Spring naar bijdragen

nemo's

Leden
  • Aantal bijdragen

    25
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door nemo's geplaatst

  1. Barny..... een echte boef. Altijd al geweten...... http://frontpage.fok.nl/nieuws/68645
  2. nemo's

    Eerste Galileo

    Zie deze link http://tweakers.net/nieuws/39841
  3. Een prima progje. Werkt uitstekend, al diverse keren gebruikt op een HP2210.
  4. nemo's

    favoriete cachesoort?

    De mooiste caches zijn die van 10km of meer. Vooral als ze door een mooi stukje Nederland gaan. Ook puzzle caches zijn welkom, ook al worden dit vaak oprapers als ze thuis op te lossen zijn.
  5. nemo's

    Tomtom 5 komt eraan!

    Bij werkt de bluetooth gps. Kies voor andere kabel-nmea-gps. Zet de gps-baud snelheid op 9600. Kies dan de Bluetooth serial port com8 (bij mij). Het kan zijn dat je het programma af moet sluiten en weer opstarten. Dan even geduld hebben en TomTom gaat zoeken naar de Bluetooth GPS. Suc6
  6. nemo's

    Tomtom 5 komt eraan!

    Dit werkt nog steeds. Ook wij gebrruiken TT om naar de cache locatie te rijden. Het is zelfs mogelijk om een geluid signaal aan te zetten als je in de buurt van een cache komt.
  7. nemo's

    TomTom GPS progje

    Tomtom 3 gebruik ik zelf ook en van dit probleem heb ik geen last van. Wel moet ik een oudere driver installeren. Dit is dan versie 2.06 , als je deze installeerd zou alles goed moeten gaan.
  8. nemo's

    Metaaldetector

    Ik weet het niet zeker hoor.... maar ergens in een ver verleden heb ik wel eens gehoord..... was het niet de Fee die altijd roept khebhum voor jij ook zelfs maar je pijltje de goede kant op krijgt? De enige reden dat ze achter je loopt is dat ze hoopt dat je ooit op eigen gelegenheid een cache vind, zonder haar hulp Groetjes Marja die ook altijd achter loopt........ dat zegt genoeg <{POST_SNAPBACK}> Pas maar op als een Fee achter je loopt. Je weet dan nooit wat ze dan uitvreten.....
  9. Aan het begin van de avond werkte alles nog. Ook gisteravond werkte het inzomen op de kaart niet. Ook toen dezelfde verschijnselen als nu.
  10. Zie onderstaande link en huiver!!!!! http://www.tweakers.net/nieuws/35435
×
×
  • Nieuwe aanmaken...