Spring naar bijdragen

jeroen78

Leden
 • Aantal bijdragen

  37
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door jeroen78 geplaatst

 1. Gewoon disabelen, en dan over een paar maanden maar weer eens terug komen. Zou the bloody limit zijn als de cache voorgaat!
 2. Ach, als een proefloper een cache als eerste logt, dan klopt het toch helemaal????? Blijkt dat de CO het dusdanig gedaan heeft dat het klopt en hebben de "goudjagers" pech gehad. Eerlijk is eerlijk. Maar even off-topic: als ik alleen een beetje de naar de eindcoordinaten toe ga om de cache te loggen, beduvel ik mezelf dan en kan je dan iemand niet gewoon een raper noemen en een beetje voor de statistieken gaan omdat dit imponerend staat naar een ander? Men zet toch niet zonder reden de multi uit? Heb het gevoel dat men elkaar met grote regelmaat tegenspreekt hier op het forum en als bepaalde mensen wat zeggen/doen dit dan wel mag en een ander niet.
 3. Iemand ondertussen al enig idee wat er aan de hand is met .com?
 4. Engelengeduld nodig om een nieuwe cache pagina te maken. Ga nog maar even genieten van het weer en morgen opnieuw proberen, want ga me zo alleen maar irriteren en dat willen we niet met dit weer.
 5. begin eerst een found als een found te noemen ipv puntje.... (puntjes wordt ik zo moet van onderhand, doet me teveel aan leren op school denken van vroeger terwijl ik liever buiten was). Lijkt me een strak plan en als je een mooie multi op de plek van de micro's wilt leggen: vraag aan deze CO's en maak een mooie multi (op die manier kun je heel veel kokertjes archiveren en mooie multi's uitzetten. Komt ook nog bij dat jullie zogenaamde puntjesjagers die niet gaan doen, dus als er minder tradi's zijn gaan hun ook minder doen en komt alles weer in rustiger vaarwater. Hoeft allemaal niet zo moeilijk. Ipv te ergeren aan iets, 180 graden omdraaien!
 6. Kort gezegd: iemand neemt een TB uit cache A en legt hem in cache B. Dan ben jij of net na diegene bij cache B en vindt jij de TB die er nu in zit, of de persoon die neemt niet de moeite om te loggen dat hij hem uit A en in B gelegd heeft. En wat ik laatst zelf had: Een TB uit een cache meegenomen. Gelogd en vervolgens heeft iemand hem van mij (overgenomen) omdat de TB naar Finland wou en deze persoon erheen ging twee dagen later. Was dit nu retrieven of grabben?
 7. Dat bedoel ik. Als je een nieuwe cache aanmaakt en aan de reviewer de gegevens doorgeeft van wie je toestemming hebt (gemeente, SBB etc etc) kunnen hun een mooie database aanleggen en steekproefsgewijs controleren. Zo niet...... weg ermee en CO erop aanspreken! (met weet ik veel wat voor sancties??)
 8. Hm, en ik maar denken dat ik de contactgegevens moest doorgeven toen ik mijn caches wou plaatsen van wie ik toestemming heb gekregen. Blijkt dat ik gewoon met een vinkje afkon. Toch tijd voor een zeecontainer in het beetje bos wat we hier hebben, haha
 9. Kijk, da's zeker de moeite waard! Binnenkort maar eens op de fiets naar Lauwersoog om een heerlijk dagje eruit van te maken op het eiland.
 10. Dank Antartica, Komende periode gaat het hem er niet van komen om in deze regio van het land te zijn, maar ik zal hem zeker op mijn to do lijst zetten. (zie wel dat het net een micro is.... hopelijk geen filmkokertje is? haha) Enne, als er nog meer echte aanraders zijn PM maar (anders is dit draadje helemaal of course) want buiten zogenaamde strooigoed heb ik ook zeker wel zin in een uitdaging. Nou ja, dan ben ik maar iemand die met dit weer om de puntjes gaat, de mooien die wachten maar op het mooie weer. Heb geen zin om te blauwbekken en niet te genieten van de omgeving.
 11. Oke, dan stel je een normale vraag naar mijn idee, dan krijg je zo'n zinloos antwoord. Kan je niks, noppes, nada mee. Maar Barny, ik weet het goed gemaakt. Ik archiveer die caches van mij met liefde hoor als je hier in het noorden het gebied wilt claimen en (in jouw ogen) echte caches neer wilt leggen. Nog sterker, ik wil je ook best wel helpen met dit en dat zodat ik het 'vak' leren. Daar heb ik absoluut totaal geen moeite mee. Maar dan verwacht wel echt iets bijzonders. Ik hoor wel van je
 12. Misschien een stomme vraag (en waarschijnlijk al veel vaker gesteld), maar zijn er ook voorwaarden waar een Lostplace cache aan moet voldoen?
 13. Zijn gekomen doordat je in die landen een cache gelogd hebt.
 14. Ik moet er serieus tijd voor maken om me in GSAK te gaan verdiepen. Zoals ik vaak lees is dit de wondertool! Maar of ik een database bijhoud? Ik heb een excell file waar ik voor mezelf info in bijhoud zoals bonusnummers (om niet kwijt te raken) en coords van opgeloste mysteries. Maar that's it.
 15. jeroen78

  Bogus-Logjes

  Barny, helaas heb ik deze caches nog niet mogen doen, maar zullen zeker in de toekomst in de agenda staan. Ik doelde meer op, als je met een paar man op de fiets of te lopen bent. Voor mezelf geldt eigenlijk meer, dat hoe mooier de cache, hoe groter de 'logreport'. En voordat men zeurt dat ik vooral tradi's heb gevonden: allen zijn tot nog toe in mijn uppie gevonden En door schade en schande wordt men steeds wijzer
 16. jeroen78

  Bogus-Logjes

  Dus als ik het goed begrijp is om dit te voorkomen: niet met verschillende teams te gaan cachen, want als de een hem gevonden heeft kan de rest zijn naam ook noteren (of je moet zeggen, draai je even om, dan verstop ik hem weer en dan mag jij hem zoeken). En voor de boomcaches zou je dan een voor een de boom in moeten klimmen om te mogen loggen (met alle pluspunten aan de natuur?) Dat het behoorlijk kansloos is om vanuit je luie stoel te gaan loggen, of ergens heen, niet kunnen vinden en er wel een "found" van maken vind ik volstrekt kansloos! Maar als je met 2 clubjes gaat cachen en dan een cache vindt, is het niet meer dan logisch dat beiden hun naam erin zetten dunkt mij.
 17. Hey, Ik heb wel belang bij eentje. Probleem is echter dat ik komende tijd in Vlissingen ipv Den Helder aan het werk ben. Groeten Jeroen78
 18. jeroen78

  Fotorolkokertjes

  Hey, Ondertussen ben ik geholpen met wat ik zocht. Waarvoor mijn dank. Persoonlijk vind ik het een beetje jammer hoe er aan het begin gerageerd is. Aannames van dat het wel doelloze caches zijn die gelegd worden etc etc afgaande op wat een ander logt is makkelijk gemaakt. Ik heb altijd geleerd dat je je pas een mening kan vormen nadat je het zelf meegemaakt hebt. Wat dat betreft is iedere cache op zich weer uniek naar mijn mening. Aan de andere kant zijn er ook genoeg mensen die het wel prima vinden als ze aan het eind een micro vinden (btw, misschien zijn ze ook wel nodig om juist alleen de logrol heel te houden in een grotere cache?). Het gaat niet alleen om de cache, maar vaak ook om de omgeving. Als je je laat yeleurstellen door de mensen die negatief zijn, dan hoef je niets meer te doen, dus doe ik het voor de mensen die het wel leuk vinden! Anders laat je mijn caches toch lekker links liggen? Voor de moderator: Kan een slotje op!
 19. jeroen78

  Fotorolkokertjes

  Hey, Ik ben van plan om binnenkort in het noorden van het land weer een aantal caches te gaan droppen echter omdat tegenwoordig bijna alles digitaal gaat heb ik een chronisch tekort aan kokertjes. Wie heeft er over en wil deze eventueel kwijt? Portokosten mijn rekening uiteraard! Groeten Jeroen78
×
×
 • Nieuwe aanmaken...