Spring naar bijdragen

Zandhaaschris

Leden
 • Aantal bijdragen

  38
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

Waardering in de gemeenschap

9 Neutraal

Over Zandhaaschris

 • Rang
  Normale Poster

Profile Information

 • Geslacht
  Niet ingevuld

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Zandhaaschris

  Coördinaten

  Dat is inderdaad waar, als je jezelf verdiept in de achtergronden van een bepaalde notatie is het omzetten eenvoudig. Het omzetten naar een Rd of duits grid wordt al een ander verhaal. die tooltjes zijn dan ineens best handig.
 2. Zandhaaschris

  Wie Klimt, En Hoe?

  Ik recreeer ook graag op hoogte, maar wel met goede materialen en kennis/vaardigheid in alle bijkomende zaken (zoals zekeren). Als ik bij het recreeeren op hoogte daar een mede-cacher met minder ervaring wegwijs in kan maken, dan doe ik dat graag. Ik poog nog steeds te geloven dat een volwassen iemand enig besef heeft van risico's, ik ga ook niet een zuurstoffles en duikbril kopen om me in het noordhollands-kanaal af te laten zinken om een ammobox te zoeken, hoe graag ik het ook wil... ik heb de juiste kennis en ervaring niet. Als je de juiste materialen en met name kennis toepast is het risico ineens een heel stuk kleiner geworden, en er zijn tegenwoordig ook genoeg instellingen waar je jezelf kunt bekwamen in de materie. en voor eenieder die het niets vind heeft HQ de 'ignore'-knop uitgevonden.
 3. alle 7, en daar zaten ook minder interessante plekjes tussen. Soms gaat het me om een mooie wandeling, soms om een mooie eindstash, soms om een d/t rating, soms om gewoon even de deur uit te zijn. de puntjes zijn enkel een manier om de volgorde en statistiek bij te houden en geen trofee.
 4. Zandhaaschris

  Ideale Cachetas?

  ja dezelfde, de tas van banggood. een effen groene.
 5. Zandhaaschris

  Ideale Cachetas?

  de tas is geleverd, en hij voldoet aan de verwachtingen. genoeg kleine vakjes om batterijen en dergelijke mee te nemen. en mooi groen zodat ik niet opval tussen de echte soldaten onder de cachers.
 6. Zandhaaschris

  Ideale Cachetas?

  ik ben allergisch voor camouflage haha
 7. Zandhaaschris

  Ideale Cachetas?

  Ik heb ook maar de banggood tas aangeschaft, een groene want dan lijk ik teminste op een wannabee-soldier hopelijk word ie een beetje vlot geleverd. lijkt me een handig ding, een paar batterijen een pincet en multitool en een micro uv-lampje zullen er wel inpassen.
 8. Zandhaaschris

  Ideale Cache Pet

  Is dit de trend van nieuwe forumdraadjes? krijgen we hierna de ideale cachesokken, -zonnebril, -onderbroek, -aantekeningenblokje en cachebagagedrager? overigens vind ik het fijn om een fleece mutsje te dragen in plaats van een petje.
 9. en vervolgens kleurt ook het papier bruin, dan zwart en daarna is de aanwijzing weg. een beetje onderhoudsgevoelig wordt je cache dan wel. UV inkt gaat langer mee als je hem buiten het zonlicht bewaart. dus een mooie lost place 30m onder de grond is ideaal.
 10. Gebruik je gezonde verstand, maar bekijk ook vanuit het oopunt van een beginnende cacher. Wat voor een doorgewinterde cacher een oppikkertje is, kan voor een newbee best lastig zijn. schat een cache dus niet onnodig te hoog, maar ook niet te laag in. vraag anders aan een andere cacher of hij/zij wil proeflopen en je pagina wil beoordelen op d/t rating. vrijwilligers genoeg in je kennissenkring mug!
 11. "When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the laugh of people actually going to this swamp... I laugh with you! -Briansnat-

 12. Ik denk dat het een complot is van de CIA...

  1. Peetee

   Peetee

   Nee hoor, hier zitten buitenaardse wezens achter ...

  2. Peetee

   Peetee

   Nee hoor, hier zitten buitenaardse wezens achter ...

×
×
 • Nieuwe aanmaken...