Spring naar bijdragen

DummiesNL

Leden
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door DummiesNL geplaatst

  1. Bij de kinderboerderij in Valkenswaard: De schat van de Draak
  2. Vanuit veiligheidsoverwegingen volg ik 'm, maar je bent wel heeeel opvallend aanwezig in de omgeving ........
  3. DummiesNL

    Waar Kocht Jij Je Gps?

    Waypoint --> als je na een jaar terug komt met een GPS die gewoon niks meer doet en er helemaal niet gesproken wordt over garantie of weet ik wat, maar gewoon een nieuwe doos uit het rek gepakt wordt, het ding voor je geinstalleerd, dan mag je volgens mij inderdaad wel spreken van een goede service.
  4. DummiesNL

    Waar Kocht Jij Je Gps?

    Hoi, Onze GPS hebben we gekocht bij in Vessem Waypoint ook daar kun je in verschillende `live´ winkels kopen of via internet. Geven hele goede uitleg, doen niet moeilijk als je door eigen missers het ding op tilt laat slaan, lossen dat keurig voor je op, via hen kun je ook een dagje samen gaan `spelen in de bossen´ zodat je je eigen gps goed leert kennen. Groetjes,
  5. Robin, lees het bericht van fotogravinnetje eens een paar keer goed. En om gedoe te voorkomen: Alleen bij caches van Odlaniger mag je een goodie nemen zonder er een terug te leggen. Veel cache plezier.
  6. Hoi, Dit event vindt zo ongeveer in onze achtertuin plaats. Als beginnend cacher kan ik me niet echt een goed beeld vormen van een event. Wat moet ik me er bij voorstellen?? Groetjes,
  7. Mmmmmmmmmmmmmmmmm, als je nog snel reageert voor de 9e kun je nog met een Geoteam mee doen: http://kwalleballen.blogspot.com / http://www.kwalleballen.nl/index2.html en wat ze vooraf, tijdens en na natuurlijk ook niet vergeten is:
  8. Wat houd je bezig?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...