Spring naar bijdragen

jeroen78

Leden
 • Aantal bijdragen

  37
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

19 Goed

Over jeroen78

 • Verjaardag 28-01-1978

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  garmin Dakota 20 / Nuvi 550

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Dokkum
 1. Gewoon disabelen, en dan over een paar maanden maar weer eens terug komen. Zou the bloody limit zijn als de cache voorgaat!
 2. Ach, als een proefloper een cache als eerste logt, dan klopt het toch helemaal????? Blijkt dat de CO het dusdanig gedaan heeft dat het klopt en hebben de "goudjagers" pech gehad. Eerlijk is eerlijk. Maar even off-topic: als ik alleen een beetje de naar de eindcoordinaten toe ga om de cache te loggen, beduvel ik mezelf dan en kan je dan iemand niet gewoon een raper noemen en een beetje voor de statistieken gaan omdat dit imponerend staat naar een ander? Men zet toch niet zonder reden de multi uit? Heb het gevoel dat men elkaar met grote regelmaat tegenspreekt hier op het forum en als bepaalde mensen wat zeggen/doen dit dan wel mag en een ander niet.
 3. Iemand ondertussen al enig idee wat er aan de hand is met .com?
 4. Engelengeduld nodig om een nieuwe cache pagina te maken. Ga nog maar even genieten van het weer en morgen opnieuw proberen, want ga me zo alleen maar irriteren en dat willen we niet met dit weer.
 5. begin eerst een found als een found te noemen ipv puntje.... (puntjes wordt ik zo moet van onderhand, doet me teveel aan leren op school denken van vroeger terwijl ik liever buiten was). Lijkt me een strak plan en als je een mooie multi op de plek van de micro's wilt leggen: vraag aan deze CO's en maak een mooie multi (op die manier kun je heel veel kokertjes archiveren en mooie multi's uitzetten. Komt ook nog bij dat jullie zogenaamde puntjesjagers die niet gaan doen, dus als er minder tradi's zijn gaan hun ook minder doen en komt alles weer in rustiger vaarwater. Hoeft allemaal niet zo moeilijk. Ipv te ergeren aan iets, 180 graden omdraaien!
 6. Kort gezegd: iemand neemt een TB uit cache A en legt hem in cache B. Dan ben jij of net na diegene bij cache B en vindt jij de TB die er nu in zit, of de persoon die neemt niet de moeite om te loggen dat hij hem uit A en in B gelegd heeft. En wat ik laatst zelf had: Een TB uit een cache meegenomen. Gelogd en vervolgens heeft iemand hem van mij (overgenomen) omdat de TB naar Finland wou en deze persoon erheen ging twee dagen later. Was dit nu retrieven of grabben?
 7. Dat bedoel ik. Als je een nieuwe cache aanmaakt en aan de reviewer de gegevens doorgeeft van wie je toestemming hebt (gemeente, SBB etc etc) kunnen hun een mooie database aanleggen en steekproefsgewijs controleren. Zo niet...... weg ermee en CO erop aanspreken! (met weet ik veel wat voor sancties??)
 8. Hm, en ik maar denken dat ik de contactgegevens moest doorgeven toen ik mijn caches wou plaatsen van wie ik toestemming heb gekregen. Blijkt dat ik gewoon met een vinkje afkon. Toch tijd voor een zeecontainer in het beetje bos wat we hier hebben, haha
 9. Kijk, da's zeker de moeite waard! Binnenkort maar eens op de fiets naar Lauwersoog om een heerlijk dagje eruit van te maken op het eiland.
 10. Dank Antartica, Komende periode gaat het hem er niet van komen om in deze regio van het land te zijn, maar ik zal hem zeker op mijn to do lijst zetten. (zie wel dat het net een micro is.... hopelijk geen filmkokertje is? haha) Enne, als er nog meer echte aanraders zijn PM maar (anders is dit draadje helemaal of course) want buiten zogenaamde strooigoed heb ik ook zeker wel zin in een uitdaging. Nou ja, dan ben ik maar iemand die met dit weer om de puntjes gaat, de mooien die wachten maar op het mooie weer. Heb geen zin om te blauwbekken en niet te genieten van de omgeving.
 11. Oke, dan stel je een normale vraag naar mijn idee, dan krijg je zo'n zinloos antwoord. Kan je niks, noppes, nada mee. Maar Barny, ik weet het goed gemaakt. Ik archiveer die caches van mij met liefde hoor als je hier in het noorden het gebied wilt claimen en (in jouw ogen) echte caches neer wilt leggen. Nog sterker, ik wil je ook best wel helpen met dit en dat zodat ik het 'vak' leren. Daar heb ik absoluut totaal geen moeite mee. Maar dan verwacht wel echt iets bijzonders. Ik hoor wel van je
 12. Misschien een stomme vraag (en waarschijnlijk al veel vaker gesteld), maar zijn er ook voorwaarden waar een Lostplace cache aan moet voldoen?
 13. Zijn gekomen doordat je in die landen een cache gelogd hebt.
 14. Ik moet er serieus tijd voor maken om me in GSAK te gaan verdiepen. Zoals ik vaak lees is dit de wondertool! Maar of ik een database bijhoud? Ik heb een excell file waar ik voor mezelf info in bijhoud zoals bonusnummers (om niet kwijt te raken) en coords van opgeloste mysteries. Maar that's it.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...