Spring naar bijdragen

The Sugars

Leden
 • Aantal bijdragen

  48
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door The Sugars geplaatst

 1. The Sugars

  kan niet meer inloggen

  Hier hetzelfde probleem. Even afwachten.
 2. Ook hier een zeer trage site. Wachten, wachten en wachten.
 3. The Sugars

  Fotorolkokertjes

  Allen bedankt voor het onder de aandacht brengen van de caches van deze cachelegger. Gezien de cachebeschrijvingen van zijn DDT-serie en de meeste logjes, lijkt mij dit een leuke serie om eens te doen als wij in de buurt zijn. Ga zo door Jeroen78 en die filmkokerjes kan je zo bij elke fotograaf nog ophalen.
 4. Veel sterkte voor toegewenst voor familie en CO.
 5. The Sugars

  Goodies

  En soms loopt het echt de spuigaten uit.
 6. Ook van ons een bedankje. Want zonder reviewers geen gepubliceerde caches.
 7. In een drukke Intratuin planten gekocht voor de tuin. Die ziet er weer gezellig uit. Morgen een verjaardag en op bezoek bij een oud tante. Helaas geen cacheweekend voor ons.
 8. Pffff..... alles staat er weer. Nog niet helemaal op de oude manier, maar misschien komt dat nog.
 9. The Sugars

  Goud

  Voor de één een must, voor de ander een leuke bijkomstigheid. Als er een cache in buurt online komt en we zien dat toevallig willen we best een keer proberen om een podiumplek te krijgen. Maar we gaan nog niet bij nacht en ontij ons bed uit omdat er 20 km verderop een nieuwe cache is verstopt. Ieder zijn hobby.
 10. Het lijkt er wel op. Bedankt voor het meedenken. Ik hoop dat het weer goed komt. En anders zit er niets anders op dan 'm opnieuw en een backup te maken.
 11. Je kent het wel. Je begint met geocaching en langzamerhand wordt het een verslaving. Je gaat zelfs je profielpagina opleuken. Ieder op zijn eigen manier. Ook wij dus. Alle gevonden coins, verkregen banners, een kaartje met landen waar we caches hebben gevonden, enz enz. Ach, ieder zijn hobby. Totdat opeens deze profielpagina helemaal leeg is. Alleen ons teamlogo staat er nog. Wat kan er gebeurt zijn? Wij hebben het natuurlijk niet zelf weggehaald!
 12. The Sugars

  Multie Maken

  Ach, als je de bovenstaande berichten leest, hoeft dit punt geen probleem te zijn.
 13. Het moet niet gekker worden. Morgen eerst onze eigen cache loggen.
 14. Wij willen graag ons cache "Farogdatter GC1C5EC" als starterscache aanmelden. Een traditional waar je dichtbij kan parkeren. Je hebt hier een prachtig zich op de skyline van Rotterdam en een mooi stuk polder. Een bankje waar heerlijk kan zitten en genieten van de rust is aanwezig en er is een hint waarbij je even moet nadenken. Als beloning vind je een originele logrol. Dus alle ingredienten voor een starterscache.
 15. The Sugars

  Wat is het?

  Deze kwamen we tegen in een bos in Zoetermeer. Erg mooi maar geen idee wat het is.
 16. The Sugars

  Prikstok

  Ik heb een tijdje geleden alle dumps in de buurt een email gestuurd met de vraag of zij nog zo'n oprolbare infuusstandaard hadden. Binnen een paar uur een antwoord van een dump terug dat zij er nog één hadden. Het proberen waard. Succes.
 17. Eens even op de site van Opencaching gekeken. Makkelijk kunnen inloggen met mijn garmin-account. Ik wat dingetjes uitgeprobeerd zoals het plaatsen en archiveren van een cache. Werkt niet echt soepel. Weinig meerwaarde kunnen vinden. Ik hou het voorlopig bij Geocaching.com en .nl.
 18. Zowel met de GPSmap60CSX als met de Oregon450 navigeer ik al jaren door heel Europa. Je moet wel een routable kaart in je GPS hebben. Wij hebben eerst City navigator(moet je kopen) gebruikt, maar nu gebruiken we Open Street Maps(is gratis). Je hebt bij beide geen spraak, maar een piep. Succes met je keuze.
 19. Van Harte Gefeliciteerd met deze prestatie. The Sugars
 20. "En wat zijn jou hobby's ?", is een veel gehoorde vraag. Veel gehoorde antwoorden daarop zijn: "voetbal, tennis, paardrijden, badminton, judo, geocaching, schaken, wielrennen, hardlopen, hockey, enz, enz...... Ik heb gestemd voor een hobby, maar met een sportief karakter. En ik moet eerlijk bekennen het is een verslaving en bijna een manier van leven.
 21. Onze nickname is een simpele vertaling van onze zoete achternaam "Suijker" . Het meervoud dekt het hele team van 4 personen. De naam ligt ook lekker in de mond. Toch ???? The Sugars
×
×
 • Nieuwe aanmaken...