Spring naar bijdragen

front-nl

Leden
 • Aantal bijdragen

  68
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

3 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex H
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  13-1-2012

Profile Information

 • Woonplaats
  Rotjeknor
 1. Dat is natuurlijk simpel te ondervangen als je dat zou willen.... degene die na 50 premium finds nog geen 2 favs heeft ofzo... (als ie zo weinig gevonden word ligt ie meestal ook niet in de weg)
 2. wegens volgende cachers... die mogen ook wel wat info over wat hun te wachten staat...
 3. Laat regelmatig wat negatiefs zijn een keer is log daardoor door review proces gegaan.... mocht gewoon blijven staan. Degene na me mogen best weten dat t niks was.
 4. Misschien ben je gewoon een zwartkijker ik deel je mening namelijk niet.... Ik geloof zeker niet dat het op uitzonderingen na zorg erg gesteld is met de Nederlandse natuur.... (waarbij natuur al twijfelachtig is omdat feitelijk alles een park is)
 5. Ik doe aan stofzuigen, en als je stofzuigt vind je gek genoeg veel stof.... maar ook vaak genoeg iets wat je toch ineens aanstaat. En zolang dat vaak genoeg maar zo blijft ga ik lekker op deze wijze door.... vind er in sommige maanden meer dan jullie in een jaar Maar wat ik me in het algemeen probeer van te weerhouden is te oordelen over jan en alleman, wil jij alleen de twee beste ter wereld vinden ieder jaar ... en geniet je daarvan best wil je er 10.000 in een jaar vinden met een lager mooiheidsgemiddelde ga lekker je gang... En zo is het ook met caches leggen, ja niet alles is van hoge kwaliteit en dat is mijn inziens geen probleem want er worden genoeg filteropties geboden om als je dat wil alleen het moois na te jagen...
 6. zit nog geen schot in geloof ik
 7. Ik zou de datum gebruiken dat ik de note omzet in een smiley
 8. Misschien ligt het aan mij maar sinds gister zie ik bij alle draadjes die sinds gister aan zijn gemaakt 0 reacties ook als ik ze open en wel dan reacties zie staan....
 9. front-nl

  161 Meter Regel

  de 161 meter is een RICHTLIJN hij is niet in steen gegoten. Er zijn meerdere redenen waarom het regelmatig op plekken wel toegestaan word. Gewoon vanuit logica. De regel is bedoel dat je met de afwijking van gps niet per ongeluk een andere cache vind dan bedoeld. Dus zou je zelfs kunnen zeggen dat tegenwoordig met nauwkeuriger gps een die 10de mijl misschien wel naar een 20ste mijl kan zonder problemen....
 10. Diederikus misschien vinden ze dat wel prachtig en t komt neer op 8 a 10 caches met een minimulti ertussen is dat op zich geen haastklus als ik ze bij elkaar kan vinden. En de schoen van ik ben een cijfertjesfejist dus cachesloper / niet ervan genieter pas ik niet dus die last ik aan me voorbijgaan. En die vrouw is gewoon aan het valsspelen, dat kan altijd maar ben ik niet voor. Maar hebben nog mensen een idee waar een leuke cluster bij elkaar ligt?
 11. Wel, omdat ik t gewoon een leuke uitdaging vind om te doen en ik cijfertjesfetjist ben Target is een cachetype of 8-10 (wat alleen kan met een social erbij)
 12. Heb nog een dagkaart ns liggen die binnenkort verloopt, (ook geldig bij andere Nederlandse treinmaatschappijen) die wil ik er aan besteden om mijn pr van zoveel mogelijk cache type s op een dag te vinden te verhogen. Heeft iemand een goed idee voor een locatie om dat te doen? (of een paar dichtbij stations) Alle hulp word geapprecieerd want ben door de bomen het bos een beetje kwijt met het uitzoeken van een geschikte locatie of is er een handige methode om dit uit te zoek via bijvoorbeeld gsak?
 13. Gewoon doen. T mag en tis geen enkel probleem, als mensen al gaan zeiken over dat ene puntje.... laat ze dan maar
×
×
 • Nieuwe aanmaken...