Spring naar bijdragen

cve.gps

Leden
 • Aantal bijdragen

  127
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door cve.gps geplaatst

 1. Ik kan hem wel gebruiken voor een project, dus wanneer nog beschikbaar: graag!
 2. cve.gps

  Geocache Powerpoint

  Begin mei ben ik uitgenodigd om aan Nederlandse GPS/Geocache geïnteresseerden een beginnerscursus Geocaching te geven in Frankrijk. Heeft iemand wellicht een recente powerpoint presentatie die ik mag gebruiken? Bij voorbaat dank.
 3. cve.gps

  Gps-Kaarten Duitsland

  Gratis je eigen kaarten samenstellen op: http://garmin.openstreetmap.nl/
 4. Hier vind je onder "Share Geocaching with Others" - "Geocaching Brochures" een beschrijving in verschillende talen die je kunt uitprinten. Handig om in andere landen geocaching uit te leggen wanneer je een keer gesnapt bent.
 5. Dank en waardering voor al jullie werk! Happy Geocaching!
 6. cve.gps

  Google Maps

  bedoel je dit ? ps: je moet (natuurlijk) wel ingelogd zijn.
 7. Ik heb in mijn nieuwe cachemobiel een ingebouwde navigatie (Harman Becker, met Navteq kaarten). Al veel op internet gezocht, maar nog geen formaat gevonden om caches daarop zichtbaar te maken. Iemand een idee?
 8. Ik heb 3 'founds' bij mijn caches, doe ook maar 2,50 per cache. Dus nog 4,50 erbij! Happy Geocaching!
 9. De caches doen mee: GC10RX6; AUTO REPLY GC1R2V3; R.I.P. Halifax HR836 Happy Geocaching ! CvE.GPS
 10. Gelukkig kun je een eigen menu aanmaken, met de functies die je het meest gebruikt vooraan. Had hiervoor de Vista HCx, maar vind de 300 top. Ingeven coordinaten middels touchscreen is veeeel handiger dan dat kleine stickie. Ik heb het afgelopen half jaar nog geen vastloper meegemaakt - en mijn Oregon ook niet
 11. .... en vervolgens de inkomende mails automatisch doorsturen naar jullie beider eigen email-adressen. Hoeft je niet telkens de gmail te checken.
 12. Mijn overweging om mijn Etrex Vista in te ruilen voor de Oregon 300: - fantastische weergave topokaarten - touch-screen - altijd de cachebeschrijving bij je: paperless cachen
 13. cve.gps

  Caches Op Tomtom

  Kijk hier eens: http://cve.gps.geocacher.nl/tomtomcaches.htm Ziet er dan zo uit: Het bestandje van afgelopen week vind je hier: http://cve.gps.geocacher.nl/0904012142.zip Happy Geocaching!
 14. Ik gebruik Google Earth met de plug-in, is dat niet wat je zoekt?
 15. De link is de file van gisteren, hier vind je de pagina om je aan te melden: http://cve.gps.geocacher.nl/tomtomcaches.htm Ennuh: het zijn de caches in de Benelux!
 16. Nadeel van een eigen domeinnaam vind ik dat direct terug te vinden is wie je bent (www.nic.nl). ik heb dan wel nix te verbergen, maar ga toch graag wat discreet om mijn mijn gegevens. Iemand een idee hoe je een anonieme domeinnaam kunt krijgen?
 17. cve.gps

  Colorado 300/400

  Hé, laat deze foto zien dat de Bruine Beren 'm in huis hebben? Ervaring?! Ben benieuwd!!
 18. cve.gps

  Mail via SMS

  Ik 'doe het' met GIN http://www.gin.nl/nl/main.asp?begin Na aanmelden heb je een email-adres mobielnummer@gin.nl. Ik krijg zo SMS-jes met nieuwe caches in de buurt ! Happy Geocaching!
 19. cve.gps

  nieuwe punten berekenen

  Mischien helpt GC-tool je? http://www.gpsgek.nl/informatief/gctool.html
 20. Nog altijd beter dan deze centralist http://nl.youtube.com/watch?v=FrYRY6kx550
 21. Mooie uitgave, professioneel! Dank voor zoveel moois.
 22. Met Irfan kun je fotoos resizen. Ik verklein standaard naar 640x480, blijft een prima plaatje. Ook per batch, dat is handig wanneer je bijv. na de vakantie een aantal fotoos wilt verkleinen. Doet 'ie dan in één keer. http://www.irfanview.com/
 23. cve.gps

  Infuusstandaard/prikstok

  Bel even met Baco Army Goods IJmuiden, die heeft ze regelmatig. Ennuh: ik vind het wel handig!
 24. cve.gps

  Spoiler

  Erg leuk om te lezen, complimenten voor de inzet!! Zo, ik ga weer gauw verder lezen !!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...