Spring naar bijdragen

J0RKA

Leden
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door J0RKA geplaatst

 1. Hoi, Ruim 5 jaar is mijn Garmin GPSmap 60CSx een trouwe bondgenoot tijdens (Nordic) wandelen, fietsen en geocachen. Als íe kapot is?? weer een Garmin. Gewoon fantastisch mooi, helder scherm, eenvoudige bediening, betrouwbaar en zeer solide. Ach er zijn wel eens, dat je denkt... maarrr, ik ben er best tevreden mee. Iets anders, ik heb geen ervaring met allerlei andere apparatuur. Voor de multi's moet je wel een papier meenemen en je kunt onderweg de hints en de logjes niet lezen. Ach dat is niet zo erg, toch...? Hartelijke groet van J0RKA.
 2. Als je wil weten waar er een risicogebied is; http://www.rvo.nl/dierziektenviewer/ Groeten Jorka
 3. J0RKA

  Fiets Rondjes

  Kijk eens bij GeoGeldrop, die heeft ook een groot aantal fietscaches. Onder andere ook deze: GC5KMK5 Ronde Zuid Veenendaal van kruidmoes, D/T 4,5/2,5 10 Favo's, tocht van ruim 40 km. 4 a 5 uur fietsen! Hartelijke groet Jorka
 4. J0RKA

  Die Puzzels :(

  Hoi cramacnaib, kijk eens bij GC25NE4 1000 bomen bos van Feline02. Succes
 5. J0RKA

  Peiling Neerzetten

  Hoi, Als je in de gelegenheid bent, breng dan eens een bezoekje aan de cache, of lees de cachebeschrijving en de logjes van GC4XPC0 De Stokweg, in Rhenen Voor de één is het eenvoudig en voor de ander is het gewoon even leuk en dan weet je het weer. Het maken van de cache en de beschrijving heb ik via de topokaart op de PC gemaakt en daarna vele keren opnieuw getest in het veld. Verder heb ik juist een goed herkenbaar tussenpunt genomen, zodat de tweede meting opnieuw start. Mijn principe is hier niet gaat om de moeilijkheid, maar om het leermoment. Tenslotte, Veel succes Askikker, gaat je vast en zeker lukken!!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...