Jump to content

rikkie1

Leden
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About rikkie1

 • Rank
  Forum Newby

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  oregon 450t
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  1.5 jaar

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 1. Ik heb ooit mijn eerste GPS bij Beversport gekocht, niet doen dus. Weinig verstand van de hele materie. En niet goedkoop. Later bij Waypoint terecht gekomen in Moordrecht. Iedereen heeft daar verstand van ieder apparaat wat ze verkopen. Er wordt gevraagd wat ga je ermee doen wat wil en verlang je, en dan adviseren ze een GPS. Mijn zwager heeft er vorige week een Gps gekocht, en heeft minder uit gegeven dan hij van plan was. Ze hebben daar ook combinatie aanbiedingen. (GPS + kaart materiaal b.v) En uit persoonlijke ervaring weet ik dat de service en garantie perfect is.
 2. Ik ben dik tevreden met de service van Waypoint in Moordrecht. Weet niet of ze de goedkoopste zijn, maar ze kunnen daar erg veel regelen ook bij Garmin. Zoals b.v nieuwe unlock code als je GPS gesneuveld is of vervangen moet worden.
 3. Aangepast opstart bericht: Deze functie is handig voor het toevoegen van informatie in het geval dat het toestel wordt verloren ( en gevonden wordt door een eerlijke vinder...). Sluit de Oregon aan op een computer (USB mass storage modus) en zoek het bestand [Oregon station]: \ Garmin \ startup.txt Open het bestand "startup.txt" in een teksteditor zoals kladblok. Onderaan dit bestand vervang je "schrijf hier je bericht" door een persoonlijke tekst (bvb naam en telefoonnummer) Je kan meerdere regels tekst toevoegen indien je dit wenst. De tekst die je invulde zal worden weergegeven bij het opstarten van het toestel. Het aantal seconden dat het aangepast opstart-bericht word weergeven kan je wijzigen in de lijn <display=15> (bvb: <display=5> het bericht verschijnt voor 5 seconden). Opmerking: de opstarttijd zal stijgen met het aantal seconden dat werd ingevuld; een waarde tussen 7-15 seconden is een redelijke instelling.
 4. Probeer anders het forum van WayPoint eens. Heel veel specifiek te vinden incluis instructie filmpjes
 5. Hoi, Ook ik geocache nog niet zo lang, en loop tegen de zelfde problemen aan. Door middel van dit forum kun je aardig wat wijzer worden, maar door alle geocache termen begint het direct weer te duizelen. Dus misschien heb je hier ook wat aan? http://www.geokletsing.nl/Begrippen/index.htm Succes
 6. Hier ook één misère. Je kunt niet loggen, maar ook niet bij de cache kaarten. Alles loopt vast.
×
×
 • Create New...