan was er ook nog een derde reden. Die weet RvU vast nog wel. Dat de beste moge winnen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...