Spring naar bijdragen

Daan88

Leden
  • Aantal bijdragen

    21
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Daan88 geplaatst

  1. Daan88

    Garmin Vista Hcx

    Een Garmin Vista HCx aangeschaft, maar helaas, geocachen is niet mijn ding. Vandaar dat ik hem dan nu ook te koop aan bied. Hij is 2 keer gebruikt, en dus nog zo goed als nieuw. Geen beschadigingen, en compleet met garantiebewijs. Vraagprijs: 170 euro Interesse? Stuur een mailtje naar: daantrommel@home.nl
  2. Daan88

    Ik ga cachen en ik neem mee.

    Niet veel in vergelijking met de lange bovengenoemde lijsten: - Etrex Vista HCX - Pen - Ipod touch voor cachebeschrijving en maken van eventuele notities en/of berekeningen - Fiets Niet echt heel veel dus, maar tot nu toe vind ik ze wel.
  3. Echt zwaar belachelijk! Ook al liggen ze buiten, het blijven spullen van een ander!
  4. Hema, Blokker, Marskramer, Action, Xenos, en alle andere warenhuizen hebben ze wel denk ik.
  5. Daan88

    Teken!

    Ze komen dus niet alleen van boven...
  6. Daan88

    Paperless cachen

    Kijk is of je PDA een tekst bestandje kan lezen, dan zou je tekstbestanden met de benodigde gegevens erin kunnen zetten. Ik gebruik zelf notities in mijn Ipod touch om paperless te cachen.
  7. Daan88

    Basiswaarden?

    Nog een toevoeging: Een log mag dan wel iets meer bevatten dan alleen "gevonden", maar pas op dat je geen info geeft over de plaats van de cache in het log.
  8. Daan88

    Paperless cachen

    Kan ik eigenlijk ook paperless cachen met mijn vista HCx? Ik weet wel dat ik een beschrijving mee kan geven....
  9. Daan88

    Beginneling

    Gister de Vista HCx opgehaald en ook de Etrex H even in handen gehad. Wat een verschil! Voor mij was de keus snel gemaakt, ik wil er niet over een paar maand achter komen dat ik spijt heb dat ik niet voor de Vista heb gekozen, omdat ik met de Etrex H vastloop. Misschien ook iets om over na te denken?
  10. Daan88

    Aanschaf Gps Welke?

    Ik heb gister de Garmin Etrex Vista HCx opgehaald en vandaag m'n eerste 2 caches al gevonden. Ik vind hem erg nauwkeurig, want als ik volgens de vista bij de cache aangekomen ben, sta ik er bijna bovenop (bij wijze van spreke dan). Verder heeft hij het kompas erin zitten, en de hoogtemeter, wat ik dan wel weer een leuke functie vind. Ik zou je in ieder geval aanraden om eens naar deze te kijken. Ik hoop dat je hier wat mee kunt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...