Spring naar bijdragen

trainfreak

Leden
 • Aantal bijdragen

  40
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over trainfreak

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 23-05-1989

Previous Fields

 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  september 2007 (auto-gps)

Contact Methods

 • MSN
  trainfreak4403@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 1. trainfreak

  Ik ga cachen en ik neem mee.

  Nee, hier moet je zelf een bevestigingsstuk en fietssteun te kopen. Ik denk wel dat deze overzetbaar zijn op de andere 'oude' Etrexxen maar ben dit niet zeker. Voor de Etrex 10/20/30 zitten deze al op het toestel gemonteerd en dien je enkel de fietssteun nog te kopen.
 2. Zolang het duidelijk staat aangegeven heb ik er geen problemen mee.
 3. trainfreak

  E-Mail

  Gaat het om een Gmail adres? Ik heb al gemerkt dat daar de laatste dagen wat problemen mee waren. Wanneer je een mailtje naar meerdere personen stuurde kwam deze op een Gmail adres vaak niet aan.. Anders moet je even de instellingen wijzigen op geocaching? En dan als test zelf een logje plaatsen? Of wat caches volgen die dagelijks gelogd worden..
 4. trainfreak

  Cache Onderhoud

  Ik heb zelf ook nog geen caches, maar als ik rommel tegenkom dan neem ik dat wel mee. Zo heb ik eens een kogelhuls gevonden in een cache... Wie steekt er nu zo'n dingen in caches
 5. trainfreak

  Handige Logboekjes

  Bij een cache in België ben ik ook al iets gelijkaardigs tegengekomen. Dat was een fotorolletje, maar dan met papier ipv foto's. Een nadeel: als het randje kapot is kan je het rolletje oprollen tot al het papier in het doosje zit, en dan kun je het vergeten om nog deftig te loggen.
 6. Wat binnen haakjes staat moet je altijd apart uitwerken. N51.(J*J0+G.((26*A)-G) Dus: J*10+G, dan bereken je eerst 26*A en je trekt daar G van af, dan heb je de coordinaat E004.(E*B )+D.H(C+1)(I\F-2) Hier idem dus (E*B )+D Dan je cijfer H, dan (C+1) en tenslotte (I/F-2) Tenzij er gebruikt gemaakt is van 'wiskundige regels', maar ik denk niet dat dit hier het geval is.
 7. Misschien plaats je beter een needs archived dan? Heeft de legger van de cache veel caches onder zijn hoede? Staat er iemand op de wacthlist? Wanneer heeft hij de site voot het laatst bezocht? Allemaal factoren die meespelen
 8. trainfreak

  In Je Eentje Cachen

  Ik ben al enkele keren alleen gaan cachen maar ik voelde me daar niet lekker bij. Stel dat je valt ofzo... Nu cache ik vaak met een of meerdere maten vanop school. (Lange) wandelingen of fietstochten doe ik met mijn ma, omdat zij graag wandelt en fietst. Het zoeken neemt ze er graag bij, want het is eens iets anders. En dankzij het cachen kom je vaak op plaatsen waar je anders niet zou komen, wat zij ook tof vindt!
 9. trainfreak

  Privacy In Je Gpsr

  Waarom zou men in hemelsnaam je GPS nodig hebben om in te breken bij jou??? Men weet waar je woont en dat is het. Ik denk niet dat mensen met slechte bedoelingen een eind gaan rijden om in te breken bij iemand die 'misschien' niet thuis is. Hebben jullie geen telefoonboek ofzo waar ook GSM nummers instaan?
 10. trainfreak

  Dnf Worden Verwijderd

  Ik plaats zelf ook niet altijd een DNF hoor. Als ik echt heb gezocht dan meestal wel, maar als ik gewoon even ter plaatse ben geweest toe ik toevallig in de buurt was en 'wits' dat er iets lag, dan pas ik gewoon. Maar volgens mij was hier al een draadje over?
 11. trainfreak

  Ik ga cachen en ik neem mee.

  Die fles ligt er nog maar 3 weken in. Dat wordt wel regelmatig nagekeken... (Geen kraantjeswater trouwens, het is flessenwater)
 12. trainfreak

  Ik ga cachen en ik neem mee.

  Ik neem ook niet zoveel mee. Misschien omdat ik nog tamelijk 'nieuw' ben? (230 gevonden caches) -GPS -reservebatterijen -balpen (1!) -1 liter water in de rugzak -3 liter water in mijn auto (ligt er altijd in) -cachebeschrijvingen indien multi's, anders gewoon losse (handgeschreven) blaadjes -pincet -tandenstokertjes (vraag me niet waarom ) -spiegeltje -rekenmachine -GSM met voldoende opgeladen batterij -papier om logjes te schrijven als het logboek doorweekt is -koeken, wafels enzo -eventueel nog middageten Als de hond meegaat heb ik ook nog zijn drinkbakje mee, 2 tennisballen en hondepoepzakjes Als ik weet dat ik lang ga wegblijven of een ganse dag ga cachen dan neem ik vaak ook een zaklamp mee, en (reflex)fototoestel
 13. trainfreak

  Geocaching.com ligt plat

  Nu staat er al een uur bij ook: Geocaching.com will be going down briefly in the afternoon PDT (UTC-7) on Thursday for regular site maintenance. Updates will be posted to the Groundspeak forums or you can follow us on Twitter to receive an immediate update when the site is back online. Rond welk uur is dit dan bij ons?
 14. In januari of februari vorig jaar ben ik per toeval op geocaching.be gekomen. Een vriend van me wist me in mei 2009 te vertellen dat hij ook wel eens aan geocachen wou doen. Eind juni hebben we dan samen onze eerste cache gevonden, en een tweede en derde. In de zomer heb ik me dan maar een etrex (legend hcx) gekocht. Eind 2009 stond de teller op 100 gevonden caches. Nu al op 130 (en ik moet er nog enkele loggen ) Dit waren dan vooral de traditionals Zondag heb ik mijn moeder nog aangestoken met het geocachen!
 15. Het is hier misschien al eens gezegd geweest, maar ik nu even geen zin om 10 pagina's te gaan doorlezen. Ik kan sinds een update of 2 geleden de hint niet meer ontcijferen met 1 klikje, het script werkt niet meer. Is hier een oplossing voor? Ik moet nu altijd op Decrypt klikken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...