Jump to content

gerrit en lenie

Leden
 • Content Count

  175
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by gerrit en lenie

 1. Waar maken we ons toch druk over?
 2. Om nou 30 euro neer te tellen om fp te geven gaat mij een beetje te ver.
 3. Het duurde even maar het ging dus wel, sorry!!
 4. Kan geen bericht plaatsen!!
 5. Op het forum is een mededelingsbord,daar geeft geoman uitleg over de problemen!!
 6. Jammer dat het weer zo moet eindigen met het cafe. Ik heb er in ieder geval van genoten van al dat lamballen. Maar ja,zeurders blijf je altijd houden!!
 7. Wij hadden het zelfde probleem,geen randje meer vrij voor een log. Een papiertje erbij doen was geen optie,want dit betrof een nano. Gelogd als gevonden en erbij gezet dat het vol was,de cache eigenaar heeft de log gewoon laten staan. Met exuses erbij omdat hij het wist maar smorgens vroeg een nieuwe rol was vergeten mee te nemen zodat hij dat pas in de avond kon doen. Dus gewoon loggen.
 8. Het glazen potje kan je vervangen voor een plastic potje,bijvoorbeeld van vitamines!
 9. Nieuwe geocachers? De meeste loggers zijn toch heus van de "oude club" die zeggen te weten hoe fout een "nieuwe" cacher puntjes binnen haald!
 10. Hee meelhopper, Dat zijn al heel wat veren,dan kan ik natuurlijk niet achter blijven. Mooie site,ook hier in de favo gezet je weet maar nooit wanneer je er iets van kan gebruiken. En natuurlijk,BEDANKT!!!
 11. Erger nog,de moderator geeft zelfs een antwoord op een vraag van de cache!!!
 12. Als je 6 caches hebt gevonden, weet je heus wel dat je op de goede plek was!!!
 13. Dan kunnen wij niet achter blijven en doen het zelfde. Bedankt voor alles. Veel plezier in de toekomst met alles en iedereen wat jullie dierbaar is!!
 14. Gisteren bij een cache geen logboek aangetroffen alleen 1 klein stukje papier met namen. De cache legger op de hoogte gebracht,wat bleek, in de glazen pot had ook een petling gezeten met een klein boekje erin. Je vraagd je af waar het voor nodig is. Bahhh!!!
 15. Dus met andere woorden! Dan is slopen toe gestaan? Moet niet gekker worden!!! Pfffffffffffffffff!
 16. Garmin Dakota 20 Doos en handleiding zijn aanwezig Prijs 200 euro Tevens te koop een Garmin nuvi 360 met europa kaarten 2011 Prijs 40 euro
 17. Hoi Trackr, Er zit een tripteller op. Zet de gps aan dan zie je links onderaan een icoontje met tripcomputer,dat telt de meters die je loopt. Succes!
 18. Natuurlijk kan je een andere plek bedenken,maar als de boswachter je een plek aanwijst heb je niks te willen. Ook bij onze cache is het vergeven van de brandnetels.
×
×
 • Create New...