Spring naar bijdragen

4puppies

Leden
  • Aantal bijdragen

    53
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door 4puppies geplaatst

  1. 4puppies

    Hooikoorts En Cachen

    Ik heb al jaren last van hooikoorts. Vroeger had ik alleen last van huisstof vervolgens last van hooikoorts in het voorjaar en het werd ieder jaar erger. Na jaren neem ik nu iedere dag medicijnen (Cetirizine) en het helpt goed. Als het toch doorbreekt heb ik ook nog een neusspray, volgens de dokter het laatste paardemiddel (Betameclason). Vaak zijn deze medicijnen voldoende. Als ik tijdens het cachensoms toch heb moeten vroeten om de cache boven water te halen en het breekt door, dan direct naar huis en in een koude donkere kamer liggen (dat helpt het best). Ook hebben wij jaren ionisatoren in huis gehad om alle stof en pollen direct te laten neerslaan.
  2. De meest mooie logs worden volgens ons door Pyne geschreven. Stuk voor stuk prachtige stukjes werk, vaak nog mooier dan de caches.
  3. Hallo Flet, Wij hebben enorm genoten van het rondje Bernheze. In alle vroegte begonnen en de gehele ronde in een dag afgerond. Het rondje hebben we gedaan toen deze pas uitgekomen was en we zijn op hele aparte plekken geweest met leuke opdrachten. Bedankt voor deze bijzondere ervaring.
  4. Vlakbij Oss (Rondje Bernheze) kun je in ruim 6 uur er bijna 60 scoren, dat is dus ook 6 minuten per cache !
  5. 4puppies

    Tri-kilo-cacher

    Wilxlii van harte gefeliciteerd namens de gehele puppiebrigade !
  6. Wij wensen iedereen veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies. Mede dankzij de vele mogelijkheden die Coen heeft aangereikt hebben we extra genoten van onze hobby. We zullen vaak aan hem denken !
  7. Leuk initiatief ! Wij hebben reeds een aantal caches genomineerd !
  8. 4puppies

    GOOGLE EARTH

    Aliën ??? N 52 09 04 28 E 004 26 42 39
  9. 4puppies

    GOOGLE EARTH

    Eeeeeeeeeekkkkkk Komt dat beest richting Nederland ?
  10. 4puppies

    connaisseur

    Lowie van Liechtenstein !!! Moet natuurlijk van adel zijn gezien zijn staat van dienst !
  11. Toch ook wel leuk om logs fonetisch te schrijven in het dialect waar de cachers vandaan komen. Haags en Leids zijn dan ook wel leuke logjes, maar er zijn tal van streken in nederland waar we het dialect niet kunnen verstaan laat staan lezen
  12. Pyne GEFELICITEERD, Ook wij hebben een mooie grafiek laten zien (parabool) dat is toch weer iets anders dan een rechte streep omhoog of moeten we nu zeggen een rechte streep naar het DOEL !!!!
  13. 4puppies

    Kopen in Amerika topic

    Wij hebben ook een GPS uit de USA laten komen. (Garmin GPSMAP 76 Csx) Zeer snelle bestelling (E-Bay), betaling (Paypal) en levering (USPS,Trace & Track) maar de nederlandse douane heeft de GPS ruim 9 dagen in bezit gehad om de invoerrechten en BTW te bereken. Uiteindelijk toch nog 175 euro goedkoper dan de goedkoopste aanbieder in Nederland. Geduld is een schone zaak en bespaart nog geld ook.
  14. Wij lopen altijd gewoon de pijl achterna, wetende dat je dan onverwachte zaken tegen kan komen, maar dat is dan ook wel weer leuk. TomTom brengt ons op de startbestemming en vanaf daar gewoon de pijlen volgen! Natuurlijk wel af en toe logisch nadenken. De meeste multi's houden daar wel rekening mee, dus het komt weining voor dat je voor echt onoverkomenlijke zaken komt te staan. Het is eigenlijk wel aan te raden om een kaart bij je te hebben (tips van geocaching) voor het geval de batterijen opeens op zijn, je de GPS verliest of in het water laat vallen of er opeens noodweer uitbreekt waardoor je geen ontvangst meer hebt. Hier hebben we wel een niet zo fijne ervaring mee in een onbekende omgeving in noodweer, ruim 1,5 uur als verzopen katten op zoek gegaan naar de auto en echt niemand in de buurt om de weg te vragen. Toen waren we een bos toch wel even zat, maar het was gewoon eigen schuld !
  15. Beste Adriaan, Gecondoleerd met het verlies van Lisette. We hebben veel plezier beleefd aan de rondjes puzzelen en de korte ontmoeting met Lisette. Voor ons was ze een warm persoon en zal dus ook zo in onze herinnering blijven. We wensen je heel veel sterkte. 4puppies (Anja, Paul, Joy en Max)
  16. De caches waren erg leuk Blij dat we ze allemaal hebben gedaan
  17. Het is heel raar! Mailen kan niet, zowel fvworkum als Xantia hebben geen emailadres!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...