Spring naar bijdragen

rcairpower

Leden
 • Aantal bijdragen

  12
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over rcairpower

 • Rang
  Forum Newby
 • Verjaardag 06/11/1984

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Montana 680T
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2011

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Vlaardingen

Recente profielbezoeken

70 profielweergaven
 1. Heeft De Handheld Gps Nog Toekomst?

  Ik gebruik ook een handheld en zal dat ook voorlopig nog wel blijven doen. Telefoon is wel handig als de ontvangst niet best is van de GPS, je kan dan even de satelietfoto inschakelen op de kaart, waarbij je goed beeld hebt aan welke kant van een bruggetje bijvoorbeeld de cache ligt.
 2. Creditcard Nummer Veranderen

  Van de geocaching.com site: Switch payment method from credit card to Paypal In your settings, select Membership. Select Stop Recurring Membership. This will not affect the expiration date of your current Premium membership. Follow these instructions to purchase a new membership on Geocaching.com then choose Paypal as your payment option.
 3. Hoe Willen Wij Het Spel Spelen?

  Tsja wat is valsspelen... is dat als je niet de gedachtengang van de CO volgt die een mystery heeft verzonnen en op een andere manier aan de oplossing komt? Dat CO's soms een hoop moeite doen om een mystery te bedenken kan ik niet anders dan respect voor hebben, maar betekend dat dan ook dat ik me daar avonden lang voor in moet zetten om die puzzel op te lossen? Geocachen gaat voor mij persoonlijk om het lekker buiten zijn, genieten van de natuur en de mooie locaties, of dat nou om een wandeling van bijvoorbeeld één multi gaat of een serie van 20 tradi's maakt mij niet uit. Ook ik maak graag gebruik van de site van Barney, om de mysteries die mij veel te moeilijk zijn alsnog te kunnen doen, want ze liggen soms op wel hele mooie locaties die ik anders niet gezien zou hebben. Ik denk dat iedereen het spelletje op zijn eigen manier moet spelen; de een is gek op puzzelen en besteed daar hele avonden aan, de ander is meer van het buitenaspect van het geocachen en heeft geen zin in puzzels, maar wil wel graag de mooie locaties waar de mysteries liggen bezoeken. Natuurlijk is het leuk om een mooi gemaakte cache te vinden, maar een gewoon fotopotje op een mooie locatie kan ik ook waarderen. Wel moet je als CO natuurlijk het onderhoud in de gaten houden, begin er anders niet aan (of in ieder geval even reageren op de needs maintenance log door hem bijv. tijdelijk offline te zetten). Niets vervelender dan een kapotte behuizing en zeiknat boekje vinden, terwijl het weken (of langer) geleden al aangegeven was door een van de vinders. Nogmaals, dit is een persoonlijke mening, iedereen moet het spelletje op zijn eigen manier spelen.
 4. Creditcard Nummer Veranderen

  Alleen je premium membership verloopt, als het goed is blijven je gevonden caches en gegevens gewoon bewaard op je basic account. Je kan dan alleen geen premium caches meer zien op de kaart, tot het moment dat je weer een premium membership hebt. Heb me in het verleden hier ook eens zorgen gemaakt bij het aanpassen van de creditcard gegevens, is toen in ieder geval goed gegaan.
×