Spring naar bijdragen

trainfreak

Leden
  • Aantal bijdragen

    40
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door trainfreak geplaatst

  1. Nee, hier moet je zelf een bevestigingsstuk en fietssteun te kopen. Ik denk wel dat deze overzetbaar zijn op de andere 'oude' Etrexxen maar ben dit niet zeker. Voor de Etrex 10/20/30 zitten deze al op het toestel gemonteerd en dien je enkel de fietssteun nog te kopen.
  2. Zolang het duidelijk staat aangegeven heb ik er geen problemen mee.
  3. trainfreak

    E-Mail

    Gaat het om een Gmail adres? Ik heb al gemerkt dat daar de laatste dagen wat problemen mee waren. Wanneer je een mailtje naar meerdere personen stuurde kwam deze op een Gmail adres vaak niet aan.. Anders moet je even de instellingen wijzigen op geocaching? En dan als test zelf een logje plaatsen? Of wat caches volgen die dagelijks gelogd worden..
  4. Ik heb zelf ook nog geen caches, maar als ik rommel tegenkom dan neem ik dat wel mee. Zo heb ik eens een kogelhuls gevonden in een cache... Wie steekt er nu zo'n dingen in caches
  5. trainfreak

    Handige Logboekjes

    Bij een cache in België ben ik ook al iets gelijkaardigs tegengekomen. Dat was een fotorolletje, maar dan met papier ipv foto's. Een nadeel: als het randje kapot is kan je het rolletje oprollen tot al het papier in het doosje zit, en dan kun je het vergeten om nog deftig te loggen.
  6. Wat binnen haakjes staat moet je altijd apart uitwerken. N51.(J*J0+G.((26*A)-G) Dus: J*10+G, dan bereken je eerst 26*A en je trekt daar G van af, dan heb je de coordinaat E004.(E*B )+D.H(C+1)(I\F-2) Hier idem dus (E*B )+D Dan je cijfer H, dan (C+1) en tenslotte (I/F-2) Tenzij er gebruikt gemaakt is van 'wiskundige regels', maar ik denk niet dat dit hier het geval is.
  7. Misschien plaats je beter een needs archived dan? Heeft de legger van de cache veel caches onder zijn hoede? Staat er iemand op de wacthlist? Wanneer heeft hij de site voot het laatst bezocht? Allemaal factoren die meespelen
  8. trainfreak

    In Je Eentje Cachen

    Ik ben al enkele keren alleen gaan cachen maar ik voelde me daar niet lekker bij. Stel dat je valt ofzo... Nu cache ik vaak met een of meerdere maten vanop school. (Lange) wandelingen of fietstochten doe ik met mijn ma, omdat zij graag wandelt en fietst. Het zoeken neemt ze er graag bij, want het is eens iets anders. En dankzij het cachen kom je vaak op plaatsen waar je anders niet zou komen, wat zij ook tof vindt!
  9. trainfreak

    Privacy In Je Gpsr

    Waarom zou men in hemelsnaam je GPS nodig hebben om in te breken bij jou??? Men weet waar je woont en dat is het. Ik denk niet dat mensen met slechte bedoelingen een eind gaan rijden om in te breken bij iemand die 'misschien' niet thuis is. Hebben jullie geen telefoonboek ofzo waar ook GSM nummers instaan?
  10. trainfreak

    Dnf Worden Verwijderd

    Ik plaats zelf ook niet altijd een DNF hoor. Als ik echt heb gezocht dan meestal wel, maar als ik gewoon even ter plaatse ben geweest toe ik toevallig in de buurt was en 'wits' dat er iets lag, dan pas ik gewoon. Maar volgens mij was hier al een draadje over?
  11. Die fles ligt er nog maar 3 weken in. Dat wordt wel regelmatig nagekeken... (Geen kraantjeswater trouwens, het is flessenwater)
  12. Ik neem ook niet zoveel mee. Misschien omdat ik nog tamelijk 'nieuw' ben? (230 gevonden caches) -GPS -reservebatterijen -balpen (1!) -1 liter water in de rugzak -3 liter water in mijn auto (ligt er altijd in) -cachebeschrijvingen indien multi's, anders gewoon losse (handgeschreven) blaadjes -pincet -tandenstokertjes (vraag me niet waarom ) -spiegeltje -rekenmachine -GSM met voldoende opgeladen batterij -papier om logjes te schrijven als het logboek doorweekt is -koeken, wafels enzo -eventueel nog middageten Als de hond meegaat heb ik ook nog zijn drinkbakje mee, 2 tennisballen en hondepoepzakjes Als ik weet dat ik lang ga wegblijven of een ganse dag ga cachen dan neem ik vaak ook een zaklamp mee, en (reflex)fototoestel
  13. Nu staat er al een uur bij ook: Geocaching.com will be going down briefly in the afternoon PDT (UTC-7) on Thursday for regular site maintenance. Updates will be posted to the Groundspeak forums or you can follow us on Twitter to receive an immediate update when the site is back online. Rond welk uur is dit dan bij ons?
  14. In januari of februari vorig jaar ben ik per toeval op geocaching.be gekomen. Een vriend van me wist me in mei 2009 te vertellen dat hij ook wel eens aan geocachen wou doen. Eind juni hebben we dan samen onze eerste cache gevonden, en een tweede en derde. In de zomer heb ik me dan maar een etrex (legend hcx) gekocht. Eind 2009 stond de teller op 100 gevonden caches. Nu al op 130 (en ik moet er nog enkele loggen ) Dit waren dan vooral de traditionals Zondag heb ik mijn moeder nog aangestoken met het geocachen!
  15. Het is hier misschien al eens gezegd geweest, maar ik nu even geen zin om 10 pagina's te gaan doorlezen. Ik kan sinds een update of 2 geleden de hint niet meer ontcijferen met 1 klikje, het script werkt niet meer. Is hier een oplossing voor? Ik moet nu altijd op Decrypt klikken.
  16. Voor mij persoonlijk: Begonnen met de eerste cache op 26-06-2009. Mijn 75ste cache gelogd op 14-11-2009. Hopelijk haal ik de 100 dit jaar nog! Ondertussen al enkele mooie en ook minder mooie caches gevonden. Ammoboxen die je vanop 5 meter afstand in een boom zag liggen (een blauwe btw). Nano's waar je een halfuur achter zoekt en net voor het doorgaan vindt op die plaats waar je al 3x hebt gekeken. Tags die je vindt net als je de legger wil bellen om een tip. Andere cachers leren kennen die je tegenkomt. Nieuwe verstoptechnieken leren Uren, soms dagen zitten denken over mystery's, en er dan nog niet uitkomen.. Nuja, we gaan door!
  17. trainfreak

    Firefox

    Ja, die zie ik staan ik zou zeggen dat het dan zou moeten werken. uit de beschrijvng van het script begrijp ik dat je nog wel op decrypt moet klikken. ik zelf heb ik geocaching decrypt draaien. dat vertaalt de hint als je er met de muis op gaat staan. je hoeft dus niet te klikken. Ow ja, foutje van mij.. Ik dacht dat de hint direct gedecrypteerd werd getoond, dus zonder eerst te klikken ofzo... Jouw scriptje is anders ook wel handig!
  18. trainfreak

    Firefox

    Ja, die zie ik staan
  19. Een kleine week geleden had ik dit probleem ook. Je kan de registers verwijderen met hulp van de volgende site: http://www.gps-info.nl/faq/index.php?actio...&artlang=nl
  20. trainfreak

    Firefox

    firefox EN greasemonkey Firefox gebruik ik al lang. Greasemonkey staat enabled. Maar toch zie ik geen verschil. Ik heb de scripts geïnstalleerd dat de hints onmiddellijk tevoorschijn komen en de inactieve caches niet zichtbaar zijn. Maar ik zie geen verandering... Hints moet ik nog altijd zelf decrypten, inactieve caches zie ik ook nog steeds
  21. trainfreak

    Firefox

    Ik heb sommige scripts ook geïnstalleerd. Maar bij mij werkt er geen enkele. Moet ik soms iets speciaals doen??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...