Spring naar bijdragen

draculix

Leden
 • Aantal bijdragen

  100
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over draculix

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 10-11-1971

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  garmin GPSmap 60CSx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  28-07-2005

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Woonplaats
  Delft
 • Interesse
  skiing, skating, climbing, reading, boardgames (and of course geocaching)
 1. Mijn viervoeter was geen hond maar een poes, en ze ging niet mee cachen. Maar we hebben wel onze cachenaam aan haar te danken. We hebben na haar overlijden een cache gemaakt om haar te eren en op die manier nog vaak aan haar te denken.
 2. Pff, ik wordt er een beetje moe van. Het lijkt wel steeds vaker en steeds erger te worden. Het is geen weekend dus daar kan het ook niet aan liggen. Kunnen ze het geld van onze premium menberships niet gebruiken om ook voor Europa een beetje fatsoenlijke mogelijkheden te maken?
 3. draculix

  Inloggen Gc.com

  Helaas is het op dit moment niet voor iedereen opgelost. Zojuist (5 minuten geleden) kon ik nog inloggen en nu, na een herstart van de computer, lukt dat niet meer. Hopelijk duurt het niet lang meer. De verslaving is groot en de ontwenningsverschijnselen beginnen al te kriebelen. (Zou het een truckje zijn om iedereen toch via gezichtenboek te laten inloggen om zo informatie te krijgen ;-) ?)
 4. pfff... .com is weer zo traag, het is bijna een straf om te loggen.
 5. Heel veel kracht en mooie herinneringen gewenst. Be @peace
 6. draculix

  Wat is het?

  Karmozijnbes
 7. draculix

  Wat heb jij in je rugzak?

  Wij hebben een "gewone" (lees, betaalbare) rugzak. Hierin zitten: natuurlijk een gps reserve batterijen camera soms coins en/of tb's. een (paar) pennen rekenmachine tekentang zonnebrandcreme kompas cachepapieren een multitool een prikstok zaklamp spiegeltje rolmaat rubberen handschoenen (om een stroeve pot open te krijgen en omdat je soms in niet al te frisse plaatsen moet graaien) papieren zakdoekjes ziplock zakje lege foto canister wanneer we op de fiets gaan een banden plak setje en een fietspomp drinken goodies, meestal niet om te ruilen maar om teleurstellend l
 8. draculix

  Wat is het?

  wat een toeval, wij verbazen ons al enige weken over deze beestjes in onze tuin. we dachten dat ze de plant op aten maar nu blijkt dat ze juist de vretende luizen opeten zullen wij z met rust laten zodat ze hun wek kunnen doen.
 9. draculix

  Cachen Per Motor

  wij komen niet uit de buurt en weten dus geen route daar voor jullie. zelf bekijken we meestal de kaart en stippelen zo een mooi ritje uit. vervolgens kijken we of er nog een paar leuke oppikkers zijn langs die route, eventueel de route dan een klein beetje aanpassen aan de omliggende caches en je hebt een heerlijke rit met een aantal stops waarbij je wat caches en eventueel een terrasje mee te pikken. we hopen dat het inderdaad lekker droog weer wordt. dan zit een paas rit er wel in. veel plezier in ieder geval.
 10. draculix

  Flauw.

  tja, hoe weet degene die hem niet heeft gevonden of ie er ook echt niet meer ligt of dat ie hem gewoon niet heeft gevonden? ok, als je een lege omega vind dan kan ik het begrijpen. maar in de meeste gevallen vind ik dat zoekers zelf geen nieuw kokertje moeten plaatsen zonder overleg met de legger. dan moet de eigenaar alsnog naar de cache om te controleren of ie echt is verdwenen en als dat niet zo is de dubbele koker te verwijderen.
 11. Onze bijdrage is een speciaal soort cache "sporen". Deze foto hoort bij onze meest bijzondere cache (GCKN12). De coördinaten waren om een of andere reden niet afgedrukt op onze cache print. We liepen de tocht op goed gevoel, logica, schatten van gepaste afstanden en het herkennen van mogelijke wp's bij de vragen die werden gesteld. Het lukte ons uiteindelijk om deze cache zo te vinden. Hierdoor is deze zo speciaal voor ons dat we hem nooit meer zullen vergeten. Op de foto zie je de houten bekisting waar de cache in hoort. Vol met stinkende schimmels. Ze leveren een mooi plaatje op.
 12. wij wonen in het geocache paradijs delft maar ook wij gingen vaak de kant van tuitje op omdat ook daar veel fantastische caches te vinden zijn (waren). echt de moeite waard. we hebben meerdere caches van je gevonden tuitje en helaas ook eentje niet gevonden omdat ie vlak nadat ie was hersteld alweer was geripped. wij vinden het doodzonde dat al je caches het archief in gaan. de frustratie kunnen we helemaal begrijpen. maar kun je er niet een paar die vrijwel geen problemen geven laten liggen? dan kunnen wij er nog van genieten. het is zo jammer als je je helemaal gewonnen geeft. zoals je leest
 13. draculix

  Ruilen extraatjes

  soms vullen wij een cache wat aan en halen er wat vuilnis uit om weg te gooien. zo hou je de cache aantrekkelijk. een cache met alleen wat rommel is echt een domper op de leuke cache tocht. ook als je er zelf niet van plan bent wat uit te halen. zelden halen wij er iets uit voor ons zelf. de goodies zijn toch meestal voor kinderen en die hebben we niet. alleen coins en tbs halen wij er uit.
 14. * is een vermenigvuldigingsteken / is een deelteken succes
 15. 1: ik zou niet zomaar iedereen vertellen over geocaching, zeker niet als ik iemand even tegen het lijf loop in de lift en ik maar 1 minuut heb. maar als je wat meer tijd hebt om een kletspraatje te houden en het iemand is van wie ik denk dat ie het in ieder geval leuk/interessant vind om te horen dan zou ik iets zeggen in de trant van "een speurtocht door de natuur met een gps, een soort schatzoeken. lekker buiten zijn. je komt op mooie en leuke plaatsen waar je veelal niet zou komen als je deze hobby niet zou doen." 2: lekker buiten zijn in de natuur. het mysterie/het onbekende (kan een p
×
×
 • Nieuwe aanmaken...